Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

OK, am revenit din plimbari, am citit din urma un roman.

Ziki, inteleg dar eu te astept in continuare si te vad si pe FB.

Simo, e f bine ce ai luat, zic eu. Voiam sa-ti dau o idee de ceva clame, seturi de infrumusetare ptr varsta ei ( balsam buze,oja), bineinteles, daca e o fata mai cocheta, ptr ca 10 ani e o varsta destul de inaintata si incepe deja cochetaria...

Andutza, eu imi iubesc orasul ptr ca e mic, e curat(chiar daca mai sunt nesimtiti care arunca hartia pe jos intre doua cosuri de gunoi) si are multa verdeata si e datator de oameni de vaza ( vezi Eminescu, Enescu, Porumbescu, Luchian, Iorga, etc). Dar tu stii f bine asta. Deci suntem vecini, nu? Din casa mea se vede scrisul Carrefour, nu mai e nevoie sa aprind lampa noaptea.

Sa stiti ca eu nu m-am gandit niciodata sa plec de pe forum, eu ma bazez f mult pe voi, sunteti ca o mare familie unde gasesc ajutor cand am nevoie. Stiti deja ca fara voi eu nu as fi putut creste asa usor bebelusa mea...si cu cat creste copilul, cresc si problemele si ma bazez pe voi in continuare. Am zile cand nu intru daca ma simt rau psihic dar recuperez si revin in forta dar eu nu plec.

Sustin si eu parerea despre Lorich si spun cu mana pe inima ca toata sunteti frumoase si nu numai in ochii mei. Fiecare are o frumusete a lui iar cand esti mama frumusetea se accentueaza.

La intarcare si oscillo nu ma bag ca nu ma pricep. Scuze.

Am ras copios la povestile cu Flavia si cu Simo!

La multe lunite Sophic!

Multa sanatate la bebei!!

Va pup. O seara buna!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

reiau intrebarile ca de tuta ce-s le-am scris cu galben si se vad de nu se poate:))))

cum dati colostrum ..vad ca e pulbere..in mintea mea era solutie ceva..mie pediatra mi-a recomandat 2,5 gr...adik juma de lingurita? heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp...il disolvati in apa?

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

piscotel drag hai ca am selectat textul si am vazut:
-colostrum: eu iau un varf de lingurita de bebe, ca jumate, ca imi mintea mea jum de lingurita de bebe e un sfert de lingurita obisnuita, il dizolv in cativa ml de apa si-l dau cu seringa de panadol. Acum, i-am dat d ex. in biberon, impreuna cu un tub de oscilococcinum.
-colargol merge : 2 pic de 3 ori /zi in fiecare nara (sa nu mai pui ser dupa asta, pt a-l lasa sa usuce)
-pune-o la nani pe patul usor inclinat
-poti pune si o ceapa scobita si cu miere in scobitura, o pui in zona patului
-pulmex baby pe piept si spate , la nani
-inhalant baby pe o batista suspendata in zona patului, astea ultimele 2 desfunda.

O noapte usoaraaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

carmen eu in carut leganat mai reusesc sa il adorm pe darius, in bucatarie sau la plimbare. in masina nu adoarme?scoate-l la plimbare cand e ora de somn

vreau si eu blogul/s2ite2ul Patricei 1pls11
q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

piscot vad ca ti a raspuns lori
sper sa i treaca repede

lori tu esti supi pe mine?

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nu mami Mirela pui, cum sa fiu???
Nu, am eu "monstrii mei" ..am pe Robertzache care zace..si nu stiu ce mai am..a..pe mama care ma rasfata! mami si motani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mi s a parut, m am sclerozat

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Buna seara

Tunde..ti.am trimis banuitii ieri ,a venit azi si avizul dl posta o sa merg maine sa il ridic ms

carmen . tantum verde puf 3 / 3 ori pe zi trece garantat si vitamina c , scump foc andu

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Lori te pup de nu te vezi...am notat, bagat la cap.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Revenit de la doctoreala.

Andutza, nu ca sunt Gica-Contra, or fi zis aia pe baza unor studii ce spui tu, dar or fi luat in seama si secolul supervitezei? Or fi concluziile mai simplu de retinut daca le spui la sfarsit (si logic, ca de aia sunt concluzii), dar daca nu mai ajunge nimeni la ele, ce folos?

Ziki, dau eu de tine... pe FB, pe messenger... nu scapi

Pup bebeii bolnaviori sa se faca bine repede

La multi ani sarbatoritelor, Sophiotul si Jasmine!

Ror, ne mai citesti?

Daca nu s-a bagat nimeni intre timp, fac capitol

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput