Poate fi vorba de sarcina?

Poate fi vorba de sarcina? | Autor: gaitica78

Link direct la acest mesaj

In primul rand salut toate aspirantele la titlul de mamica :)
Acum sa va spun ce ma doare :) Exista posibilitatea unei sarcini, desi testul a iesit negativ dar totusi am cateva simptome (somnolenta, dureri de sani, dureri de burta)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ca sa elimini suspiciunile, poti sa faci o analiza de sange -
beta-hcg - si asa afli sigur daca esti insarcinata sau nu.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Multumesc frumos! CU siguranta voi face si analiza, dar voiam sa vad din experientele altor aspirante.. :)

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

ca sa elimini suspiciunile, poti sa faci o analiza de sange -
beta-hcg - si asa afli sigur daca esti insarcinata sau nu.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pot fi multe variante: sarcina si totusi test negativ, sa nu fie sarcina si totusi simptome ca de sarcina reale sau induse, sau chiar sarcina
sa fie cu ochisori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Un test negativ dar prezenta simptomelor de sarcina poate insemna: test defect, o mult prea mare dorinta de a fi insarcinata sau o sarcina extrauterina. BHCG-ul e sfant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu neaparat. Eu mi-am facut beta hcg-ul si a iesit sub limita. Doctorita m-a certat ca am luat-o razna si ca sigur nu sunt gravida. Dupa o saptamana am facut test de sarcina ca nu ma simteam ok si a fost pozitiv. O colega mi-a marturisit ca si ea facuse un test de sarcina la laboratorul respectiv si tot asa, ii spusesera ca nu este cand de fapt era.

Mai asteapta putin, 4-5 zile si fa alt test. Oricum nu-ti fa griji, daca e sa fie te prinzi tu pana la urma

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smecheroaica spune:

Buna seara. E prima data cand va scriu si e prima luna cand incerc sa fac bebe. Am foarte mari emotii si nu mai am rabdare. Inca este prea curand sa fac un test, pentru ca daca sunt insarcinata putem spune ca am 2 saptamani si 3 zile, asa ca mai am de asteptat aproximativ 11-12 zile pana sa fac un test si nu mai am rabdare. Cum ati reusit sa treceti peste nerabdarea asta ca am senzatia ca timpul imi face in ciuda si trece mai incet decat de obicei

Mergi la inceput

Mult succes si rabdare si sa iasa testul asa cum vrei tu.
Eu am 4 ani de cand astept... si nu doar am asteptat, am facut tot felul de tratamente si investigatii ... unul din medicii la care am fost de curand imi zicea ca in ziua de azi ajungem sa ne "cumparam" copilul cu cat cheltuim pe tratamente ... asa ca cce sa zic, daca esti sanatoasa si totul e ok, mult noroc!

Citat:
citat din mesajul lui smecheroaica

Buna seara. E prima data cand va scriu si e prima luna cand incerc sa fac bebe. Am foarte mari emotii si nu mai am rabdare. Inca este prea curand sa fac un test, pentru ca daca sunt insarcinata putem spune ca am 2 saptamani si 3 zile, asa ca mai am de asteptat aproximativ 11-12 zile pana sa fac un test si nu mai am rabdare. Cum ati reusit sa treceti peste nerabdarea asta ca am senzatia ca timpul imi face in ciuda si trece mai incet decat de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany-ela spune:

buna fetelor.si eu am luat branca ursului si nimic ......mi-a dereglat foarte rau ciclul imi venea la 28 de zile si acum la 35.ma gandesc sa nu am ceva ..sunt chiar ingrijorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smecheroaica spune:

Multumesc mult pntru incurajari. Am multe din simptome si cred ca sunt insarcinata, dar pana nu vad eu acolo doua liniute cred ca nu ma linistesc.Multa multa sanatate si sper din tot sufletul sa reusesti sa faci bebe

Mergi la inceput

mult succes!

Citat:
citat din mesajul lui smecheroaica

Multumesc mult pntru incurajari. Am multe din simptome si cred ca sunt insarcinata, dar pana nu vad eu acolo doua liniute cred ca nu ma linistesc.Multa multa sanatate si sper din tot sufletul sa reusesti sa faci bebe

Mergi la inceput