Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamici, am de vanzare o pereche din papuceii de la Lucas. au fost purtati 2 luni cred. de piele intoarsa, marimea 18. daca stiti pe cineva interesat. sunt marca Aster, frantuzesti, de o super calitate. ii dau doar cu 35 lei.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!
V-am citit si de dimineata dar nu am mai avut timp sa raspund, au venit ai mei pe la noi, apoi eu am plecat la o inmormantare si abia acum imi trag si eu sufletul. Tb sa junga si socra-miu pe la noi, iar eu sa ma bag la un aspirat temeinic.
Sapt asta nu am mai chemat-o pe tanti...i-am zis sa vina sapt viitoare tot la calcat..

piscuc, ma bucur ca sunteti ok. Bafta cu serviciul!

multumesc pt urarile adresate Catalinei

Cristi e mai bine azi, dar nu vrea sa manance mai nimic de regim De maine incep sa-i dau si altceva

Ma cam doare capul..cred ca de la plans..ma duc sa-mi fac o cafea sa-mi revin

toate fetele, am citit tot dar nu ma simt in stare sa raspund tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!

Mada sa-ti traisca fumusica si sa fiti toti 4 fericiti!

David de Lalely multe lunite sanatoase si vesele.

Eu am fost azi la lucru si asa voi fi zilnic saptamana asta.

Alex e un pic mai bine, i-am facut un orez cu morcov sa manance ca-i lesinat. De maine merge la scoala, sper.

Vic e acasa ca au ceva proiect cu gradinite din 3 tari si e o nebunie acolo la ei. Cum ei nu sunt implicati in activitati numai ii muta de colo colo. Matia in schimb are rol important pe acolo asa ca nu poate lipsi.

Na fug dupa Matia la gradi si sa-l duc la sport . Mai intru diseara daca apuc. [omulet care fuge]

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pisuc bine ai revenittttttttttt
te pupam si spor la treaba
ce bine ca poti lucra de acasa

eu am adormit fetele
si cand se trfezesc mergem la finuta de aici
sa mai schimbam aerul
dimineata am fost pe afara
nu bate vantul
e soare si friggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, o imbratisare de la mine, stiu ca ai nevoie acum..., yasmy, tradu-le fetelor ca papuci = incaltari: cizme, pantofi(in restul tarii nu se zice papuci la orice..., eu stiu ca fina mea e din Ardeal si ea zice la fel)
anda mine prof. Marinescu mi-a zis la a doua cezariana ca pot sa fac gimnastica de cand se opresc lohiile galbene...si de cand nu te deranjeaza... viss, facea la 3 sapt de la operatie parca si ea a avut gemeni in burtica....asa ca da-i bataie!
revin ca se maraie

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy o sa pun si poze, imediat cum gasesc nemernicul de cablu care se incapataneaza sa apara

pisuc ce ma bucur k ne-ai scris, imi era tare dor de postarile tale! mi-am imaginat ca esti prinsa cu munca, si eu am inceput sa lucrez de o sapt si intr-adevar e cam complicat acum sa gasim timp liber ma bucur ca sunteti bine si ca petru creste asa frumos, cred ca mai e putin si te striga MAMA prin casa si atunci sa te tii! va pupam cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si noi de afara, tare frig mai este. o sa-mi iau manusile de acum ca imi ingheata mainile pe carut

pisuc ma bucur ca sunteti bine

scrish si pisuc voi chiar aveti chef de munca? eu sincer nu-i duc dorul. am pauza asta de 2 ani in care vreau sa ma relaxez total, sa uit de toate, sa nu mai am numai cifre si acte in cap si sa nu ma bazaie nimeni. stiu ca dupa aia o sa ma satur de munca. de aia nici n-am vrut sa lucrez de acasa ca mi s-a propus si mie dar am zis din start NU. cred ca as lucra doar daca as avea eu ceva privat sau doar daca as castiga de la 5000 lei in sus , altfel nu.
este asa relaxant asa...eeeeee, ce frumos

madutza

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce bine am dormit... cred ca de la aerul tare de afara

fetele, eu am facut aceasta schimbare de culoare pt ca vreau sa nu ma mai vopsesc pana la vara macar. si arata ca pixu' acum blonda si cu radacina de 3 degete culoare inchisa bleahhhh. acum sa vedem si cat ma tine ambitia de a nu ma mai vopsi.

mada, sunteti bine??? nu ai dat nici un semn astazi.

pisuc, micutul vorbaret!

mamica implinita cu 2 comori !!

asa as vrea si eu dar nu stiu daca rezist

Mergi la inceput

lparpala unde esti? hai ca iar ramai in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ce fel de scaun de masina aveti la copilasi? In curand o sa trebuiasca sa trecem si noi de la scoica la scaun dupa ce o face piscoata 9 kile, acum suntem numa la 8, cam pe la anul nou poate si deci ni-l face cadou mos Craciun, adica socrii, dar vor sa le spun eu ce vreau si de care imi place, si eu habar nu am, studiez, eu as vrea un maxi cosi, mi-a placut tare mult scoica care e maxi cosi pebble si m-am uitat prin magazine dupa scaun si am vazut mai multe modele, dar habar nu am dupa ce proprietati ar trebui sa ma uit cand analizez un brand/scaun ? Imi puteti da sfaturi, exemple? Soacra spunea sapt trecuta ca a vazut ea nu stiu pe unde un scaun frumos de la Graco, dar mie sincer nu-mi place brandul deloc, habar nu am sa spun de ce, pur si simplu nu-mi place nici cum suna numele Deci va astept cu sugestii si informatii. Multumesc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput