Mamici de iulie-august 2012

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dianaaaaa, curajoasoooo! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara fara probleme prea mari si un bebe sanatos! Tin pumnii sa fie bine. Te pup!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mai fetelor, ce e linistea asta pe aici?? mai spuneti si voi ceva, macar vaitati-va

cine intreba de greata: singura chestie care ma ajuta pe mine in momentul de fata este sa maninc. daca am stomacul gol e crunt. vad ca fainoasele imi priesc, sticksuri, covrigei sarati, de-astea.

de listuta se ocupa Diana, sper ca e totul oki si doar e ocupata. va trebui sa facem un user comun si apoi noi toate vom putea face modificari, schimba capitole etc.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mywish1 spune:

Buna fetelor,
Nu mai stiu cine intreba de Iasi.
Eu sunt din iasi cumva, ..acum nu mai locuiesc acolo, dar parintii, rudele, pritenii mei sunt de acolo.
Daca vrei sa stii ceva despre doctori..samd ma poti intreba ca am legaturi destul de stranse si domnul doctor Onofriescu imi supravegheaza de la distanta evolutia.
Eu nu mai stiu nimic de bebe de aproape 2 saptamani...de abia luni mergem la d. doctor.
Pup burticile

6+

sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

A mai folosit cineva test de sarcina First Response? Eu l-am folosit azi pt prima data cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa apara menstruatia si s-a vazut a 2a liniuta f pala. Intrebarea mea este daca are cumva linie de uscare? Eu stiu ca daca se vede a 2a liniuta oricat de palida ar fi, e sarcina. Voi ce ziceti?

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna dimineata fetelor! Am intrat prima data aici, sper sa ma primiti si pe mine. Sunt mamica de august, am aflat foarte repede de sarcina pentru ca trebuia sa incep tratament de sustinere.
Mya, daca a 2-a liniuta s-a colorat inainte de interval si are grosimea primei liniute, mai ales la First Response, eu zic ca e pozitiv. Ai vazut ca si pe prospect spune ca si o linie mai decolorata e sarcina. Doamne ajuta, sa fie sarcina!

4+

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Felicitari MeAlex, bine ai venit.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Am revenit cu datele oficiale sa zic asa : UM 28 septembrie, DPN 6 iulie.

Eu nu ma simt insarcinata deloc, daca nu l-as fi vazut pe bebe as fi zis ca vorbeste doctorita prostii ... nu tu greata, rau, voma, dureri, sani tensionati ... nimic ... nici nu credeam ca e posibil ! In prima sarcina aveam cate putin din fiecare , acum ma bucur de moment .

Va doresc o zi minunata !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si in 7 saptamani

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Mealex, poti sa-mi spui ce tratament de sustinere ti-a dat?
Mie, chiar daca nu mi-a iesit nimic care sa arate ca as avea trombofilie mi-a dat cate un aspenter pe zi --am doua fibroame destul de marisoare
Va pup si sa dea dumnezeu sa avem sarcini fara probleme

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

buna burtici mai primiti o burtik? mi-am facut si eu curaj sa ma alatur voua in sfarsit am reusit sa ma mut si eu de la aspirantele cu endometrioza la odisee astept de 4 ani aceasta minune, cara iata ca s-a infaptuit contrar opiniilor medicilor. am reusit sa raman natural, fara tratament...just like that! dupa o intarziere de 10 zile (in care deja incepusem sa am greturi, somnolenta, dureri de sani etc) mi-am facut testul care s-a pozitivat instantaneu, am facut apoi si beta k sa fiu sigura si ieri am fost la dr pt confirmare. avem 4 saptamani, am vazut deocamdata doar saculetzul si mergem iar pe 15 dec sa-l vedem si pe BB sper sa fie totul bine!
am facut ieri majoritatea analizelor de sange, mai am maine trombofiliile si urina si gata! am inceput deja sa iau acid folic, elevit si duphaston. inca nu ne-a spus DPN insa dupa calculele mele ar fi in jur de 29 iul. va anunt cand aflu sigur, dupa urmatorul control.

va poop si sa ne dea Dumnezeu tuturor sarcini usoare si BBi sanatosi!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy_mary78 spune:

buna, tocmai ce ma fost la medic si am confirmarea sarcinii, acum sunt o cu actele in regula, asha ca va dau si datele pt listuta de la inceput UM=25.10.2011 DPN=31.07.2012
va multumesc!
sarcina usoara la toate burticile si bun venit tuturor in grupul nostru!

valy 5+
IA reusit, dr Luca
minunea mea mult asteptata

Mergi la inceput