Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Otilia, Ramona, Crissy, Bumblebee, Adriana, Paula, Michelle, cris2010, Puiutz, Oana, Ainotna, Alice, Baby, Saddie, Laurica, Edadeea,

Va multumesc f mult pt urari, va pup si va imbratisez cu mare drag

Ramona, felicitari pt bebe 2. Eu tare mult le admir pe Adriana, Alice pt curaj. Multa sanatate si sarcina usoara!!!

Cris, intru si eu acum pe mail ca-s cu sufletul la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Adriana, invat-o ce crezi tu ca ar putea si ca i-ar trezi interesul.
pe smart RB-BB!

Felicitari pt shushu pe tron, Raisa!

Corina, nu-i nicio faza cu sumetrolinul, doar ca mie mi s-a parut cam pe langa si asta l-a dat sa fie.. Asa mi-a lasat senzatia, pt ca eu am facut alte sublinieri in comportamentul clinic al lui V.. nu-i musai sa am dreptate.
Am inceput sa-i dau din propie initiativa Prospan, mai aveam de data trecuta si actioneaza si pe tuse, care vad ca s-a agravat intre timp.
Maine dimi urocultura si mai vedem, dar Sumetrolinul inca nu i-l dau.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bumblebee, sunt curioasa cu urocultura daca iti iese... ca eu nu am reusit inca m-am saturat de "proba contaminata"
sumar de urina am reusit sa fac doar

Ramona bravo pt Raisa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara a adormit abia acum la 11 a dormit dupamiaza 3 ore jumate in conditiile in care azinoapte a dormit 12 ore..
Eu mai stau ca trebuie sa apara ai mei

Noapte linistita

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Nu v-am zis ce a invatat iubita mea mica de cateva zile? Sa mearga de-a busilea!Cumva cu un piciorus ridicat, cum mergea Isa parca, sontac-sontac.

hihihi, Isa merge de vreo luna in 4 labe CORECT! zicea sora-mea ca asa o sa se intample . doar ca acum n-o mai las eu, e rece marmura!!

mami TINA, sa fii fericita si sanatoasa, multi ani plini de impliniri iti doresc

tu fete, chiar ca ieri a fost ceva de ne-am certat asa multe cu sotii . no, eu am mai facut una "buna" si de dimineata: am iesit din casa mai devreme cu 15 minute sa merg pe jos pana unde ma asteapta dimineata masina sa merg la munca. sotul s-a prins ca eu am iesit si a coborat repede, a luat masina si m-a ajuns din urma, doar ca eu nu am vrut sa ma urc, asa ca tot suparati am ramas . acuma nu ma intrebati de ce n-am vrut sa urc, am figuri in cap , dar ca sa vedeti o chestie: la serviciu s-a cam sicanat cu seful si, ajuns acasa, a venit repede sa mi se planga de situatie, uitand ca noi de fapt nu ne vorbim . buunn, eu i-am sugerat sa-si bage picioarele in lucrul ala (chiar daca stiu ca e greu, dupa multi ani acolo) si sa vina cu mine , are maine timp de gandire.

crissy, am citit mail-ul de 2 ori cu lacrimi in ochi, mi-esti atat de draga ca nu am gasit cuvinte potrivite sa-ti scriu, va pup cu drag si ma adun eu zilele astea cumva sa ma mai uit si la poze

offf, pe cand ziceam ca e mai bine la munca, iar lucram suplimentar, pana la 17.45, dar inainte de 18.30 nu ajung acasa!! si sambata program normal, poate si duminica de dimineata

fugin patic langa sot, acuma poate imi da si-un pupic

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza, va las o calda si buna, o zi minunata sa aveti!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!

Bumblebee, noi am patit-o cu prospanul, cand a avut Ducu bronsiolita il recomandase med. de familie si s-a agravat tusea, pedriata a spus ca amelioreaza tusea dar inhiba secretiile si nu le mai elimina, eu nu am mai dat prospan de atunci, folosim rhinathiol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Lui V i s-a inrautatit tusea, e cohaiala de-a dreptul. Dupa asta cred ca imi voi cauta alt medic pediatru, eu tot ii spuneam ca tuseste, ea ma lua cu scaunele multe, si alea sunt extreeem de importante, dar la noi se rezolvase deja problema asta. Tusea in schimb s-a inrautatit. Sunt chiar ofticata, nu am niciun tratament ca lumea, nu tu un aerosol, ceva, vars bani pt consultatie, nu primesc un medicament compensat/gratuit si mai plec si nemultumita.. Ii voi da Sumetrolinul, ca nu vreau sa incerc eu de capul meu altceva, plus ca numai la alta insinuare, sotul s-a bosumflat tot..
De recoltat urina a fost usor. L-am spalat bine cand s-a trezit, i-am pus pungulita, i-am dat laptele si in cateva min a facut shushu, dar pus pe wc si a facut si nr2.
Noi pe wc stam cu lucruri de-ale adultilor: capac de la parfum, apa termala, altfel nu sta, indiferent ca vrea sa faca sau nu.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Neata!
Bumbleee eu zic ca totusi ar trebui sa-i dai antibiotic,daca s-a agravat tusea. ILpe Victoras sa treaca repede raceala asta blestemata! Si noi avem nasucul infundat si noaptea asta m-a trezit de 8 ori! din ora in ora! acuma imi bag chibrituri la pleoape sa tin ochii deschisi! Am avut si noi aseara scaune moi dar azi dimineata era ok,posibil de la dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

matusa, ti-am trimis invitatie de join la grup si ti-am redirectionat si mesajul care l-am trimis ieri pe delfinasi.

Legat de vorbire, ni s-a zis ca intai trebuie sa-si dezvolte manualitatea fina si abia apoi va incepe sa vorbeasca, asa e firesc. Pt dezvoltarea manualitatii: joaca cu jucarii de genul www.ookee.ro/mozaic/1323-quercetti-fantacolor-60-d15-mozaic.html" target="_blank">mozaic; scoateti cateva scobitori din cutie si sa invete sa le bage inapoi pe gaurile mici; mie mi se pare cam greu pt varsta lor, dar mi s-a zis si de jocuri de genul "Sa coasem frumos"; joc labirint (dati cautare, am pus si link dar il considera reclama) sa plimbe bilele de la un capat la altul.

Mergi la inceput