Gravidute cu trombofilie - capitolul 5

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

suzie, atunci ma linistesc cu aspenterul un timp. Multumesc mult. Pana la eco de duminica tot ca pe ace stau. Sper duminica dimineata sa fie la ora de inot sa vad si eu ca misca din nou.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

suzie, atunci ma linistesc cu aspenterul un timp. Multumesc mult. Pana la eco de duminica tot ca pe ace stau. Sper duminica dimineata sa fie la ora de inot sa vad si eu ca misca din nou.

in 12+

Ti-am trimis PM cu nr de mobil al unei asistente f dragutze de acolo. Nr asta mi l-a dat ea (asistenta) dar dr U a zis ca oricum se raspunde la comun
Suna, spune ca esti maxima urgenta si ca ai sute de km pana ajungi in Buc si poate vorbeste ea cu dr U sau chiar ti-o da la tel. Dar suna acum, ca dupa 12-1 incep sa vina pacientele dupa rezultate si tratament si iar e aglimeeratie pe acolo.
Sa ne spui ce ai facu!

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

kraluca cu ce medic nasti in Iasi?

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Musette, ma bucur ca esti bine si bebe la fel! Ai grija de tine, cat mai mult repaus la pat ar fi indicat.
Despre injectiile alea cu progesteron - Gravibinon, eu stiu ca nu se mai importa in Romania de vreo 2 ani si se pot doar comanda pe net sau se pot cumpara din Ungaria, Bulgaria, din ce stiu eu, dar am auzit ca sunt f bune.
Multa sanatate tie si lui bebe!

26+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

musette
daca memoria nu-mi joaca feste f tare , intrebarea asta legata de aspenter si clexane versus sangerari , am pus-o si eu la vremea respectiva (la trombo);din amintiri balanta (!?) imi spunea ca medicii din austria nu opresc aspenter/clexane chiar si la sangerari (parca , undeva prin cap.57-58)
ce pot sa-ti spun este ca mie dr U mi-a zis ca fiecare din cele doua (aspenter/clexane)are rolul lui bine definit; clexanul ajuta mai mult mamica sa nu faca trombi (automat si pe bb, dar indirect) si pare logic caci clexane nu depaseste bariera placentara , iar aspenter il ajuta mai mult pe bb (sunt multe sarcini care merg f bine cu aspenter fara anticuagulant)
acum ca ai nr de tel , da mesaj si vedem ce zic dnele dr

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Musette, ma bucur mult ca bebe e bine. Asa va fi pana la sfarsit , vei vedea! Eu cand am sangerat prima data am crezut ca am pierdut tot, a doua oara, fiind sange rosu aprins, am crezut din nou ca s-a produs inevitabilul, mai ales ca imi curgea ca si cand as fi facut pipi pe acolo si aveam si dureri ca la menstruatie, dar au trecut. Eu nu am intrerupt nici Aspenterul si nici anticoagulantul pt ca eu le luam discontinuu. Ori incepi sa il iei la 2 zile, cum au mai zis si fetele, ori astepti pana vb cu un hematolog...Stiu ca Aspenterul e pt bb, iar antic pt mama. Referitor la Utrogestan, cand am avut sangerari, eu nu il puneam vaginal, chiar daca era mult-600mg-il luam pe gura (si eu am ceva pb cu stomacul). Totodata am inteles ca se asimileaza mai bine daca e luat pe gura.
Oricum, incearca sa stai cat mai calma, daca te duci duminica e ok, e destul de aproape de mom. actual si vei vedea ca va fi bine!

32+cuEva Ioana

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Musette, nu sti pe nimeni care sa mearga in Ungaria, sunt multi din Tm care merg la Szeged chiar si in plimbare, eventual sa-i rogi sa-ti ia progesteron. Daca aflu eu de cineva o sa-ti comunic, initial vroiam sa mergem noi, dar cred ca e cam greu si frig pentru mine acum.

MTHFR C677T Homozigot
+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

suzie, l-as trimite pe sotul sambata cu un prieten ungur. Poate gasesc la o farmacie din Mako si nu mai trebuie mers pana in Szeget. Nu am stiut ca se gaseste in Ungaria. Ne mobilizam.

in 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

musette
in loc de utro poti lua arefam (incearca vaginal caci se pare ca se absoarbe mai bine in organsim , exact acolo unde avem noi nevoie, este varianta bio a utrogestanului)
cum ziceau si fetele , nu gasesti gravibinon neam prin romanica ; ungaria da e o varianta ..insa nu mai retin cum se numeste acel progesteron injectabil, cere insa ajutorul fetelor de la FIV in ungaria caci ele stiu si te si pot ajuta

pot sa ma vait si eu ca piscotica mea e cumintica foc azi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

mie dr meu, arefam mi-a recomandat in primele 12 saptamani, nu utrogestan si nu am avut niciun fel de pb, poti incerca si tu.
Si bebika mea afost tare cuminte ieri mai toata ziua ca deja ma bosumflasem de tot
azi se pare ca ma baga in seama. nu foarte tare (ca nu a fost ea asa violenta nicodata) dar macar simt acolo niste bolboroseli ca sa ma linistesc la nervii capului!
Musete sa ne zici ce ai vb la Fundeni, da?

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput