Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Riki,imi pare rauca ai venit si tu printre "mutante".Da,cred ca scrie Clexane pe tine

(1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Rikidone, Roxana, capul sus! Ganditi-va ca stiti ce aveti, ce scartaie si care e tratamentul! Asta conteaza!

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Licurici27 spune:

Buna fetelor,

Ma alatur si eu clubului de "mutante"

Mi-a iesit la analizele de biologie moleculara MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot!

Mi-e foarte greu sa accept aceasta boala.... in conditiile in care am 36 de ani si niciun bebe!

Va rog tare mult sa ma ajutati cu adresa de email a doamnei dr. Uscatescu Valentina!

Ajutati-ma va rog! Imi doresc un bebe ......

Multumesc mult

Mergi la inceput

Licurici, ti-am trimis PM cu adresa de mail.
Repet ce le spuneam fetelor mai sus: e bine ca ai aflat, asa vei stii cum sa tratezi. Eu m-am bucurat cand am aflat ce am!
Nu esti singura fara bebe la varsta asta, mai sunt si alte mutante.
Nici eu nu-s departe de tine, am 34 si niciun bebe.
Era mai bine daca nu aflai?? In niciun caz...stiu, era mai bine sa nu ai probleme...important e ca putem trata si astfel vom avea o sarcina sanatoasa!

_

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Licurici27 spune:

Multumnec mult MeAlex ..... pt. adresa si pt gandurile bune!

Poate ca eu vad un pic mai altfel lucrurile: mama mea a facut numeroase AVC-uri si dupa o lupta de cativa ani la pat am pierdut-o!

Am facut aceste analize mai mult pt a am asigura ca nu am nimic ..... sau asa am vrut sa fie .... dar ...

Mi-am dat seama dupa atata chin si suferinta .... ca nu sunt de luat in gluma aceste mutatii!

Mergi la inceput

Licurici, te inteleg foarte bine, am si eu cazuri in familie. Tocmai de asta spun ca e bine sa fii informat, sa stii ce ai de facut.

_

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

salutare fetele!

imi amintesc ca am citit aici pe forum despre retetele compensate de heparina.
eu am fragmin 5000 UI si, desi e trecut compensat 50% pe reteta, la farmacie mi'au zis ca 'intra' pe compensare doar 23 buc. din cauza plafonului limitat de 330 ron/salariat.
am intrebat in 3 locuri, acelasi raspuns.
eu m'am gandit ca, daca luam in calcul plafonul asta, ca sa depasesc, ar trebui ca valoarea necompensata a retetei sa fie peste 660 ron, nu?
aveti si voi aceleasi informatii?

va multumesc mult!

seara faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Kemskaia eu iau 100% gratuit pentru ca sunt gravida. Dar am auzit si eu de acel plafon. Vad ca esti din Timisoara. Eu cumpar mereu de la Catena de pe Ciprian Porumbescu, langa OncoHelp. Ei stiu foarte bine cum se compenseaza pentru ca numai retete de anticoagulant compensate primesc de alaturi de la hematologi. De fapt de la medicii de acolo imi iau si eu retetele compensate. Tot Frgamin de 5000 fac. Eu nu stiu cat costa pentru ca nu am platit niciodata mai mult de 20 de ron pe tipul de reteta pe care il am, dar nu cred sa fie peste 660 ron / luna pret intreg.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 2 Urtogestan 200, 3 duphaston, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 1, Complex B-uri, acid folic 5 mg, Vitamina E, Vitamina C 1000
in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Licurici asa cum ti-a spus si MeAlex, acum macar stii cu cine te lupti. Si eu am avut cazuri de decesuri in urma AVC in familie (tata, bunica materna) si dupa ce am descoperit mutatiile mi s-au lamurit mai multe (mama a avut dupa mine o sarcina oprita in evolutie in luna a 6-a). Funtea sus si ... la lupta, cu tratamentul potrivit le aratam noi cine e mai tare !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Licurici27

Multumnec mult MeAlex ..... pt. adresa si pt gandurile bune!

Poate ca eu vad un pic mai altfel lucrurile: mama mea a facut numeroase AVC-uri si dupa o lupta de cativa ani la pat am pierdut-o!

Am facut aceste analize mai mult pt a am asigura ca nu am nimic ..... sau asa am vrut sa fie .... dar ...

Mi-am dat seama dupa atata chin si suferinta .... ca nu sunt de luat in gluma aceste mutatii!

ca si incurajare, si eu am aceeasi mutatie si .. maine schimbam semnatura in 29 de saptamani.
poate e mai bine ca nu ai ramas pana acum sa nu fi patit o alta tragedie, cum mi s-a intamplat mie ca nu stiam si nu eram acperita de tratament. Ia tratament din preconceptie si trebuie sa apara si
multa rabdare si bafta iti doresc!

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput