Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-
Raspunsuri - Pagina 17
p@ulici spune:
A trecut f mult de cand nu v-am scris si nu v-am urmarit, dar mi s-a stricat calculatorul
Sper ca intre timp ati venit doar cu vesti bune, acum ma voi pune sa citesc.
Noi suntem bine, am fost in data de 7 la control, aveam atunci 5 luni, respectiv 22 de saptamani si 4 zile, bebe a crescut are 575 g este bine, placenta si colul sunt OK, burtica mea e foarte mare (poze nu stiu cand voi pune) … ma intreaba lumea daca nu am gemeni totusi, bebe e cumintel, doar ca sughite mult, e active dar loviturile lui sunt foarte finute, nu asa puternice cum mi le dadea Gabriela. Rezistentele erau cam marite, dar bebe a crescut bine
AO IR 0.79
ACM IR 0.97
Nu stiu cand mai intru probabil va trece ceva vreme pana voi intra din nou, pt ca e stricat calculatorul
Un sfarsit de saptamana placut tuturor.
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
roxi25 spune:
aristica, imi poti trimite, te rog, pe PM nr de mobil al Dr-ului Albu? sunt la serviciu si am acasa nr lui, multumesc
aristica spune:
paula ma bucur ca sunteti bine. e baietel?
raxi ai pm
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Licurici27 spune:
Buna dragelor,
Am intrat sa va spun ca am reusit sa ajung la d-na dr. U!
Nu am reusit as vb cu dansa decat f putin la inceput apoi la pranz d-na Viorica mi-a dat acelasi tratament pe care il aveti si voi , mai putin Folowise!
M-a linistit ... ca nu e grav... si ca putem trece de azi la facut copii, fara nici o per de trat. pregatitor, desi de la voi am inteles ca tb.
Toate bune si frumoase! In drum spre casa imi arunc ochii pe hartia cu analizele facute la ei...... si imi pica fata!
Cele negative le insir aici, poate reusiti sa ma lamuriti voi cele care cred ca stiti m multe decat mine:
D-Dimeri 625 micro g/ml (val normale: 0,00-0.50 micro g/ ml)
INR 1,22 (val normale: 0,90-1.20 )
LA1 128,95 sec (val normale: 30-51)
(asta e anticoagulant lupic?)
APS POZITIV (asta inseamna ca am sindrom antifosfolipidic? - e grav?)
a beta 2 GP1 21 EU/M
ProCGlobal: 0,27
PS 68%
PC 72%
ATIII 102%
Nu mi-a dat sa fac homocisteina asa cum ati facut voi, desi am MTHFR C677T homozigota.... !
Va rog mult cele care va pricepeti ajutati-ma cu un raspuns deoarece sunt f speriata in spec de val dimerilor ...
Am citit pe net ca cica o val mare poate insemna embolie pulmonara sau cheguri de sange deja formate!
Singurul tratament facut de capul meu pana acum a fost doar cu acid folic 1 /zi.
Val dimerilor e de 1250 de ori m mare .....
Oare nu imi tb un tratament?
Astept raspuns de la voi!
Mltumesc mult!
honeys spune:
Buna fetelor,
Imi dati si mie un PM va rog cu mailul dnei Avram?
Multumesc
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
ony27 spune:
Multumesc suzieq.
Incerc sa-i scriu dne dr U din nou. Poate va raspunde de data aceasta. Deocamdata iau Aspenter, Femibion, acid folic suplimentar, Q10 de 60 mg si omega 3 cu vitE. Aspenter si acid folic mi-a fost recomandat de ginecolog, restul am decis eu sa le iau.
Am inceput stimularea cu Menopur si doctorita mea mi-a sugerat inseminare. Joi ma duc la ecografie de monitorizare si o intreb din nou despre tratamentul cu anticoagulant.
Am inteles ca anticoagulantul injectabil nu se face de la inceput, ci din sapt 5-6. Initial se merge pe aspenter. Asa este? Am tot citit pe forum dar nu mi-e foarte clar. Din cate inteleg depinde si de tipul mutatiei. Ma poate lamuri cineva? Multumesc.
Sanatate tuturor.
Genotip heterozigot gena MTHFR (mutatii C677T si A1298C)=heterozigotie compusa
1 sarcina pierduta la 7s
MeAlex spune:
Ony, asa este, se merge pe Aspenter zilnic + vitamine (vezi in semnatura mea ce iau, asta luam si inainte, mai putin Clexane). Mi-au zis ca se da anticoagulant la fiv.
Posibil sa aiba f multe mailuri si atunci i se blocheaza casuta de mail si da eroare.
Tin pumnii!
5 weeks and 5 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
honeys spune:
Buna fetelor,
Daca are cineva nr de mobil al lui MeAlex mi-l dati si mie va rog pe PM?
Vreau s=o rog ceva azi..
Multumesc mult.
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
aristica spune:
licurici eu stiu ca ddimerii conteaza foarte mult in sarcina, deci nu te stresa. cu celelalte valori, pai ai primit deja tratament. ia-l si probabil ca si valorile vor intra in normal. Eu nu vad nimic inspaimantator in analizele tale.
Homcisteina nu se face pur si simplu, ci tre' s-o ceri. Si se plateste - e circa 30 lei.Trebuie sa incepi sa iei tratamentul prescris, cel putin o luna. Apoi, dupa cum ti s-a spus si la spital, vino cu test pozitiv. pentru mutatia heterozigota, cu siguranta vei primi si clexane de minim 0,4.
daca as fi in locul tau nu m-as ingrijora pentru aceste analize, ci m-as concentra pe sarbatori, apoi pe "conceptie". nu stiu povestea ta, dar, pentru ca nu ai specificat nimic de infertilitate, probabil ca poti ramane graviduta natural.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"