Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-
Raspunsuri - Pagina 13
MeAlex spune:
Andreea, rezultatele la Synevo se primesc pe rand, unele rezultate sunt gata mai devreme, altele mai tarziu. Le-am primit incepand de a 2-a sau a 3-a zi dupa recoltare, iar MTHFR l-am primit dupa 10 zile, termenul dat de ei fiind de 15 zile.
toate fetele!
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
silvyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielarusu buna, silvyy, vad ca esti din Ploiesti asa ca Innohepul l-am cumparat de la farmacia Farmex aproape de policlinica Parga, vezi ca poate sa-l ia compensat daca are scrisoare medicala catre dr de fam plus ca la farmacia Farmex are si 10% reducere la retete compensate, iar Innohepul care l-am luat este gata preparat la seringa exact ca cel care l-am cumparat de la fundeni. 25 |
Multumesc pentru raspuns.
Sora mea a reusit sa-si ia de la farmacia Farmexim daca nu mainsel de pe Democratiei.A avut reteta compensata dar tot a mai platit 180-190 lei pentru 30 de zile Maine merge la Fundeni sa vada cum ii ies analizele dupa administrarea cu innohep, sper sa fie bine
andreea204 spune:
[quote]citat din mesajul lui MeAlex
Andreea, rezultatele la Synevo se primesc pe rand, unele rezultate sunt gata mai devreme, altele mai tarziu. Le-am primit incepand de a 2-a sau a 3-a zi dupa recoltare, iar MTHFR l-am primit dupa 10 zile, termenul dat de ei fiind de 15 zile.
toate fetele!
[purple][size=1][font=Verdana]
Eu am recoltat vineri si am prins week-endul de asteptat, din acest motiv sunt f nerabdatoare...sper sa primesc ceva maine, poimaine.
E groaznica asteptarea asta.
_
roxana33 spune:
MeAlexce doza de Clexane faci?La ce doctor vroiai sa faci inseminari?Foarte amuzanta faza cu lipsa ovulatiei si prezenta sarciniiAsa dragi imi sunt toate cazurile astea care sfideaza stiintaMai este o fata la "FIV dr.Albu",babyblue parca se numeste si aveau niste analize foarte urate si a ramas insarcinata natural,a si nascut intre timp
Va pupsi va doresc succes!
MeAlex spune:
Roxana, fac Clexane de 0.4. Vroiam sa fac doar stimulare ovariana simpla, fara inseminare la dr. Octavian Rotaru de la Elias.
Da, si mie mi-a placut intamplarea asta cu lipsa ovulatiei. Oricum, nu il invinuiesc cu nimic pe doctor, dimpotriva.
Andreea, din cate stiu, laboratorul de la Synevo lucreaza si in weekend, stiu ca mie mi-au actualizat analizele si in weekend, cred ca azi sau maine incep sa apara rezultatele unul cate unul.
Sa ne spui ce a iesit!
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
seaqueen spune:
Buna, fetelor!
Sper sa acceptati un mic mesaj offtopic si sa ma ajutati...
Uneori am impresia ca sunt putin prea panicoasa si la orice durere, gata, vreau la medic... Am observat ca de ceva timp ma umflu la ochi, fata, maini, picioare; mai ales cand ma trezesc se observa.. nu ma umflu tare, dar totusi... As vrea sa stiu ce credeti voi, ar trebui sa ma duc la medic sau o iau razna degeaba si mai bine imi vad linistita de viata?
Va multumesc si imi cer scuze de offtopic...dar nu am gasit unde sa scriu in alta parte...
PS: nu sunt insarcinata..
@MeAlex, acum am citit...Felicitari din toata inima!
Fetelor, sunteti minunate pentru ceea ce faceti aici! Cel putin pe mine m-ati ajutat mult postand atatea informatii la care altfel nu as fi avut acces si va sunt recunoscatoare pentru asta! Va pup!
mamutz spune:
Buna, am si eu o rugaminte, imi puteti da si mie adresa de email a doamnei Viorica? Vreau sa ii trimit un mesaj de multumire si am descoperit ca nu il mai am decat pe al doamnei dr. Daca ma puteti ajuta multumesc anticipat.
Nu am mai intrat de ceva timp si ar trebui sa incurajez si eu noile aspirante, asa cum am fost si eu incurajata.
Va pup si va urez sa vina Mos Nicolae cu ceea ce va doriti.
MeAlex spune:
Mamutz, ai PM!
_
pentru
MeAlex spune:
Seaqueen, multumesc mult! Probabil ca retii apa, dar totusi trebuisa vezi de ce. Ia-ti inima in dinti si mergi la doctor, nu cred ca e mare lucru, si eu mai patesc asta. Am observat de exemplu, ca eu am picioarele mai umflate dimineata, nu seara cand sunt obosita. Analizele sunt ok.
_
pentru