Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-
Raspunsuri - Pagina 10
silvyy spune:
De unde ai luat Innohep si cum sunt ambalate la seringi sau la sticla?
sora mea a cumparat de la Fundeni dar mai are una pentru azi si sotul ei i-a cumparat la sticla din care trebuie sa traga ea in seringi dar ii este teama nu stie daca se gasesc in farmacii tipul ala de seringi
maria81 spune:
MeAlex si eu am PAI homo ca si tine si am vb cu d-na dr. Avram si mi-a zis sa fac clexane de 0.4 din prima zi de stimulare
ieri am fost si la fundeni si d-na dr. Uscatescu nu mi-a zis nimic de mutatii decat i-a zis asistentei sa imi de-a clasicul tratament pt pregatire FIV si a asistenta ma intreba ca ce a zis ginecologul si ma intreba daca incepem cu 0.2 si i-am zis ca dl dr. mi-a zis 0.4 si a ramas sa fac de 0.4
am mai intrebat daca va trebui sa i-au aspenter toata viata si a zis ca nu
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
valy27 spune:
buna dragelor.
gabriela-analiza Anti FXa de la Fundeni,ai facut-o gratuit? ti-a recomandat-o d-na dr?
si eu sunt in dubii-intre cine sa aleg dr Avram sau dr U...
valy27 spune:
acum am aflat ca am pe langa MTHFR A1289C heterozigot,SI ambele mutatii ale genei PAI-hetrozigote. sunt in trat cu fraxiparina 0.3.
Sa ma ingrijorez???
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Deci: test pozitiv (vagulet asa, dar pozitiv), am inceput injectiile cu Clexane, dimineata am fost la Synevo pentru betaHCG, astept rezultatul, sper sa fie gata diseara (mi-a recoltat la ora 9).
Este foarte devreme, UM este 4 noiembrie, azi sunt in 12 dpo. Asa ca asteptam, ne bucuram dar rezervat ca e foarte devreme.
Doamne, ajuta-ne sa fim sanatoase! Mult noroc fetelor! Sf. Andrei sa ne ajute!
La multi ani Andreiutelor si Andreilor
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
maria81 spune:
MeAlex super veste felicitari
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
MeAlex spune:
Multumesc mult, Maria! Tin pumnii tuturor fetelor!
Valy, avem cam acelasi lucru, tu ai ambele mutatii PAI hetero, adica de gravitatea unei mutatii homo, cum am eu. Si eu am cealalta mutatie MTHFR, tot hetero. Mi-a dat Clexane de 0.4. Fac antiFXA peste 2 saptamani.
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
QiaoBing spune:
MeAlex asta da veste buna. astept confirmarea si tin pumnii stransi de tot !!!
valy ai acelasi profil ca si mine.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
alexut si taci malc? mama si ce-mi plac mie vestile astea cu sarcini obtinute natural! uneori am impresia ca-s prea multe cupluri care apeleaza la tehnici de reproducere asistata...eram ieri 4 fete, dintre care doua cu copii obtinuti natural si doua cu FIV-uri la activ si ma gandeam azi ca procentul era 50% de fiv-oase in gasca aia...eram putintel deprimata, asa ca vestile sarcinilor obtinute natural ma binedispun intotdeauna!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
gabrielarusu spune:
buna,
silvyy, vad ca esti din Ploiesti asa ca Innohepul l-am cumparat de la farmacia Farmex aproape de policlinica Parga, vezi ca poate sa-l ia compensat daca are scrisoare medicala catre dr de fam plus ca la farmacia Farmex are si 10% reducere la retete compensate, iar Innohepul care l-am luat este gata preparat la seringa exact ca cel care l-am cumparat de la fundeni.
25