** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Nyny, te asteptam in casuta ! Io nu sunt geloasa de fel, da' sa nu ma faci...![]() Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
M-ai mirosit bine ieri ca tocmai ce intrasem
... dupa aia am citit postarea despre prietena ta si am ramas fara cuvine
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui MarianaPop Fetelor, am ochii in lacrimi . Mi-a scris o colega cateva cuvinte pe e-mail...se lupta cu cancerul de colon de anul trecut din nov. . Ce sa-i scriu frate... , ce greu e...parca nu-mi gasesc cuvintele...![]() . Am mai vorbit de cateva ori la telefon dar scurt ca ma umfla plansul ...off Doamne...Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |

Nu poti sa-i spui decat ca esti alaturi de ea ... si sa o indemni sa se roage mult la Dumnezeu.
alina_satena spune:
Nyny si eu am incercat sa dau de doctorul stanciu inca nu am reusit dar nu ma dau batuta,vreau sa merg si la un doctor imunolog ca poate sta prost cu imunitatea nici numai stiu ce sa mai spun
sincer nu vreau sa fiu judecata gresit,dar credet-ma ca mai am sa ajung la dumnezeu si am fost peste tot
.
Eu vreau sa ajung si la doctora de familie sa vad ce spune ea dp ce mi-a indopat copilul 3 saptamani cu antibiotic (si a luat atata timp ptr k nu ia dat doza potrivita varstei ei)
Imi e foarte greu sa vb in clipele astea sincer

Cred ca o voi lasa mai moale pe forum deoarece.............
alina_satena spune:
Nyny da-mi si mie mai multe detalii unde il pot gasi pe doctorul stanciu,am sunat la Budimex nu ma poate programam decat peste 2 luni nu stiu unde are cabinet pe net scrie ca pe Malcvoci eu stau pe Malcoci si nu am gasit nici un cabinet
nyny spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Nyny si eu am incercat sa dau de doctorul stanciu inca nu am reusit dar nu ma dau batuta,vreau sa merg si la un doctor imunolog ca poate sta prost cu imunitatea nici numai stiu ce sa mai spun sincer nu vreau sa fiu judecata gresit,dar credet-ma ca mai am sa ajung la dumnezeu si am fost peste tot .Eu vreau sa ajung si la doctora de familie sa vad ce spune ea dp ce mi-a indopat copilul 3 saptamani cu antibiotic (si a luat atata timp ptr k nu ia dat doza potrivita varstei ei) Imi e foarte greu sa vb in clipele astea sincer ![]() ![]() Cred ca o voi lasa mai moale pe forum deoarece............. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Mai bine taceam. Alina aici nu e vorba de judecat.... nu as putea sa fac asta. Cum au spus si fetele zilele trecute... e doar un sfat.. du-te la un medic bun cu ea. D-asta suntem aici, nu?... sa ne sustinem, sa impartasim experiente, sa invatam una de la cealalta. Tu nu trebuie sa te superi

.Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Alina cred ca esti foarte suparata dar eu zic ca te enervezi si mai tare cu dr de familie...ce rost are?...concluzia mea e ca destul de greu gasesti un dr de fam bun...Mai bine il schimbi si gata
...daca vrei sa te ajut cu prietena mea sa-mi spui
Si, cum spune Nyny insista la Stanciu si programeaza-te.
Despre imunitate...eu cred ca pana la 5-6 ani toti copii sunt vulnerabili...
Multa sanatate Deliutei
si tie multa putere sa treci peste toate

Tatiana...sa inteleg ca te refaci?
Ti-am trimis un mail...
Eu fac 'sapaturi' ...in strainatate pt un bebe interactive...si-o printesa ceva...am vazut ca sunt preturi mult mai rezonabile decat aici
...
nyny spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Nyny da-mi si mie mai multe detalii unde il pot gasi pe doctorul stanciu,am sunat la Budimex nu ma poate programam decat peste 2 luni nu stiu unde are cabinet pe net scrie ca pe Malcvoci eu stau pe Malcoci si nu am gasit nici un cabinet ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Iti trimit PM dupa ce o iau pe Mara de la gradi. Ok?
Gherman_in spune:
am scapat aseara,m-am dus la somn,dar numai somn nu am avut.Cand am adormit si eu a sarit Daria in picioare si a inceput sa tipe,eu am sarit si eu,nu intelegeam ce are,nu vorbea,numai tipa intruna.A venit si tatsu,dar degeaba,vreo juma de ora asa a tinut-o.Apoi a inceput Iarina maraiala.Dimineata dormeau ca ursii,dar le-am terzit pt gradi.Am lasat-o pe Iari la gradi,dar pe Daria am luat-o acasa ca tot cu bube pe ea e.I-au aparut si pe fund si acum si pe picioare.Nu stiu ce sa-i mai dau de mancare,ca nu mananca aproape nimic.Doar lapte si iaurt.
Doinita..si chiar nu te-ai impiedicat?
Ma duc sa fac o supa de rosii,si poate un piure cu ficatei,sa vad ce zice si Daria.Sa aveti spor la treaba!
doinita_g spune:
Nyny inteleg ca ai rezolvat cu Moshu pt Mara...dar lui Dav?
...Aveti ceva planuri de plecare... la zapada?
Alina
si eu sper sa nu fii suparata pe noi...

Bianca Alessia , domnisoara mea iubita