** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Uraaa...am primit
Studiez si vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

M-ai zapacit de tot.Vezi poate ai primit pe ambele-amandoua.Ii trimit si omului mintenas.

Mergi la inceput

No,ca le-am trimis pe ambele-amantrei,daca n-or ajuns nici amu,imi dau demisia.

Mergi la inceput

Pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana, ti-am trimis un sms ...cand poti sa vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, ti-am trs. PM . Vezi stimata doamna...daca ne lamureai de prima data alta era piramida .
Ma bucur ca fetele atomice sunt bine .
Vad ca nu s-a mai discutat nimic pe-aici in afara de ia PM-ul da Pm-ul .
Voi ce mai gatiti fetelor, io una parca nu mai am idei...
la munci si revin...nu stiu ce-i azi da' parca-i vineri vorba Doinitei .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor am fost de urgenta cu Delia la doctor ca are febra si se plange de ureche si ce credeti a refuzxat sa ne consulte
Nyny maine iti pun ala.
A refuzat ca cik a depasit nr de consultatiii si cik si-a termninat programul cu toate ca era ora 12 si eas termina programul la 1 nici s ayi platesc consultatia nu a vrut

Mergi la inceput

Mariana ai PM.Eu am vrut sa va lamuresc dar nu mi-ati dat nici o sansa,mi-ati taiat macaroana din prima

Alina,de ce nu mergi mai bine la un ORL-ist,sa nu fie vorba de vreo otita.Schimba-ti medicul de familie,ca nu se poate asa ceva,in primul rand un copil cu febra si dureri e considerat urgenta.Nu se mai tine cont de programare.N-o mai fi avut chef de consultatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor am fost de urgenta cu Delia la doctor ca are febra si se plange de ureche si ce credeti a refuzxat sa ne consulte
Nyny maine iti pun ala.
A refuzat ca cik a depasit nr de consultatiii si cik si-a termninat programul cu toate ca era ora 12 si eas termina programul la 1 nici s ayi platesc consultatia nu a vrut

http://alinahandmade.blogspot.com/

Asta inseamna ca trebuie sa schimbi medicul pediatru. Din pacate nu am cunostinte la capitala. Doinita parca spunea ca are o prietena medic (la Bucuresti oare ?). Ca tot erati pe drum (si ai fost dispusa sa platesti consultatia) mai bine mergeai la un cabinet particular.

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana nici trimitere nu a vrut sa ne dea si ea saraca de abia se tinea pe picioare de rau ce yi era ,vom merge maine sa vedem ce draqu ne va spune si acum ca am ajuns la disperare va rog frumos sa ma credeti nu am mai auzit asa ceva ca un doctor sa refuze un caz urgent

Mergi la inceput