** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 15
Gherman_in spune:
A fost mai binisor,numai o data a facut febra mare,dar i-am dat o doza cam mare de antitermic,cam aiurea,zic eu,panadol 9 ml+nurofen 5ml.Dar a transpirat toata noaptea.I-am mai dat si niste peritol,cica sa se odihneasca,dar nu a functionat.Si-a facut efectul dimineata
a dormit pana la 9.In gurita o ung cu un amestec de glicerina boraxata cu nistatin cu vit.A si ceva anestezic.Si-i dau cu Hexoral.Antibioticul l-am pregatit,dar o mai las putin fara sa vad cum mai reactioneaza.
MarianaPop spune:
Doinita, corcodusha-i bine, multumim de intrebare 
! Cu nazdravaniile ei...
, toata ziua da carticele la copii, coloreaza, mai un dans, o bucatareala...
. I-a spus lui taica'su': "Tati, tu ai geaca Vodafone
?", are o geaca rosu' ferrari
. Azi dimineata s-a trezit pe la 04:00 si a cerut microfonul...
, cine stie ce visa (ne-am uitat aseara amandoua la x factor).
Tatiana, ma bucur ca ati trecut cu bine asta noapte
.
Iarinei!
Alina, s-a racit cafeluta
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor eu astazi sunt
fac o tocana de legume cu carne de vita si ieri am facut o ciorba de legume
Gherman_in spune:
a reusit si Iarina sa manance ceva mai consistent.Dar e tare maraita.Vrea numai in brate.Eu nu am chef sa fac nimic,am de calcat,dar cred ca aman pe altadata.Ma ocup mai mult de calculici
spor la bucatareala Alina.
Mariana.Multam Nyny,bine macar ca voi sunteti mai rezistenti,tineti-o tot asa!
alina_satena spune:
Fetelor sa imi tineti pumnii astazi sper sa iasa bine ca nu stiu cat mai rezist.Timp de 2 luni Delia a luat antibiotic doar cu 3 zile pauza
sa vedem ce ne va spune si astazi.
MarianaPop spune:
Tatiana, mai bine amani calcatul
, astazi sunt Ovideniile.
Alina iti tin pumnii sa fie bine
! 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Sarumana Mariana,nu am pus mana pe fier.Doar am aranjat stiva
Si am mai tras o sperietura zdravana:am deschis dulapul de la hota si am luat boabele pt Acidutu sa-i dau sa manance,i le-am dus afara,si cand m-am intors ce credeti ca am gasit pe aragaz????Horor,un soricel teapan,ihhh,am sunat randunoiu,asta zicea sa-i dau cu paleta in cap
ce sa-i mai dau ca era bocna,mie imi batea inima ca la puiu de gaina,Iarina vroia sa vada soricelul,randunoiu zicea sa chem vecina,eu nu si nu.Intr-un final am luat neste manusi si l-am tipat afara.Auzi,sa-mi fie frica de un soricel mort,sunt de rasul curcilor
M-am si apucat sa scot din dulap tot sa vad pe unde a patruns neinvitat,si am descoperit ca pe la aerisirea de la hota.Am indesat si eu ce am prins pe-acolo,sper sa nu mai intre.Da,daca era viu si sarea pe mine cand am deschis dulapul?Muream de inima buna.Stai sa vezi ca-l intrebam pe randunoi la tel:da nu se-ntoarce sa ma muste?
Gherman_in spune:
Si cand te gandesti ca sor-mea,mai in tinerete,a gasit un soricel si-l plimba cu ea intr-o cutie de chibrite
Asa e ea,mai miloasa.
doinita_g spune:
Tatiana
hai ca ai fost tare cu soricelul!
Am ras eu...dar de eram in locul tau pesemne ca la fel faceam
doinita_g spune:
O plecat mesaju' desi mai vroiam sa zic ceva
...dar nu stiu pe ce am apasat!
Deci am ajuns acasa...pt ca la munca m-au capiat astia frate
...mi-au taiat tevile de la caldura...caloriferul zacea langa perete...praful de 5 degete peste tot...si eu suflam in palme la greu sa ma incalzesc
Eu n-am pomenit asa ceva
si poate nu stiati...de un nou timp la verbul 'a ucide': 's-o uciasca' ...pe cine alta decat..pe Alba ca Zapada![]()
Si tot de la Teo...aseara a apucat-o zgheretele...cica sa nu-i mai spun Teo...eu: da' cum?
..Teo: 'eu sunt Tiana (printesa si broscoiu)...si sunt bucatareasaaa
'
Si azi dimineata tot Tina era...
![]()