** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Doinita, felicitari pentru viitoarele achizitii ! Eu m-am orientat catre laptop-ul educativ de la Real, un castel pentru printese, ceva lucrusoare si dulciulete. Sper sa ma incadrez in buget .
Dc te mai miri , saraci saraci da' cu coada sus sus ! In alte tari de sarbatori apar reducerile...la noi e perioada scumpirilor . Cum e vorba aia....traim in si asta ne ocupa tot timpul .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana sa imi spui si mie cat dureaza oferta la Real cu laptopul k as vreqa sa il iau de mos nicolae daca voi avea bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si eu m-am gandit la laptop,si tabla cu 2 fete,parca asa-i zice,pt.Daria,tot de la Real.Iar pt.Iarina am vazut un ATV micut,super fain si o papusa.Si bineinteles dulciuri.

Doinita,am receptionat e-maill-ul,raspunsul il ai maine.
Azi am dus-o pe Daria iar la gradi,nu am scapat,au avut spectacol Frumoasa si bestia,a trebuit sa o sun pe frau sa vad daca o primeste,si a primit-o.Azi am dus-o si la control,se pare ca a trecut nazdravania,acum mai sunt doar cojitele.Dar mai e o buba:tot azi a fost confirmat un caz de varicela la ea in grupa.Deci,sa ma astept,sa nu ma astept...oi vedea peste 10 zile.Si cred ca incepe Iarina cu aftele,au aparut catevain gurita si pe manute.M-am laudat ca au fost sanatoase prea mult timp.

Mergi la inceput

sunt servite.
Astazi iar fac pe si Deja numai suport

Mergi la inceput

Neata,e randul meu sa impart cafelutele,ceaiurule,deci poftiti,sunt aburinde!

Ce-ati patit,pe unde sunteti?La ora asta deja erati cu aproape o pagina scrisa????
Doinita,ai e-mail.Ai ascuns-o bine pe Aurora?Nu de alta,dar la ce simturi dezvoltate au copii in ziua de azi....poate te trezesti cu vreo surpriza
Mariana,iar ti-au taiat astia macaroana,mama lor de ...nu te-a lasa sa mai vorvesti cu noi
Alina,tu pe unde esti,cum se mai simte Delia?
Pe Daria a dus-o la gradi,iar eu am ramas cu Iarina,nu a dormit nici ea azinoapte.Am stat tot cu ea in brate.Am noroc ca azi a venit mama la mine si o tin pana duminica.
Va astept putin la barfa...

Mergi la inceput

Na,ca mi-a luat-o Alina inainte cu serveala

Mergi la inceput

Tatiana lasa ca data viitoare dai tu ceaiurile si cafelele
Delia se simte mai bine sa spunem ,luni mergem la doctor sa ne dea trimitere la orl sa vedem daca ia trecut otitat.
Mariana vreau si eu mai multe detalii legate de laptopul acela de la Real ca eu nu le-am gasit in brosaura lor de pe site si nu stiou pana cand e valabila oferta
Nyny pe unde esti mami?
Doinita voi cujm mai sunteti?
La multi Ani ptr prietena noqastra Discordia ca astazi este ziua ei

Mergi la inceput

!Bonjour de zi si de la noi !

Chiar daca nu ne-a vizitat demult noi tot ii uram "LA MULTI ANI Discordia!", sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutii tai !

Fetele multumesc pentru cafeuri !
Ashea...am fost dimineata la endo si...nu am nimic, nimicuta la glanda tiroida, rezulatele mi-au iesit super . Dau cate un gin tonic la toata lumea .

Alina, oferta e valabila pana pe 27.11.2011, laptop educativ 61,99 RON cu tva, 50 activ. educative si distractive: 25 in lb.romana + 25 in lb. engleza; alfabet, cuvinte, matematica, muzica, jocuri, mouse inclus. M-am gasit nici eu broshurica pe net, am un exemplar acasa. Am mai gasit si www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog-Sarbatori_132" target="_blank">asta.

Tatiana, . Offf bubitele astea ... multe sa scapati mai repede de ele!

Doinita, Nyny !

ca tre' sa ma apuc si io de munci!

Mergi la inceput

Mariana multumim ptr indicatoo sper sa fac rost de bani pana atunci ca ,cgiar vreau sa il iau de mos Nicolae.

Mergi la inceput

Ce linisteeeeeeeeeee....

Mergi la inceput