Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!
Raspunsuri - Pagina 20
corina_s spune:
fetele, scuze daca s-a mai discutat despre asta si nu am retinut eu..
mai am de cautat saltea de infasat, pe care as vrea sa o pun peste o comoda
din ce am vazut, sunt unele mai moi si altele cu intarituri pe margini si cu un fel de blat dedesupt
voi de care ati folosit?
36+
alecori spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca77 Felicitari Oana pt bebe Noah Alexandru! sa-ti creasca mare si sanatos si sa te bucuri de el!! Haide Emma! Curaj mult!!! Sa fie mare si sanatoasa bebelina!! Luny, Mada, multumesc de ganduri fetelor! ieri am facut in plus si jogging, ma rog e un fel de a spune, ca ma miscam in reluare... vreti sa stiti rezultatul de la sportul din ultimele zile? 2 kg minus si cateva contractii anemice seara in ritmul asta nasc si eu de Craciun Luny, nu te-am sunat pt ca inca n-am uleiul. Am fost pe la plafare si mi-au spus ca in Belgia uleiul asta se da doar la farmacie. Am fost la 2 farmacii si n-aveau. Azi o sa iau toate farmaciile din zona, la rand... si in cel mai rau caz o sa tb sa imi trimita din Ro cu DHL-ul. daca nu, mai am aprox o sapt pana la inducere. partea buna e ca m-am mai obisnuit cu ideea. Chestia cu inducerea poate avea insa si complicatii, iar la mine cezariana e contraindicata din cauza placentei anterioare... 40+ cu Anna Eden www.psychosomatics.be |
de ce ti-au contraindicat cezariana din cauza placentei anterioare?
si la mine e tot anterioara si nu mi-a zis nimic...m-ai pus pe ganduri
38+ Alex AMR 5 zile
ioana_e spune:
citat din mesajul lui corina_s fetele, scuze daca s-a mai discutat despre asta si nu am retinut eu.. mai am de cautat saltea de infasat, pe care as vrea sa o pun peste o comoda din ce am vazut, sunt unele mai moi si altele cu intarituri pe margini si cu un fel de blat dedesupt voi de care ati folosit? 36+ |
Eu am comandat salteaua de la firma de unde am si patutul, este cu intaritura la baza, marginile sunt inaltate si moi; imi pare foarte rezistenta si practica, nasa mea a folosit una la fel si nu s-a plans de ea. Are ca accesorii si picioruse de prins pe blatul comodei, sau pe comoda rabatabila.
IOANA 35+ Cosmin Stefan
Loredana_M spune:
citat din mesajul lui ioana_e Wow, fetelor, ieri chiar a fost o zi plina de bebei frumosi, sanatosi si mamici fericite! Felicitari Wildorchid! recuperare rapida dupa cezariana si o fetita cuminte si mancacioasa! Cine se mai pregateste pentru nastere zilele urmatoare?galeria e pe pozitii si asteapta numai vesti bune!! Abia astept sa vina luna decembrie, cand Mos Nicolae s-ar putea sa-mi faca un cadou mic:) asta daca la eco+controlul de mine stim si noi data sigura a cezarienei. Doc vrea sa nastem exact prin saptamana 38, iar cu tot tratamentul pe care-l fac zilnic(Fraxiparine+ utrogestan + aspenter +dopegyt)...doamne ajuta sa atingem "tinta" Intrebare pentru cunoscatoare: in bagajul pt spital (va fi Universitar daca ajuta) trebuie sa pun si pompa de san, biberon, etc.? nu as vrea sa pape bebe lapte praf daca eu am ce sa-i dau...si nu stiu care e filosofia asistentelor de acolo, poate detine careva vreo informatie utila... In concluzie, saptamana asta ma stresez cu bagajul si cele necesare... IOANA 35+ Cosmin Stefan |
Buna Ioana!
Ce coincidenta, tratamentul asta de-l iei tu il luam si eu in sarcina, numai ca in loc de fraxi, imi faceam clexane si pe langa dopegyt luam si nifedipin pt tensiune. Si tot la Universitar am nascut. Biberon chiar nu e nevoie, daca e nevoie de supliment, dau asistentele cu seringa calciu cu glucoza. Nici aparat de muls nu am avut nevoie, eu cel putin. L-am pus pe bebe la san , chiar daca aveam numai picaturi de colostru.
ioana_e spune:
Buna Ioana!
Ce coincidenta, tratamentul asta de-l iei tu il luam si eu in sarcina, numai ca in loc de fraxi, imi faceam clexane si pe langa dopegyt luam si nifedipin pt tensiune. Si tot la Universitar am nascut. Biberon chiar nu e nevoie, daca e nevoie de supliment, dau asistentele cu seringa calciu cu glucoza. Nici aparat de muls nu am avut nevoie, eu cel putin. L-am pus pe bebe la san , chiar daca aveam numai picaturi de colostru.
fericita de Matei Ionut (02.11.2011)
[/quote]
Multam fain pt raspuns:)
Fraxiparine fac pentru ca nu am gasit Clexane la momentul cand am inceput tratamentul (aveam de ales intre ele)...la farmacii mi s-a spus si ca se gaseste foarte greu Clexane, chiar si compensat, dar sa mai cer si gratuit - no way! Tu ai continuat tratamentul injectabil si dupa nastere?
IOANA 35+ Cosmin Stefan