Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!
Raspunsuri - Pagina 18
Loredana_M spune:
Poate am scris prea scurt si la obiect. Wild e la terapie intensiva, se reface dupa operatie. Fetita este bine, urmeaza sa ii fie adusa la alaptat intr-o ora-doua.
Felicitari inca odata!!!
madabout2003 spune:
Felicitari Emma!
Sa te refaci repede sa te bucuri de minunea ta!
PS Bebelusa are fix aceleasi dimensiuni ca si Emily la nastere: 36+3 saptamani/3.150g/49cm
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 35+ Gabriel
Loredana_M spune:
Rania incearca sa alaptezi in pozitia culcat pe o parte, cu perna sub cap si intre picioare. Si pe mine ma durea spatele f tare cand alaptam in sezut. De cand a venit laptele numai in pozitia culcat alaptez.
daniela209 spune:
Felicitari Ema, recuparare rapida si un bebe sanatos!
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 34 zile
Iulia7 spune:
Felicitari, Wild! Sa fiti sanatoase amandoua!
Madabout2003, iau maxim de tratament posibil impotriva contractiilor. In spital mi-ar da tot Gynipral, dar perfuzie. Am vorbit cu doctorul, nu are ce altceva sa imi dea. Stiu ca e devreme, de aceea ma chinui sa mai rezist.
31+
corina_s spune:
felicitari emma
sa va bucurati de bebelina sanatoasa si mancaciosa
iulia ai vorbit cu medicul sa incerci sa controlezi contractiile?
incearca sa te odihnesti, poate asa se mai raresc
ela cum te mai simti?
36+
Loredana_M spune:
Deci completare (imi urla bebe in ureche si am priceput mai greu info) : bebelina Ingrid Ioana de mami fericita Manuela, a venit pe lume azi 15/11/2011, la ora 10:50. Rectificare: 3100 gr si 49 cm.
rania_s spune:
Multumesc Loredana...voi incerca asa...ca altfel nu mai merge!
Felicitari Ema refacere rapida laptic din belsug si bebe cuminte si sanatos!
anna-mama spune:
Felicitari, Emma! Bine ai venit pe lume, bebe scumpa! Sa fiti sanatoase!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Am vorbit si eu cu Paula, a inceput sa se miste si sa inceapa recuperarea dupa cezariana. Bebe a papat laptic de la mami si e bine!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR