Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamiron

Fetelor am o problema. DEJA! Si am nevoie de sfatul celor mai experimentate.

Ieri am venit cu bebe acasa din maternitate si prima problema legata de acomodare a fost ca nu stiu cum sa o imbrac in casa. Mi se pare ca ii e frig si mi-e frica sa nu fie doar paranoia mea si sa o infofolesc degeaba, ca mai mult rau ii fac.

Cred ca ii e frig pentru ca are fatuca mai rece decat a mea, insa nu rece rece si manutele la fel. In casa sunt 23,7 grade si am imbracat-o intr-un body cu maneca lunga, pantaloni cu botosi si caciulita subtire. Iar in patut are un sac de dormit destul de grosut.

Mie mi se pare frig in casa la aproape 24 de grade cu toate ca pana acuma stateam la 22 in maneca scurta. Acum la 24 am pantaloni de trening, maieu si sfetar gros, toate astea in conditiile in care eu ma si misc. M-am dereglat eu dupa nastere sau nu mai merge termometrul fix acuma. :))) Cum pot sa imi dau seama cat de gros ar trebui sa o imbrac?

38+

Mie mi se pare ok cum ai imbracat-o. Bebei au oricum extremitatile mai reci, deci nu asta e un criteriu ca i-ar fi frig. O palpezi intre clavicule pe piept, sau la ceafa. Daca e cald, e ok. Sa ai grija sa nu stea prea mult cu pipi in pampers, ca indiferent cum e imbracata, ii va fi frig. Al meu frisoneaza daca are pipi in scutec, ii tine rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna dimineata si de l noi,nastere usoara fetelor de azi.
Ce papa de post faceti fetelor...?
eu am avut o noapte linistita,sa fie linistea dinaintea furtuni:)
O zi buna sa aveti!ma duc sa fac de mancare.

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamiron

Fetelor am o problema. DEJA! Si am nevoie de sfatul celor mai experimentate.

Ieri am venit cu bebe acasa din maternitate si prima problema legata de acomodare a fost ca nu stiu cum sa o imbrac in casa. Mi se pare ca ii e frig si mi-e frica sa nu fie doar paranoia mea si sa o infofolesc degeaba, ca mai mult rau ii fac.

Cred ca ii e frig pentru ca are fatuca mai rece decat a mea, insa nu rece rece si manutele la fel. In casa sunt 23,7 grade si am imbracat-o intr-un body cu maneca lunga, pantaloni cu botosi si caciulita subtire. Iar in patut are un sac de dormit destul de grosut.

Mie mi se pare frig in casa la aproape 24 de grade cu toate ca pana acuma stateam la 22 in maneca scurta. Acum la 24 am pantaloni de trening, maieu si sfetar gros, toate astea in conditiile in care eu ma si misc. M-am dereglat eu dupa nastere sau nu mai merge termometrul fix acuma. :))) Cum pot sa imi dau seama cat de gros ar trebui sa o imbrac?

38+

e normal deocamdata sa percepi altfel frigul/caldura, sunt hormonii, pna se regleaza termostatul tau si revine la normal
ref la bb, mie mi se pare ok imbracata, mai putin caciulita p-aia nu i-as pune-o in casa sau afara la 23 grade, poate doar seara dupa baie, vreo 30 min.. daca ti se pare ca e rece, ii poti trage inca o bluzica subtire peste body, nu o lasa sa fie rece.. temperatura in casa e f buna!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana_M

Neatza!
Sunt rupta de somn.Bebele meu are colici. Am fost de garda azi-noapte. Acum doarme pe burta mea rupt si el de oboseala. Se vedem pt cat timp. Nu mai stiu ce sa-i mai fac.
Orice sfat e bine venit.
Dupa unul dintre episoadele de plans, aseara, a lesinat, a dat ochii peste cap si apoi a varsat. Adevarul e ca doar mancase, dar m-am speriat f tare. Cred ca am imbatranit cu 10 ani.

fericita de Matei Ionut (02.11.2011)

nu vreau sa te sperii, insa o intamplare de genul asta la un nou nascut, nu mi se pare de ignorat... suna-ti pediatrul sau du-te sa-l vada!!! sper sa fie ok, dar ptr tine si ptr bebe, ca sa va linistiti, mai bine sa-l vada un medic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Go, go, Emma!

31+

Mergi la inceput

HAIDE EMMA, NASTERE USOARA, BB SANATOS SI TIE, CURAJ!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai Emma!!!! Nastere usoara!!!
Denisa, si mie mi se pare ok cum e imbracata, mai ales ca ai si sac de dormit grosut. La bebei e de preferat sa le fie un pic frigut (se obisnuiesc) decat sa ii infofolesti si sa risti sa se supraincalzeasca. Oricum ei de abia de acum inainte isi regleaza temperatura.
Loredana, nici mie nu mi se pare ok episodul cu lesinatul, neaparat suna pediatrul si spune-i exact de s-a intamplat.
Leonardo, persevereaza..., mai baga si un sters de geam, un frecat de mobila mai intens...si vine bebele...

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Am vb cu pediatrul. In timp ce vb cu d-na dr, m-a intrebat daca i-am dat ceva pt prima data, si da, ii dadusem inainte de alaptat bonnisan pt prima data. Se pare ca nu l-a tolerat bine + agitatie= varsatura. Si normal ca in timp ce varsa nu putea sa si planga. Si eu am crezut ca a lesinat, dar de fapt el avea reflex de voma. Oricum, daca se repete izolat, fara o cauza determinata, a zis sa-l filmez sa nu fie vreo convulsie. Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

nastere usoara wildorchid!!!

Nina, 35s+,
AMR minim 21 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

hai ema!!! nastere usoara!!!

38+ Alex AMR 5 zile

Mergi la inceput