Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

am inteles fetelor...acu stiu ca sughite cand simt asha...inca ceva...tre sa iau si eu magne B6...dar am in casa magneziu forte cu vitamina b6....oare e bine daca iau si asha?la prospect nu scrie nimic de sarcina...

In principiu nu are ce sa fie rau. Verifica dozele si din magne si din b6 si fa o comparatie cu un prospect de la magneb6

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Al meu inseamna ca e un mic betivan ca sughite maxim la doua zile.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

eu matza am ora mea de ruga (21.00)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor oare nu e prea exagerat sa spalam tot si sa calcam tot asa de noi?

ma gandesc ca ii invatam prea sensibili adica eu i-as spala si calca doar cateva lucrusoare pentru primele zilede de viata ca sa vad ce fel de piele are bebelu dupa care l-as imbraca treptat cu lucruri noi din magazin.

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Altesa, cu alea noi din magazin nu l-as imbraca dar fie vorba intre noi, eu as rata calcatul ala pe ambele parti

+28

Mergi la inceput

Georgia, atunci o sa incep si eu la 9.
Eu de regula citesc Paraclisul Maicii Domnului. Tu ce citesti?

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Matza, sunt de acord cu tine in ce priveste ! O consider foarte importanta, nu doar pt vremuri de restriste si cat mai des, adica eu ma rog in gand ori de cate ori simt nevoia si nu neaparat o rugaciune invatata, ci ceea ce simt atunci ca vreau sa spun, sa multumesc Divinitatii sau sa cer ceva. Si e o idee faina sa ne unim mai multe, marim forta rugaciunilor noastre!
Si eu va inteleg in leg cu copiii, dar n-am trecut decat rar prin nervi pt ca a preluat tati responsabilitatea lor si eu doar ii imbratisez, le spun cate-o poveste seara, comunicam cand au ei chef, in rest tati suporta neintelegerile, pe mine ma menajeaza. Si acum sunt impreuna la un control oftalmologic la Cluj, am vb la tel, sunt pe drum, tati e putin epuizat, dar maine cat vor fi la gradi se reface. Doamne cat iti multumesc pt el! Dar va inteleg asa bine, iti trebuie doar putin sa-ti sara tandara in perioada asta, si parca ne-a parasit si rabdarea…
Chiar Sara, cred ca tu vei naste prima de la bulgarasi… Doamne ajuta!
Si mie mi-a placut mult poza, Mady! Si ceea ce descrii tu e sughitatul, in mod sigur, uneori se simte si putin la palpare (cel putin la mine, cu doi), dar in rest e exact ca si cum i-ar bate inimioara si dureaza cateva minute.

Ana, mami de doi strengari si 30+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

matzule , sunt mai multe forumite cu rugaciune la ora 21.00
altesa eu nici pe ale mele nu le imbrac pana nu le spal (cele de corp ,adica lenjerie , pulovere, pantaloni ,nu ma refer aici la palton)..de ce? pt ca nu stiu cum au fost depozitate , ce soricei au jucat pe ele prin depozite , cine le-a mai probat ..sa mai continui
cu calcatul , din cate am inteles de pe la prietene , pe dos trebuie calcate lucrusoarele ca sa fie cusaturile moi , nu sa-i zgarie (eu voi opta si pt uscarea pe calorifer pe fata , caci mai poate fi praf si sa nu se puna pe interiorul hainitelor )...ei dar nu va luati dupa mine ca oricum eu sunt mai paranoia asa

edit:eu citesc Acatistul Sf Parascheva

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

si eu mai citesc psaltirea Maicii Domnului...duhovnicul nostru ne-a dat sa citim si acatistul Sfantului Stelian, ocrotitorul mammelor si copiilor..si e bine si Visul Maicii Domnului...stiu ca e bine sa ne spovedim mai des in perioada asta ( oricum e bine s afaci treaba asta macar in cele patru posturi ale anului )si sa te impartasesti...e bine sa fim cu gandul la Dumnezeu tot timpul, sa ne punem nadejdea in El...sa ne rugam Maicii sa ne fie alaturi...sunt cele mai importante lucruri...

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Beatrix, Doamne ajuta sa stea bebe mic cat mai mult la caldurica! Curaj, mami!
Bulinutza, curaj si tie, TREBUIE sa fie bine!
Lady, imi pare tare rau de faza cu pozele, ce sa spun, m-au socat si pe mine unele postari, dar incearca sa nu le pui la suflet. Tonirro ti-a scris un mesaj tare, tare frumos pe pagina 19 a capitolului trecut! Succes azi la eco!
Marysa, eu nu pot vedea pozele ca nu am cont pe FB dar sunt convinsa ca ati avut o petrecere pe cinste!
Eu nu stiu daca ceea ce am simtit dupa nastere a fost depresie post-natala, pot spune doar ca efectiv ma apuca o panica groaznica atunci cand trebuia sa raman singura acasa cu fii-mea. Mi-era efectiv frica sa raman singura cu ea acasa, de teama ca va plange in continuu si eu nu voi putea sa o linistesc nicicum. Panica asta a tinut cateva luni bune...
Eu nu am probleme cardiace, arsuri am din cand in cand, mai ales seara, in schimb de vreo saptamana am inceput iar cu vomitatul de dimineata, la prima ora. Vomitat vorba vine, e doar gestul acela, ca stomacul e gol. Si la mine e tot pe sistem nervos, sunt sigura. Pe Mariuca nu pot sa ma enervez, stau atat de putin cu ea...
Starea mea proasta nu s-a dus, efectiv mintea mea lucreaza clar impotriva mea, rascoleste toate amintirile acumulate de cativa ani incoace. Asta e, nu ma las, ies eu din butoi pana la urma.
Edit ca am scris, din greseala, cu diacritice. Si daca tot am editat vroiam sa va spun ca vineri a sosit caruciorul, imi place mult, fii-mea ma intreba de ce nu se poate urca si ea in el s-o plimb, pare solid si stabil. E totusi destul de greu... Sotului meu nu i-a placut materialul din care e facuta husa, e aspru, din poliester, nu din bumbac cum vazuseram noi intr-un magazin. Dar a fost si singura lui obiectie si a spus ca nu are rost sa-l trimitem inapoi.
Vroiam sa va mai spun ca am primit mai demult si baby phone-ul, suntem foarte incantati de el, il folosim deja pentru Maria si e destept rau. Pe langa ca ii putem auzi pana si respiratia si o vedem foarte bine, aparatul ne arata si temperatura din camera copilului si poti conecta la el mai multe camere video daca vrei, daca ai copiii in mai multe dormitoare. Si cand ma gandesc ca pana acum nu stiam nimic despre firma care a produs aparatul...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput