Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Of Iisuse!
Eu credeam ca veti merge inainte de Craciun
Am sa incerc alta varianta..ma gandesc..trimite-mi, te rog, lista..la urma urmei, gasesc eu o varianta. Trimit bani mamei mele si cumpara ea ceva si trimite pachetel prin curier. Vreau si eu

25+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

daca mai e maicamea la mine pana pe 22 vin si eu. dar am morfologia atunci. nu mai stiu la ce ora..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

uau Lady, multumesc pt locul de pe prima pagina, astept si alte burticute (alice,lexi, iaura, altesa, ana, alina) sa-mi tina companie in listuta
sophia felicitari pt programare
bulinuta, da, trece repede timpul
m-au apucat emotiile cand mi-am vazut numele acolo si data nasterii
cand am nascut baiatul am facut revelionul in spital. probabil la fel va fi si acum. Vor fi cele mai frumoase revelioane din viata mea

faith, nu ai mai scris de mult tare, bine ai revenit
olga, sa ne arati si noua poze cu camera renovata a lui bebe
annesi, ziua voastra nu va fi la intamplare, e scrisa undeva acolo
cati, ai o burtica frumoasa asa mica si rotunjoara ai grija cu zmeurul ca poate da contractii, nu cred ca e indicat

eu cu epilatul ma descurc cu lama si verific cu oglinda prefer sa-l scutesc pe sot de placerea asta, sa pastrez un pic de mister si sa aiba in minte o imagine frumoasa a dansei

lady, M-a socat ce spui tu cu anestezia, inseamna ca nu au anestezist capabil sa faca rahii, altfel nu-mi explic de ce regula asta cu anest generala pt toata lumea.
Gandeste-te ca acum vei avea o nastere naturala mai usoara si mai rapida, fiind a 2 a, nu te gandi la prima experienta, acum va fi muuult mai usor

anca, bine ai venit! nu-ti face griji de kg, se vor duce cum au venit

alina, pt Doru cel mai sigur e sa faca vaccin.
vreau si eu la intalnire, sper sa reusesc, marti lucrez dar sper sa termin pana la 18

de baietel mare si 32+ cu zburdalnica
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mihaela ti-am trimis PM

Sara o sa fac poze. Am zugravit peretii (tavanul si 2 dintre ei) si maine dimineata pune mama tapet (am un pic de emotii desi toata copilaria mea a pus ea tapetul si a fost f bine). O sa fie camera galbena cu verde si mobila alba. Sper sa iasa asa cum imi imaginez eu.

Ce revelion frumos ai prins Povesteste-ne si noua cum ati petrecut i n spital, caci sunt tare curioasa.

Eu era sa prind pastele in spital, dar am adus iepurasul acasa chiar in ziua cu Invierea si la fel a fost Paste tare frumos

Fetelor abia astept sa va cunosc. Sper sa ne strangem cat mai multe si sper sa am cu cine sa las si eu copiii.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Neata dragelor,

Am pus si eu cateva poze in sfarsit pe contul comun. Le-am ales pe cele mai ok ca in rest sunt ca un butoi. Cand o sa avem capitol nou va scriu mai mult. Azi sunt acasa pentru ca nu ma simt deloc bine, cred ca ma rapune raceala...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput