Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

aaa, azi am facut si noi 26 de saptamani, mai avem 13 sapt

eu inca ma epilez destul de usor, fara niciun ajutor..
putza si-a facut orarul de somn dupa mine, doar dimineata se trezeste inaintea mea uneori, in rest cand doarme mami , doarme si putza

cam atat, am treburi, byeeeee

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

25+ cu bebe mic David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

anca cls si migulet felicitari, si bine ati venit!

Mi-am amintit ca vorbeati la un mom dat de zboruri - sa va spun experienta mea, de acum vreo 2 sapt. Mi-am luat la mine doar o hartiuta de la medic cu varsta sarcinii - 27 saptamani. Cand am plecat de pe Baneasa, am prezentat hartiuta, apoi m-au pus sa completez o declaratie pe propria raspundere in care am dat cu subsemnata ca daca in timpul zborului se intampla ceva cu mine sau bebe, wizzair nu este raspunzator. La intoarcere, pe Barcelona m-am facut ca ploua, dar m-a dat burta de gol si m-au intrebat varsta sarcinii, am vrut sa scot hartiuta, dar nu le-a trebuit, mi-au dat si ei sa semnez o declaratie similara..ca wizz nu e raspunzator bla bla. Asta a fost. Iar dna de pe aeroportul din Barcelona a zis ca pentru 27 sapt, declaratia e suficienta, insa peste 28 sapt e necesara si o adeverinta de la medic pe care sa fie specificat "apta de zbor" - asta fiind politica wizz-ului. Deci fiecare companie cu politica ei.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

faith bine ai revenit!
pe mine nu m-au intrebat de varsta sarcinii...o si baricadesm destul de bine ce e drept

sophia multe inainte!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 24+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna dragele mele mamici cu burtici.

Nu am mai intrat de mult pe .
As dori din suflet sa ma scoateti din listuta voastra, deoarece eu l-am pierdut pe micutul meu , acum 3 sapt. , cand aveam 6 luni.
Verdictul pt. noi a fost ca un traznet, dat de morfologia fetala de trim. 2 .Am fost diagnosticati cu HIDROCEFALIE.Am consultat 6 doctori care ne-au confirmat acelasi lucru.
Asta este ne-am resemnat si deabea astept sa vina luna februarie sa ne apucam de lucru pt. un alt bebe.

Asa ca va doresc multa sanatate voua si micutilor vostii din burtica,sa aveti grija de voi si sa duceti cu bine sarcina pana la capat.

Va cu mare drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

OFFFF DOAMNE!!! canne-marie te strang cu multa caldura in brate si imi pare nespus de rau. Multa putere in continuare si sa dea DD sa va trimita un bebe sanatos si frumos imediat ce va apucati de treaba

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sfinte........................

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Canne-Marie... Imi pare atat de rau pentru ce s-a intamplat cu micutul tau , nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut...Iti doresc mult curaj si putere sa treci cu bine peste experienta aceasta, si sa ai parte cat mai curand de un bebe sanatos.

Ai grija de tine

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Doamne fereste ..
nici nu am ce sa comentez la semenea vesti pt ca, din pacate stiu cum este sa pierzi(in cazul tau sa renunti) la sarcina in luna avansata!
Multa putere si sa nu va dezarmati, Dumnezeu va va da bebelul sanatos pe care vi-l doriti!
Ce nu pot eu sa inteleg (asta in cazul in care mai intri si ne citesti) la cate sapt au depistat problema? pana atunci nu a fost niciun semn/?

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Anne, sunt socata, nu-mi vine sa cred...Imi pare nespus de rau! Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe si sa va binecuvanteze cu un bebe sanatos!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Canne-Marie, imi pare extraordinar de rau de ce s-a intamplat.
Nu-mi vine sa cred.
Sunt cu sufletul alaturi de tine.

+28

Mergi la inceput