Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)
Raspunsuri - Pagina 12
alina_anto spune:
Cati, si eu tot asa cu durerile de solduri, bazin &Co
Azi-noapte a fost groaznic, ma durea si burta la fiecare intoarcere, plus oasele, plus pipi, plus insomnie, plus cosmaruri, palpitatii pe stanga si greata pe dreapta...va mai spun??
Cati, cred ca nu ai facut public albumul, ca eu nu pot vedea pozele..
Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Anca, bine ai venit! Te trec imediat in listuta, dar am nevoie de DPN-ul tau, te rog, si eventual de data nasterii. Cat despre depresie, sa stii ca ajuta foarte mult sa te descarci undeva si daca nu vrei s-o faci neaparat aici la noi, la Bulgarasi, poti scrie pe blog (ultimul butonas din bara din stanga) Capul sus!
Alina, Anca, am luat aparatul de la firma Reer, se pare ca e o firma destul de cautata aici, eu recunosc cu rusine ca pana acum nu am auzit de ei. www.costo.ro/ingrijire-siguranta/supraveghere-bebe/baby-monitor-digital-cu-video-wega-reer.html" target="_blank">Asta e aparatul. Doar ca pretul pe site-ul asta e peste dublu fata de cat am dat eu pe el...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
mihaelaradu spune:
Buna dimineata!
Anca bine ai venit :)
Legat de "dansa", mergeam si eu la cosmetica insa m-a cam durut burta dupa. Acum devine "stufoasa" treaba si nu stiu ce sa fac. Nu mi-e tare, tare rusine de sot, dar mi-e teama ca ma taie cu lama :)
Vreau si eu listuta cu copilasi, dar am o intrebare. Noi ajungem in tara in 8 decembrie, dimineata devreme si plecam din Bucuresti in aceeasi zi. As putea sa trimit pachetelul prin curier sau posta uneia dintre voi, care veti vizita fizic, copilasii?
Multi pupici
25+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anangel_lexi spune:
Olga, eu ma epilez la dus si am oglinda de la chiuveta fix in fata dusului asa ca ma uit in oglinda cand ma epilez. Sau, daca nu, pe pipaite.
Azi-noapte m-am trezit pe la 4.30 si nu am mai reusit sa adorm. Atata s-a agitat fii-mea asta mica incat nu m-a lasat sa adorm deloc. Nu stiu ce-a avut. Si in autobuz m-a terminat cat m-a lovit in vezica si-n ovare dar in autobuz stiu ca nu-i place, e regula sa se agite cat poate. Dar azi noapte chiar nu stiu ce s-a intamplat de s-a agitat atata. Am adormit greu, dupa vreo ora cred iar la 6.30 cand a sunat ceasul eram chiauna.
Lady, felicitari pentru vestile bune!
Sara, uau, deja ai programat cezariana? Felicitari! Ce frumos ca vei sarbatori copiii unul dupa celalalt! Nu stiu de ce, dar si eu sper sa nasc in jur de 29-30 decembrie...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
georgia_c spune:
te scapasem danezza la felicitari pt vestile bune ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
ALTESA spune:
neata fetlor si eu stau groaznic cu somunul din cauza la pipi si mai rau ca au inceput sa ma apuce toate gandurile cum ar fi oare o sa fiu o mama buna oare ,o sa fim niste parinti buni ,pe langa asta se mai adauga si toate neamurile cu care avem o relatie f apropiata si nu o sa le pot interzice sa vina la bebe toata lumea e spuer hapy ,toata lumea abia asteapta sa vina bine sa-l pupe sa se joace cu el toti isi fac planuri cu bebelusul meu iar eu nu vreau decat sa fiu eu cu el si cutati macar prima luna.
Sa nu va mai spun cata lume s-a oferit sa vina sa-i faca baie lui bebe dar eu nu vreau vreau sa-i fac eu si cu tati atat.
Altfel spus Alina cand dam comanda la mothercare?
32+ cu baby Rafael-Ioan
annesi spune:
Buna dimineata burtici si co-locuitori
Lexi, ma bucur ca e totul bine si ti-ai vazut bebelina dupa atata timp. pt 28 de sapt e si ea un pic mai maricica, nu?
Sara, ce fain ca ati programat cezariana . acum poti sta linistita ca nu se va intampla asa, la intamplare, ca la mine
Cati, nu am putut sa vad pozele, mai incerc mai tarziu. sper sa-ti fie bine acasa, sa te relaxezi si sa mai creezi niste lucrusoare frumoase pt bebe.
Alina, tot ce am comandat e de la Avent. au avut promotii bune si toate review-urile pe care le-am citit m-au incurajat sa le aleg.
Olga, cu epilatul sau mai bine zis rasul e tragic si la mine. pana sa raman insarcinata foloseam ba lama, ba creme, ba chiar epilatorul. pana intr-o zi cand am incercat benzile de ceara rece si am avut o trauma: cand am desprins banda de pe piele, din fiecare por de unde iesise un fir de par, a iesit sange asa ca am renuntat rapid la metoda aia. binenteles ca mi-a fost teama sa merg si la cosmetica sa ma epileze cu ceara din acelasi motiv. asa ca acum ma rad cu lama, e foarte neplacut pt ca creste foarte repede, nici eu nu vad nimic, stati linistite, asa ca "operez" cat pot asa, pe pipaite iar la final iau o oglinda mica si retusez . cam asa se desfasoara ritualul la noi . mi-am tot amenintat sotul ca ajunge in responsabilitatea lui si cred ca data viitoare voi apela la el in loc de oglinda
Anne 29+ de Sebastian
georgia_c spune:
lexi , si pisco inspecteaza teminic ovarul drept si vezica
caci azi dimineata mi-a tras una in ovar de am zis ca vrea sa vada ce e inauntru .. sa fie ea sanatoasa sa dea cat poate de tare , numai bine sa fie ,caci mi-e asa o teama de eco sapt asta de nu pot spune
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
suzieq spune:
Olga, eu m-am epilat cu ceara toata sarcina si nu am avut inca probleme, ultima data am mers acum cateva zile si sunt ok, mi se pare mult mai practic.
Ghiulten, cand am fost sa vb cu medicul de familie de prenatal nu mi-a cerut nimic, in principiu garvidele sunt asigurate prin lege, dar mai bine intreaba ca se pare ca la noi functioneaza treaba cu "cate bordeie atatea obiceie"
Sara, cred ca vei fi prima mamica din odisee
MTHFR C677T Homozigot
+27
annesi spune:
cand citesc ca voi nu puteti dormi, nu pot decat sa-i multumesc lui DD ca eu nu am probleme aici. am eu altele, dar nu la somn. seara adorm cum pun capul pe perna, nu sunt in stare nici sa vad un film pana la jumate, peste noapte ma trezesc o singura data sa merg la baie, iar daca ma pun destul de tarziu la nani, dorm pana suna ceasul de dimineata. oare de aia creste bebica al meu asa de repede??
Anne 29+ de Sebastian