Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 7
raluci_b spune:
LA MULTI ANI PAULA, LA MULTI ANI GEORGE sa fiti sanatosi sa aveti o viata frumoasa
Monica sa traiasca samburelul
Tina sa stapaneasca sanatos jucariile sa le foloseasca cu placere
poftiti la
Monis am citit pe blog, vroiam sa stiu cum e adaptarea dupa atata timp
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu
smaranditza spune:
LA MULTI ANI FERICITI, GEORGE SI PAULA!
Tina, faine cadouri a primit Geo. Si Timi are o orga, care a fost mult timp in topul jucariilor preferate.
Sa iti traiasca flacaul cuminte si sa va bucurati de el toata viata!
Dana, saracii de voi! Numai asta iti mai lipsea acum, pe ultima suta de metri. Of, of...din cate stiu eu, angina inseamna puroi in gat, nu?
Davidutul si pe mama lui.
Licu, voi cum sunteti? Tot cu branula inca? Cate zile trebuie sa ia antibiotic?
Noi azi mergem la control cu Teodora...dar nu i-au trecut mucii cu Colargolul. Inca e fornaita. Si Timi la fel.
Multa sanatate si pupici caldurosi.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
monis5 spune:
PAULA GABRIELA
GEORGE STEFAN
sa fiti sanatosi si voiosi!!!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Simina parerea mea este sa te duci la un dr. u mi se pare normal sa i se exfolieze unghiutele. Nu e normal nici pebtru un adult, dar apoi pt un copil de 2 ani. |
Mie mi s-a intamplat atunci cand m-am lovit ceva mai tare la deget. Era clar ca unghia urma sa cada iar atunci cand a cazut am constatat ca sub ea era deja formata o noua unghie.
Cu vaccinul suntem bine.
_
Rares - clipe si zambete
laurairina13 spune:
Dana, sanatate multa lui David si tie inca putina forta sa mai rezisti zilele astea cat e el bolnavior, 2 in1. Uff...
Smara, noi suntem bine, adica am fost externati desi nici macar nu ne-a vazut dr cand a facut fisa de externare (asta inseamna spital in romanica), scrie pe fisa acolo la stare: 'ameliorat'. De unde o fi stiut dr ca e ameliorata starea copilului daca nici macar nu l-a vazut (e drept ca noi mergeam doar la tratament, trebuia sa stau la vizita sa il si vada probabil)..o fi dat in bobi.
Ne-a scos de ieri branula, copilul a primit antibiotic fix o zi, adica patru doze. Ce fel de tratament e si asta frate??isi bat joc de organismul si imunitatea copilului. Din cate stiam eu un tratament cu antibiotic ca sa aiba efect se tine fie 3 zile, fie 5 zile.
Sa nu ma mai mir daca copilul o sa imi cada iara repede rapus de vreun virus.
In fine, eu sunt multumita ca macar nu il mai chinui cu injectiile, si caratul la spital de trei ori pe zi.
De rest muci cat cuprinde, abia respira.
Stephy, tare ma bucur ca intri si scrii, cum le zici tu , nimenea nu le zice!
Is praf si pulbere, nici un chef de nimic, iar frigul din casa ma scoate din sarite. Am mutat un termometru ieri din dormitoarele incalzite in sufragerie, unde nu se incalzeste decat seara cand dau astia caldura: avem 13-14grade. Ma si enerveaza incertitudinea asta, se tot zvoneste prin oras ca pana la urma ar da toata ziua caldura, ca se mai modifica subventiile sa ne putem incadra si noi pe acolo, ca bla bla...
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
imi pare rau de necaz, dar ce mama soarelui mai e si treaba asta Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu |
este inflamatia amigdalelor, Raluci...
avem o alta problema...nu accepta antibioticul deloc, nici amestecat in mancarica...il recunoaste dupa miros..
Asta imi mai lipsea acum...febra nu cedeaza decat foarte greu...
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu