Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 20
floricik spune:
Salutare fete vorbarete.
LA MULTI ANI MAYA !
Eu sunt tare fericita pt ca maine plec la zburlita mea si sambata o aducem acasa pt vreo 3-4 saptamani. Deci o sa petrecem aici de ziua ei, mos Niculae... Tati zice ca se descurca singur la munca. Nu mai am rabdare pana maine...
Livia, e superba Melinda.
Andre, imi pare tare rau ca e bolnavioara Chiara. Sanatate multa va doresc.
Lila mica care este suuuperba.
Monis cate dreptate ai cu homeopatia.
Diana ce fetita mare este Teo. Imi place ca are parul ondulat...Ema nu degeaba a fost super zburly. Are parul lins, nu sta cu clame si bineinteles ca ajung sa o tund cum eram noi tunsi cand eram mici, asa 'castron'
Ramonika
A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Sa va pove ce veselie este la noi in birou. Tocmai am aflat ca o colega de birou va fi bunica, nora ei este si ea colega cu noi, dar surpriza cea mare este ca vor fi doi.Acum impartim sarcinile, cine ce face si cine ce cumpara. Acum intrebare la Gabitza, Ava care va fi pe faza, care este treaba cu indemnizatia ptr. gemeni? Stiu ca au fost discutii dar daca nu am fost in cauza nu prea am retinut. Pupici mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
eu iau pt gemeni acum 3400 pt unul (sunt plafonata) iar pt al doilea 600 suma fixa. Dupa legea noua,in functie de ce optiune are(unu sau doi ani) va primi pt unul fie maxim plafon fie 1200 iar pt al doilea 600 ron....eu asa stiu
vara asta :)
rgagapie spune:
Multumim de urari, dar azi Maya a fost tare nici cum nu a vrut sa doarma. Abea acum am reusit sa .
gabitza35 spune:
many,am vazut si asta,dar nu imi e clar...
http://www.ziare.com/articole/mame+gemeni
2* 75% venituri...nici nu visez....
vara asta :)
LiviaG spune:
Si pentru cine se plictiseste, am dat azi peste un cd cu poze, si am selectat cateva cu janisz, asa ca va poftesc sa le vedeti:mai vechi si mai noi
Lili, asa e, acum am vazut si eu ca e mai ieftina la auchan.....na...ce sa fac daca m`am lenevit si imi e greu sa imi urnesc suncile din casa sa mai dau o raita prin magazine...
LiviaG spune:
incerc sa fac capitol nou...sa vad dak reusesc
EDIT:AM REUSIT...SO VA INVIT LA:
PRIMUL CAPITOL DE LA MURES:CAPITOLUL 146
ali762000 spune:
LA MULTI ANI MAYA!
Andre jucaria aia am vazut-o si eu in Auchan.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Am vazut si eu pozele copiilor frumosi... si pe mica cantareata.