Prietene la bine si la greu - 145

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lili pupam Lila frumoasa si vorbareata. Am pus filmuletul de vreo 4 ori si ne-am uitat toate din birou si ne-am minunat.

Maya

Mergi la inceput

Diana sa va traiasca cele 3 minuni, tare frumosi mai sunt.

Mergi la inceput

Fetelor cautand informatii despre ursuletii cu echinacea, ma batea gandul ca dupa ce trec actualii muci sa incep o cura, am gasit
asta postul3. Acum chiar sunt in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Nezta,

Many draga mea, eu merg pe mana medicului, mai putin pe studii si pe parerile altora, am mare incredere in pedi si daca ea a recomandat ursuletii nu voi avea nici o indoiala ca nu vor functiona. Basca ca in studiu ala zic de remediile homeopate la copii ca nu ar fi bla bla bla...adica balarii, asa ca ia si da-i daca vrei

LA MULTI ANI MAYA

Diana super copilasii, mi-au placut costumele evident

Smara cred ca tare bun a fost tortul

Lilia, da am invins, de acum stiu, cand e sa merg pe la o institutie, merg cu legile dupa mine Lila mica este o delicioasa o scumpa fara cuvinte

Coque cum e Teiu?

Azi cand l-am dus pe Remus la gradi, l-am lasat la intrare pe jos si de unde pana acum fugea inapoi, acum s-a dus tipand de fericire catre inauntru

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

buna dimineata!

va ofer ua, vad ca n-a facut nimeni , si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

in primul rand m-a impresionat teribil Lila mica
ne vine si noua randul imediat. are si alex tonalitate, insa nu are si versuri . cate un pentru ea si mamica ei draga, sper sa nu revina mucisorii

Di, harnicuta nostra, foarte frumosi copilasii costumati, mie mi-a placut cel mai tare Peter Pan. Teo s-a facut mare si-mi pare ca seamana cu Timeea. Multa bafta in continuare pe meleagurile nemtesti!

Dana, ce face David? Tu cum esti? burtica?

Many, lui Alex i s-a recomandat sirop cu echinaceea, imunogrip junior, poate iei in calcul si aceasta varianta. El nu ia niciun fel de sirop

Raluci, ce fain o fi fost la teatru daca nu au facut scandal. cel mai bine e ca se duce cu drag la gradi. bravo lui Mus!
Alex spune ca-l cheama Ace
Tu cum mai esti?

Smara, interesant tort ai facut! La Multi Ani pentru Timi!

si pentru Natalia si Giulia

Licu, ce greu trebuie sa va fie cu frigul ala din casa. cum mai este Dragos?

Stephy, ma bucur ca ti-ai reparat laptopul ce frumos se joaca fratiorii

Coque, uf, prin ce a trecut Mateiul, la multi ani pentru ieri...

la multi ani Maya

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani, Maya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Va pup cu drag si va las www.youtube.com/watch?v=RvX9J3dpPOc" target="_blank">spectacol sa mearga cu vinul fiert de la raluci

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Fetelor cautand informatii despre ursuletii cu echinacea, ma batea gandul ca dupa ce trec actualii muci sa incep o cura, am gasit
asta postul3. Acum chiar sunt in ceata.

De ursuleti nu stiu ce sa zic dar cu homeopatele m-am linistit cand i-am dat lui Rares oscilococcinum. Pentru ca el ia medicamente cardio am cautat prospectul sa vad ce contine pentru a nu interactiona cu medicatia lui si am vazut ca are extract de ficat de rata salbatica diluat de "n" ori ceea ce m-a facut sa cred ca efectul lui este celebrul "placebo", care la adulti poate da rezultate insa Rares al meu de nici un an nu avea de unde sa stie ca ii dau eu medicamentul minune care il va scapa de raceala.
In consecinta, am renuntat la celebrul oscilococcinum pe care il luam cu entuziasm atunci cand incepeam sa racesc si vad ca si fara el efectele sunt aceleasi. Acum aleg un "placebo" mai ieftin cand simt ceva discomfort in gat si anume ceai sau apa calda cu lamaie.
Iar pentru imunitatea copiilor folosesc broncho-vaxom.

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Buna dimineata!

Wow, vazut filmulet cu Lila, si apoi am bagat un ochi si la celelalte posturi cu ea de pe youtube, si am vazut ca nu numai in romana le zice bine, ci si in engleza, m-a dat pe spate cu twinkle, twinkle!

De asemenea mi-au placut mult pozele Dianei, foarte frumos si tortul!

va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput