Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

multumesc ellyshor!si eu sper din toata inima sa fie totul bn.ideea e k s-a incapatanat asa de tare incat nu prea mai vrea sa repete ecografia ,sau sa faca alte teste.inteleg ca e speriata dar nu rezolva nimic cu asta.

Andreea(bebe)² 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Addya eu merg in Brasov la Clinica Eva la Bisoc Dorel..tot la el am mers si in sarcina cu Luca..pe altcineva nu stiu..sper sa fie o greseala la sora ta..saraca cred ca e terminata, dar oricum cred ca e bine sa o repete..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

am sunat la clinica eva si au zis k au ecograful stricat:(
multumesc frumos!

Andreea(bebe)² 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Adya, tare rau imi pare sa aud asta despre sora ta. Sper din tot sufletul sa fie o greseala si sa afle vesti bune cat de curand.

Anitta, mersi de clarificare. Asa e, sunt in Geneva dar merg la medic in Franta (pentru ca e "peste drum" si pentru ca fara nicio exagerare de 10 ori mai ieftin).

Elly, o sa incerc sa caut No-Spa ori altceva cu substanta activa a lui No-Spa, sper sa imi dea fara reteta. Duphaston, cum ti-am zis, n-au vrut sa imi dea nici in Franta, nici in Elvetia fara; insa in Romania nu a fost nicio problema. In plus, cand i-am zis medicului de aici de Duphaston, a facut ochii mari, zicand ca aia se da de obicei ca si tratement de fertilitate ori regularizarea menstrei, nu are nicio treaba cu fixarea sarcinii. Pe cand in Romania, mai toti dau pentru asa ceva, din cate am auzit... Cati medici, atatea pareri...

Ca sa fie tacamul complet, azi am avut prima senzatie de lesin. Nu am lesinat propriu-zis, insa am simtit o slabiciune, au inceput sa imi tremure mainile, eram ca drogata, ca in vis, ma miscam in reluare. Era chiar inainte de pranz, asa ca m-am grabit sa inghit ceva, ma gandeam ca e o cadere de calciu, glicemie, tensiune? Acum ma simt ceva mai bine, tot persista senzatia de vis, insa nu pot sa inteleg de ce. E drept ca nu am pofta de mancare dar ma fortez si mananc tot ce stiu ca e sanatos, ma hidratez (nu ajung la 2l, dar oricum, de dimineata bausem pana la pranz cel putin 0,5), mancasem o patiserie si o cana de lapte...

Diana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui addya_21

am sunat la clinica eva si au zis k au ecograful stricat:(
multumesc frumos!

Andreea(bebe)² 9+

Nu pot sa cred asa ceva..imi pare rau..
incearca si la ginemedica doar ca acolo nu stiu pe cine sa iti recomand..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna fetelor,
a fost suficient sa lipsesc vreo doua zile si deja nu mai reusesc sa tin pasul cu cititul.
Ellyshor - referitor la prietena ta cu sarcina de 5 sapt si cu scurgerile maronii. am avut si eu din astea la 6 sapt si totul a fost in regula, am fost repejor la domnul doctor si mi-a dat arefam de 200 mg de 3 ori pe zi si suntem in regula. Anca eu m+am programat la dublu test pe 6 decembrie si abia astept sa; vedem ce minunatie e in burtica. eu sunt inca racita si ma tot lupt cu serviciul, mult de lucru si mult stres. ca si la alte fete si pe mine m-au mai lasat greturile insa tot nu pot sa pun gura pe carne absolut deloc. sper sa imi revin in curand.
mai vorbim si intre timp eu mai citesc - am ajuns abia la pagina 12. pup niste burtici harnicute la scris
Multi pupici pentru burtici

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ioana am avut si eu o tuse de 2 sapt .Am luat si eu sirop Stdal dar nu prea isi face efectul asa cum trebuie.Mie mi-a trecut cu leacuri babesti.Un cartof ras cu spirt pus intr-un prosop eu am pus intr-o fata de perna mica si pus la gat si mai jos un pic pe pieprt sare mare incalzita la fel pusa in prosop tinute amandoua 1 ora 2.Asta timp de 4 zile la rand.Eu am facut greseala ca am vazut ca dupa prima seara a doua zi nu mai tuseam si nu mi-am mai pus apoi ma luase iar.Cel mai bine 4 zile la rand seara si nu mai tusesti.Si daca ai febra spirtul e bun:) Imi spui daca merge la tine.:)
Te pupacesc si ai grija!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Addya eu sunt din Bucuresti si am fost la eco morfologica la Dr Danut Iosup. Este printre cei mai buni din Bucuresti, a fost studentul Dr Pop cel care a dezvolytat ecografia morfologica in RO.

Il gaseti la Regina Maria in Cotroceni insa numai lunea. Asa ca pune ti mana pe tel si sunati , sigur gasiti loc. ecografia costa 310 Ron.

Sper din suflet sa fie bine, si iti spun ca ce spune dansul de f multe ori asa este, si daca crede ca ceva e in neregula te trimite cu recomndare la DR Pop si intri repede.

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Onutza mersi de sfaturi o sa incerc cu cartof si sare, stodal mi am cumparat insa parca imi este mai rau dupa el, ma gadila in gat tare dupa ce l beau.

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina04and

Buna fetelor,
a fost suficient sa lipsesc vreo doua zile si deja nu mai reusesc sa tin pasul cu cititul.
Ellyshor - referitor la prietena ta cu sarcina de 5 sapt si cu scurgerile maronii. am avut si eu din astea la 6 sapt si totul a fost in regula, am fost repejor la domnul doctor si mi-a dat arefam de 200 mg de 3 ori pe zi si suntem in regula. Anca eu m+am programat la dublu test pe 6 decembrie si abia astept sa; vedem ce minunatie e in burtica. eu sunt inca racita si ma tot lupt cu serviciul, mult de lucru si mult stres. ca si la alte fete si pe mine m-au mai lasat greturile insa tot nu pot sa pun gura pe carne absolut deloc. sper sa imi revin in curand.
mai vorbim si intre timp eu mai citesc - am ajuns abia la pagina 12. pup niste burtici harnicute la scris
Multi pupici pentru burtici

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Alina, nici eu nu ma mai pot atinge de carne, iar inainte eram carnivora nu gluma!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput