Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
aever spune:
[navyDelia][/navy], tu oricum esti o eroina pentru noi, cu 4 copilasi. Cu atat mai mult cu cat ai avut si sarcini grele(ca greturi cum descrii tu mi se par crancene) si a mai trebuit sa si linistesti taticul stresat. Apropo de greturi, am o prietena care a nascut acum un an. A avut un prim trimestru crancen, nu putea sa tina nici apa, a ajuns pe perfuzii. Dar prin sapt 12-14 i-au trecut de tot. Apoi recunoaste si ea ca s-a simtit minunat, plina de energie, calm si buna dispozitie. Are o fetita extraordinar de vesela, frumoasa si cuminte. Eu o tot incurajez sa-i mai faca un fratior sau o surioara ca are motive frumoase sa creada ca si al doilea copil va iesi la fel de reusit, insa nici nu vrea sa auda tocmai din cauza primului trimestru gretos.
Eu mereu mi-am dorit 2-3 copii si mereu am zis ca nu ma opresc la un singur copil decat daca ar fi niste contraindicatii majore pentru asta. Eu am fost singura la parinti si e tare trist(din punctul meu de vedere) Asa ca vroiam sa-ti spun ca te admir cu atat mai mult ca ai avut puterea si curajul sa faci mai multi copii. Si clar inteleg ca s-a meritat fiecare moment de chin prin care ai trecut, acum ca ai asa copii frumosi in brate. Ma mai incurajez si eu si zic ca n-o fi sfarsitul lumii acum, desi chiar am momente cand simt ca nu pot trece peste asta.
Tocmai pentru astfel de lucruri va multumesc ca sunteti aici si ca raspundeti cu asa caldura!
Hai ca azi vad ca am dat-o rau in sentimentalisme.
Andreea, 9+
Shoshonik spune:
Am programare pe joi pt dublu test, la ora 16...analizele de sange se fac in aceeasi zi?Pot sa mananc pana atunci? (in caz ca pot..)Sper sa stea bebe bine ca sa vedem daca e fetita(desi eu sper sa fie O Emma mare si alintata).Merge si tati, oricum el nu a lipsit de la nici o vizita la medic.
Daca ati facut deja dublu test, povestiti putin cum a fost, va rog.E ceva nou pt mine si sincer...nu prea am idee ce va fi.
Si ca sa va inveselesc putin..am o mare veste pt voi: astazi se implinesc 3 anisori de cand i-am zis un maaaaare DA sotului meu.Acum 3 anisori dansam primul nostru dans si visam la un bebitza.
O zi placuta si plina de bucurii.
Mihaela 11+
titi143 spune:
Shoshonik La multi ani si multa fericire de acum in colo.
Cand mi-am facut programarea la TT mie mi-a spus tipa la telefon ca pot sa mananc inainte de a merge la analize. Nu stiu cum este la DT dar cred ca nu poate fi foarte diferit de TT. Mult noroc pe joi.
Noi mergem maine si sunt putin stresata si nerabdatoare.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+
Ellyshor spune:
Mihaela la multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti mereu! Sa va bucurati de minunea voastra!
Elly 15+ si Babyboom
miha81 spune:
Iar tot ce am scris s-a sters. problema este ca m-am grabit aseara sa recuperez cand am vazut cat de mult ati scris si din greseala am sters tot...promit sa intru mai des dar am fost plecata cateva zile la Bucuresti, am fost si la nunta aceea in alb si negru de care va povesteam...Eu ma simt foarte bine, nici la cealalta sarcina nu am avut absolut nimic, decat dureri de mijloc din a 7-a luna de sarcina
Ramonika iti doresc multa putere! Sa stii ca si eu am pierdut o sarcina si cu ajutorul lui Dumnezeu acum am o fetita minunata!
Bun venit fetelor noi! Felicitari si sarcini usoare!
Elly merci pentru pm.
Shoshonik sa stii ca si eu mi-am recoltat analizele pentru DD saptama trecuta dupa amiaza si nu a fost nici o problema ca mancasem.
Va pup pe toate
pozeBianca
Deea_Deeutza spune:
La multi ani fericiti impreuna pentru tine Mihaela si sotul tau. Sa va dea Dumnezeu o Emma frumoasa si desteapta sa va bucure fiecare moment din viata.
Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 10+ cu miez dulce
Ramonika spune:
am vazut ca ati mai intrebat de mine. sunt binisor, ma iau cu una-cu alta si asa trece timpul si mai uit de ce s-a intamplat. noroc de Sandra mea.
Alma ziceai ca am pierdut sarcina avansata, nu era chiar asa avansata, adica eram in saptamana 11+ insa doctorita crede ca se oprise din evolutie aprox. cu 2 sapt. inainte.
crixy nu stiu ce sa spun, sper din tot sufletul ca ai luat decizia cea buna.
nu stiu daca o sa mai am rabdare sa citesc toate paginile, insa o rog pe virginia sa-mi trimita si mie un PM cand are un rezultat de la medic. iti tin pumnii
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Deea_Deeutza spune:
Fyi
descopera.ro/dnews/8975322-sindromul-down-ar-putea-fi-eradicat
Puneti voi "www." inainte
Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 10+ cu miez dulce
Shoshonik spune:
Multumesc pt tot..m-am linistit acum.
Mai am o intrebare. Voi aveti animalute?Noi avem o catelusa de 3 anisori si toti ne intreaba ce vom face cu ea cand apare bebe. Nu renuntam la ea, o iubim enorm de mult, insa multi considera ca nu e bine sa tii cainele in casa cu un bebe mic....
Mihaela 11+
mirela77a spune:
Anitta O nu am reusit sa rezolv nimic, pentru ca doamna dr era dar nu avea acces la scrisorile de recomandare, ceva de genul mi-a spus si sa vin dimineata pe la 9 juma, dupa raportul medicilor.
Insa in dimineata asta nu am reusit.
Azi noapte pe la 2 m-am trezit sa merg la toaleta, ceva normal dealtfel, insa dupa ce am revenit in pat m-a luat cu o stare de rau de nu stiam ce sa fac. mi-a deschis sotul geamul si mi-a adus zahar si apa, plus mi-a dat un magne b6. am mai avut episoade de rau, am tensiunea mica de obicei, dar acum scade si mai mult, dar nu mi s-a intamplat niciodata noaptea.
dimineata, m-am trezit, ma pregateam si tot asa, deodata a inceput sa imi fie rau, sa fuga sangele din obraji in papuci si am luat-o de la capat cu zahar, lichide si inca un magne b6
sper sa reusesc maine dimineata
mirela 12+
mirela