cine pleaca in CANADA inainte de Craciun?

cine pleaca in CANADA inainte de Craciun? | Autor: bendis2

Link direct la acest mesaj

Bun gasit tuturor!
Stiti cumva pe cineva care pleaca in urmatoarele saptamani in Canada, zona Toronto? Am de trimis un pachetel mic de tot (cca.500g) si costa f.mult sa trimit cu posta, as fi recunoscatoare daca cineva mi l-ar putea duce in bagajul propriu (sunt doar niste decoratiuni Craciun & felicitari)
Daca stiti, va rog scrieti-mi pe bendis2@hotmail.com

Multumiri!

bendis2@hotmail.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Daca nu pleaca nimeni as zice sa il trimiti totusi cu posta, max 500g nu poate fi o avere.

Adriana mami de Isabelle Marie - 14 luni si Aidan Alexander - 6 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis2 spune:

60 lei minim... Poate pt tine nu e mult, dar pt mine este, de-aia am intrebat pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mecriss04 spune:

Parerea mea este ca nu merita sa trimiti asa ceva.Decoratiuni de Craciun sunt in Canada cu carul...chiar nu merita sa trimiti peste ocean asa ceva.Mai degraba trimite niste slanina afumata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mecriss04

Parerea mea este ca nu merita sa trimiti asa ceva.Decoratiuni de Craciun sunt in Canada cu carul...chiar nu merita sa trimiti peste ocean asa ceva.Mai degraba trimite niste slanina afumata...

sau sorici, tuica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

600.000 pt maxim 500g? yikes! trimite felicitari prin email si decoratiunile cum zic fetele. America de Nord explodeaza de decoratiuni la fiecare craciun

Adriana mami de Isabelle Marie - 14 luni si Aidan Alexander - 6 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Citat:

sau sorici, tuica....

Born to shop, forced to work.

ii face doar necazuri la granita omului care le transporta:)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Citat:

sau sorici, tuica....

ii face doar necazuri la granita omului care le transporta:)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Te referi la sorici si sunca, ca tuica e ok.

Mergi la inceput

hehe mersi de mesaje,
nu sunt decoratiuni stas chinezesti cum sunt pe-acolo (am locuit si eu cativa ani buni in Ca si stiu) sunt niste chestii originale hand-made in Ro, absolut totul... si altceva nu as trimite pt ca cei de acolo chiar au de toate. Slanina si branza gasesti la deli shops, alcool romanesc la lcbo, poate doare tuica :P

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bendis2

hehe mersi de mesaje,
nu sunt decoratiuni stas chinezesti cum sunt pe-acolo (am locuit si eu cativa ani buni in Ca si stiu) sunt niste chestii originale hand-made in Ro, absolut totul... si altceva nu as trimite pt ca cei de acolo chiar au de toate. Slanina si branza gasesti la deli shops, alcool romanesc la lcbo, poate doare tuica :P

va pup

Tu ai mai zburat cu avionul?
eu nu as duce pt o persoana necunoscuta un pachet prin vama. Nu e legal. Ba chiar cand am dus la persoana f. cunoscuta , am deschis sacosica sa vad ca sunt 2 tricouri de copil si ca nu mi-a pus si o bomba ceva (simonule, o cam suspectez pe mama ta, o fi ea pensionara, dar ii merge mintea sa mestereasca una chestie shmechera care sa faca boom / sau un pachet de 'iarba')
De cate ori am dar bagajul la cala, la avion, am fost explicit intrebata: "ati lasat bagajul nesupravegheat?" "a avut altcineva acces la bagajul tau?" . Exista suficient de multe cazuri de detectie de obiecte interzise prin aeroporturi si propritarul sa faca "nu am stiut, nu am pus eu, m-a rugat cineva sa transport asta". Sunt scrise in 'terms & conditions' tocmai cazuri de genul asta, CLAR explicite, desene si scheme prin aeroportui etc.
Asa ca, nu o sa iti ia nimeni un colet. Cu atat cat e un drum f.lung pana in Canada, si trec prin aeroporturi f. strict controlate.

P.S. si in statele americane sunt site-uri cu lucruri hand made. Ba chiar unele de imi pica ochii in gura....
Nici mancare nu ai voie sa transporti in anumite aeroporturi. Am aflat asta prea tarziu, cand eram cu o bucatica de slanina in bagaj...dar dadusem deja bagajul la cala.

Mergi la inceput

pt cleo78
Wow da se vede ca nu ai ce face cu timpul... sa-mi scrii atatea prostii doar ca sa arati ce desteapta esti! Eu am pus o intrebare pt cine trebuia sa auda. Daca era cineva in cauza. Nu am de gand nici sa trimit mancare, nici lichide, nici alte prostii pe care le scrii tu acolo. Si, BTW, da, aveam de gand sa ii arat persoanei in cauza tot pachetelul ca sa vada EXACT ce trimit.

O sa inchid subiectul asta pt ca vad ca romanii sunt, din nou, carcotasi: in loc sa ajute mai bine se pun pe povesti fara nici un rost...

Mare-i gradina lui Dumnezeu!

Mergi la inceput