Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

NICO A esti pe maine bune! cum doresti sa nasti? cezariana sau natural ?oricum ai decide o sa fie bine ai sa vezi !
FETELOR AM FOST LA MASAJ (ANTICELULITIC)CE BINE A FOST !! AM IESIT DIN CASA NUMAI PT MINE !!! SI M-AM REVAZUT CU ANDREEA ,FATA DE LA MASAJ ,AM INEBUNIT-O DE CAP CU POVESTILE MELE ,ACUM MA DOR TOTI MUSCHIULETII ,M-A AVERTIZAT ANDREEA CA O SA FAC FEBRA MUSCULARA ,EU AM MAI FOST LA EA SI INAINTE DE NUNTA SI AM FOST MULTUMITA .MA MAI DUC JOIA VIITOARE !! CE BINE IMI PARE ,SUNT ASA DE BUCUROASA !!!
POOOP LA FETE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

As vrea sa nasc natural . Sunt curajoasa desi nu stiu in ce ma bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna seara mamici si bebici ,
Ma numesc Nicoleta ,am 22 de ani, m-am nascut in Hunedoara dar de un an stau in Iasi de cand m-am casatorit , sunt in 32 saptamani si m-am gandit ca poate ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi . As vrea sa nasc la Arcadia , medicul care ma supravegheaza este d-na. doctor Cristina Cacicovschi . Ce parere aveti ? Peste doua saptamani ar trebui sa ma duc sa semnez contractul cu Arcadia . Ar trebui sa stiu ceva care sa ma ajute inainte sa semnez contractul ?

Bun venit! Si sarcina usoara !
Eu am nascut primul copil cu dr Cacicovschi si mi-a urmarit sarcina la al doilea. Nu am nascut cu ea pe al doilea dintr-o intamplare... nimic important. Eu ti-o recomand cu caldura atat pe ea cat si spitalul arcadia.
mai multe pretentii decat am avut eu nu cred ca a avut cineva acolo si pot spune ca lumea a facut cam tot ce le statea in putinta. In orice caz, nimic din tot ce visam nu putea deveni realitate daca nu exista Arcadia si ii datorez mult dr Cacicovschi ca am nascut aproape asa cum simteam. Tot cam atat ii datorez si dr Magaleas care, desi ma vedea a doua oara la nastere, a facut tot ce putea ca dorintele mele sa devina realitate.
In urma gasesti povestile nasterilor fetelor. Si povestea nasterii puiului meu Tudor e pe net. Daca vrei iti dau link la ea.
Iti urez din tot sufletul sa ai parte de o nastere asa cum simti!

Acum tehnic: vrei sa fii pe prima pagina la listuta?
daca da, sa ne lasi datele: DPN, Medic, cum nasti, nume copilut si sex copilut.
Ca sa vorbesti cu noi in timp real ( adica sa apara imediat mesajele dupa ce le postezi, fara sa mai treaca pe la moderatori) trebuie sa scrii macar 10 mesaje ( pot fi cat de scurte: 2-3 cuvinte) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

As vrea sa nasc natural . Sunt curajoasa desi nu stiu in ce ma bag

Oho! Esti curajoasa daca ne raportam la ce e in jur, altfel... nasterea naturala e normalitatea....
Iti doresc din suflet sa reusesti sa nasti natural

Mergi la inceput

Buna dimineata,
DPN : 28-01-2012
Vom avea un baietel : Mihail

Mergi la inceput

Medic : d-na dr. Cristina Cacicovschi
Nasterea speram ca va fi naturala

Mergi la inceput

Buna Dimineata ,
Daca nu e mare deranjul , as vrea sa-mi dai linkul ca sa citesc povestea nasterii minunii tale .

Mergi la inceput

ionelamaria tu cum ai nascut , natural sau cezariana ?

Mergi la inceput

Ar trebui sa cumpar ceva pentru bebe inainte sa-l nasc, sau ii pot cumpara dupa ce vin de la spital ?

Mergi la inceput

De asemenea am inteles ca voi avea nevoie de sterilizator si pompa de san . Mi le trebuie la spital sau cand ajung acasa ?

Mergi la inceput