Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

va cer si eu ajutor. Caut medic zen... si daca se poate azi, ca Tudor e cu muci si nu prea papa...
Eu sunt obosita, dar nu speriata inca, asa ca vreau un medic relaxat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

va cer si eu ajutor. Caut medic zen... si daca se poate azi, ca Tudor e cu muci si nu prea papa...
Eu sunt obosita, dar nu speriata inca, asa ca vreau un medic relaxat

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Eu sunt multumita de dr mea,(mai ales ca i-am facut si figuri cu vaccinurile,..si a fost f ingaduitoare si rabdatoare cu mine:)) se poate deplasa si la domiciliu daca o soliciti.nu a pomenit niciodata cuvantul LP. desi m-am plans la ea de greutatea fetitei, si are rabdare cu tine.Ea e azi la cabinet, de la 14-19.Poti in prima faza sa platesti consultatia si apoi sa te decizi daca ramai la ea sau nu.Daca te intereseaza iti pot da m multe detalii, e medic pediatru de fam, are in jur de 50-55 ani, si o gasesti in Tatarasi.Dr Livia Badarau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Fetelor puteti sa-mi recomandati un preparat (medicament)cu Fier mai bun ,ca la mine e cam scazut (eu i-au fero-folgama)dar cred ca nu e suficient.
De facut miscare s-a apucat cineva ? pe mine ma cam dispera kg in plus ,vreo 10 la numar ,ma gandeam la aqua gym ,a facut cineva asa ceva ? am cautat pe net si am gasit 2 locatii ,una la piscina Union si inca undeva in Tatarasi la Unique Spa Center.Parca a mai deschis cineva subiectul acesta si spunea ca s-ar face aqua gym si in incinta spitalului de recuperare,stiti ceva ?mai pe la primavara as vrea sa ma apuc de alergat ca eu doar asa pot incerca sa slabesc ,sa nu ma puna nimeni sa tin regim ca nu pot ,eu trebuie sa mananc mancare gatita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Uite ca noi nu am mai intrat de ceva vreme pe forum pentru ca nu prea am avut timp.
oiyoy felicitari pentru nepotel!
Gaza nu prea doarme ziua decat in reprize scurte de 30 minute si trebuie sa stau non stop cu ochii pe ea.Noaptea doarme tare aiurea in sensul ca se foieste prin patut se dezveleste si numai cum trebuie nu sta.Ba pe diagonala,ba cu capul prin colturi, ba pe verticala patutului cu genunchii indoitinoaptea ma trezesc din ora in ora sa o invelesc si sa o pun intr-o pozitie normala de somn.Sunt eu bucuroasa ca noaptea doarme fara probleme insa nu pot eu sa dorm si sa o las asa.In sac de dormit nu sta.
madaofff micuta Estela.Mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc la cazatura Antoniei.Stiu deja cum e.Eu cum o pun in pat intr-o clipire de ochi e la marginea lui.M-am lecuit si stau non stop cu ea chit ca uneori nu am timp sa fac o oala cu mancare, sa calc sau alte minuni.Daca adoarme sunt si eu happy ca ma mai pot misca prin casa.Eu si la baie ma duc tot cu ea.Stiu ca pare aiurea insa nu vreau sa o mai scap din ochi sa mai trec inca odata prin cosmarul cazaturii.I-am facut comanda de tarc insa mama mamii lor ca de 2 luni le astept sa intre in tara...
Mai lasa acum dieta si da-i fetei laptic gras si bun.Lasa ca este timp de dat jos dupa sarbatori.
Gabrielita81 nu renunta la laptic!Eu inca storc cu pompa si multumesc celui de sus ca mi-a dat laptic si mai am inca.Acum cateva zile am avut un hop in care am zis ca pierd laptele.Stateam cate 1 ora sa strang un bidonas de lapte insa a trecut acel moment si e iar ca inainte.Posibil din cauza oboselii.
Desi am bagat si solidele papa Antonia laptic ca si inainte plus fructe,branza de vaci, supici, carnita de pasare, de vita, ou, biscuiti, pireuri de legume.La inceput refuza supica insa acum mananca orice ii dau si trage si de farfuriile noastre la masa.
Deja avem 2 dintisori si noi si musca ceva de speriat!
LenaC foarte fain linkul cu joculetele insa eu deja facusem cu gaza mea multe din ele.Cand raman in pana de idei apelez la el.
claumarcoci super pozele!David e un scump mic!
Zilele astea trebuie sa mergem la vaccin.Fetele care au facut deja vaccinul de la 6 luni cu au reactionat mititeii la el?
Ceilorlalti puiuti sanatate multa sa le treaca bubitele, racelile si toate cele rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Dadaimi suna atat de cunoscut povestioara ta...... :) Eu il tot pozez noaptea, are niste pozitii.....
Alex nu a avut nici o reactie la vaccinul de 6 luni.... doar a fost putin marait a doua zi. Dupa vaccin, l-am simtit putin molesit, parca nu era in apele lui. In rest ok. A plans f putin cand i l-a facut, mai mult ca l-a tinut de manute :d
Pupicei dulci!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Alyna multumesc de informatii.Cat privesc pozitiile de somn....
E bine de stiut:
http://newsletter.arcadiahospital.ro/newsletter/no04/index1-1.html
Speram totusi sa nu avem nevoie sa apelam la asa ceva.
Noi mergem sa papam niste supica de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

NEata de la noi,

Ionela, eu ti-as recomandao pe Aurica Rugina, am fost de 2 ori la ea dar pare super ok, de care spunea si Inutsa (nu stiu detalii multe noi am fost pt dermatita). Lucreaza la spitalul Sf Maria si la Transmed.

Iulia, eu am fost la aquagym in tineretile mele la piscina Union. E super ok, era in jur de 20 ron sedinta (cam scump imi parea mie) si era ok daca nu era aglomerat. Cand erau foarte multe pers era ingramadit

cu mare placere Dada Felicitari pt dintisori si ca papati frumos

Madline, Estela

Noi ne luptam cu dermatita, care se pare k e si seboreica in unele locuri si atopica in altele
eu am un regim de imi vine sa plang ca nu pot sa mananc nimic.
Mai tin o saptamana si apoi iar incep sa introduc alimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna dimineata si de la noi

Lena mami si tu cu dermatita??
Si noi tot seboreica avem, voua ce v-a zis dr?? ca mie nu mi-a interzis sa mananc, da bine nici nu prea mananc prea multe, lactate aproape deloc, in fine...
Ce crema a zis sa folositi?? noi maine mergem la control din nou.
Maia in ce zone are ??

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Claudia uite ce tratament avem noi

1. Regim alimentar hipoalergenic
2. Ca gluconic 10% 2ml de 2 ori pe zi timp de 5 zile la fata
3. Toaleta locala cu apa termala
4. Atoderma (Bioderma)

Baie fara ulei sau sapun, de la subrat in sus
Acum mi-a spus pe cap sa o dau cu ulei pt cojite cu jum de ora inainte de baie si apoi sa o spal

Noi avem pe cap, si pe toata fata, inclusiv pleope. Ieri i-a aparut vreo 2 pe ceafa si una pe gatut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Claudia uite ce tratament avem noi

1. Regim alimentar hipoalergenic 2. Ca gluconic 10% 2ml de 2 ori pe zi timp de 5 zile la fata
3. Toaleta locala cu apa termala
4. Atoderma (Bioderma)

Baie fara ulei sau sapun, de la subrat in sus
Acum mi-a spus pe cap sa o dau cu ulei pt cojite cu jum de ora inainte de baie si apoi sa o spal

Noi avem pe cap, si pe toata fata, inclusiv pleope. Ieri i-a aparut vreo 2 pe ceafa si una pe gatut .

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Off , noi nu avem pe cap, avem pe obrajori, pe sprancene a trecut, a mai ramas un pic pe urechiuse.
Asta pe cap am citit si eu ca dai cu ulei , cica cu 2 ore inainte de baie e indicat, apoi o piepteni in raspar, apoi baie si cica trece in cateva zile.
Noua tot de la bioderma ne-a dat , dar numai ptr fata Sensibio DS, Ca oricum ia, ca suntem la cele 10 zile /luna, care de altfel e un chin
in ce consta acest Regim alimentar hipoalergenic ?adica ce ai voie sa mananci,ca ce am gasit eu cam toate alimentele sunt hipoalergenice?
Multa sanatate , pupam dulce pe bebelina Maia sa treaca mai repede bubitele astea .

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput