cerc de geografie ?...stie cineva ?
Fii-meu a facut o pasiune pentru geografie !...adica este in clasa intii si a cam terminat continentele , tarile , capitalele lumii, limbile oficiale ale tarilor , forme de guvernamint , tari bogate sarace , orsele cele mai populate , studiaza si monezile , nu rateaza intrebarile de geografie de la " vrei sa fii milionar ?"...si nu am gasit nici un cerc de geografie cum era pe timpul meu....va rog poate-mi dati o idee cum sa-i cultiv aceasta pasiune pe mai departe !!
Raspunsuri
mira2find spune:
Eu am gasit http://www.paco.ro/stiintifice/geografie.html si cred ca gasesti ateliere si la Universitatea Copiilor.
miri2007 spune:
Buna,
Noi suntem mici dar mergem tot la PACO. Stim sigur de un cerc de geologie (care e altceva), dar merita sa arunci un ochi.
Apoi ma gandesc ca ai putea incerca sa cauti la cluburile de turism. Nu stiu daca accepta micuti de clasa I. Dar activitatile sigur se apropie de ce vrei tu.
Multa bafta!
lidiadanaila spune:
Multumesc mult mamici...intrasem pe PACO , cercul de geografie este mai mult despre filatelie...nu stiam nimic insa de Universitatea copiilor ...va multumesc...caut !
Anka74 spune:
Lidia, si eu care credam ca sunt singura cu pitic de clasa intai pasionat de geogra
Nici eu nu mai stiu cum si cu ce sa "trag de timp" pana va face geografie la scoala sau macar pana va invata sa citeasca foarte bine...atat de bine incat sa isi citeasca si sa studieze atlasele si enciclopediile lui. Ultima pasiune a afacut-o pt judetele Romaniei.
Pastram legatura, daca vrei.
Am rascolit internetul si n-am gasit mare lucru (ma refer la nivelul lor, de incepatori in ale geografiei), i-am luat puzzle cu Europa, i-am printat (alb negru) harta si isi coloreaza tarile pe criterii numai de el stiute, steagurile le stie de pe la grupa mare, acum a trecut la judetele tarii noastre...de vrei nu vrei stau cu harta in fata ca sunt zone in care nu am fost si ma blocam usor la o intrebare de genul "Cu ce judete se invecineaza judetul Suceava?"
Cercuri sau cluburi de geografie nu stiu si chiar daca as sti nu prea mai am/are timp si pt asta, ramane la stadiu de hobby. Daca-i place, sa isi gaseasca singurel tematica de sudiu!