Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna dimineata. Poftiti www.culinar.ro/images/articles/french_breacfast.jpg" target="_blank">CAFELUTA

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

'neatza! ce frumos ALy multumim

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Serviti cat doriti! Fara numar

Ala e mic dejunul meu preferat...pacat ca nu mi-l permit decat o data pe saptamana...are cam multe calorii.

ce mai faceti? Ce mai ziceti?

Mergi la inceput

eu pe aici...am asa o stare de liniste, nici eu nu stiu de unde...ca barbatu-meu nu mai are de lucru, banii nu si-i-a luat de prin trei parti: dar eu sunt linistita o fi vreun semn ca gastig la loto!?

aseara m-am minunat ca n-a fost nevoie sa ma cert deloc cu plozii mei! doar la culcare a trebuit sa ma dau nitel la Cristi

in rest, la noi....toate vechi si noua toate!

fetele (stiti voi care) mai scrieti-ne si noua despre voi, despre colegii nostri de Odisee, nu numai prin alte parti!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cine, unde???

Alysh arata demential micul tau dejun, eu m-am multumit cu cafea si chefir cu cereale; am gasit unele in kaufland si-s lesinata dupa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mmmmmmmm, Lorich, kefir cu cereale? Suna tare bine Cum ii spune?

Luminelu' sa stii ca la fel sunt si eu, la situatii grave parca reactionez linistit. In schimb, la altele mai putin grave intru in panica
Si urmeaza sa se rezolve pb sotului, nu? Ca daca nu mai are de lucru prespun ca amanati plecarea in Germania?
Ma bucur ca te-i inteles bine cu plozii. La mine urmeaza 3 zile in care tati ajunge pe la 10 seara ca are un congres. deci: MI-E FRICA!

Maine sa pregatiti niste calmante virtuale, da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Mmmmmmmm, Lorich, kefir cu cereale? Suna tare bine Cum ii spune?

Luminelu' sa stii ca la fel sunt si eu, la situatii grave parca reactionez linistit. In schimb, la altele mai putin grave intru in panica
Si urmeaza sa se rezolve pb sotului, nu? Ca daca nu mai are de lucru prespun ca amanati plecarea in Germania?
Ma bucur ca te-i inteles bine cu plozii. La mine urmeaza 3 zile in care tati ajunge pe la 10 seara ca are un congres. deci: MI-E FRICA!

Maine sa pregatiti niste calmante virtuale, da?

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Aly, trebuie sa se rezolve! si el e increzator si linistit...aseara a reluat legatura cu un vechi prieten din RO care e tot in G si ar putea sa-l ajute. Doamne ajuta! Mergem inainte!
plecarea oricul e amanata pana dupa Paste

, eu iti sunt alaturi virtual maine seara! daca te ajuta cu ceva o "crizata"! hai, curaj, o sa te descurci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Ce cadouri luati voi la copii de mos nicolae /mos craciun? Sunt intr-o mare pana de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

Ce cadouri luati voi la copii de mos nicolae /mos craciun? Sunt intr-o mare pana de idei.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Eva i-a cerut Moshului o sabie si o masina de politzie Skoda, un calutz roz cu ac in frunte (inorog) papushica Minnie si altele. Sotul i le-a cumparat deja pe primele doua (sabia e din burete)
Alysh eu am obesrvat ca Eva e foarte cuminte cand sunt singura cu ea probabil simte ca imi e greu si nu ma mai supar si ea, oricum e foarte foarte cuminte, bafta si tie in zilele care urmeaza. Misto micul dejun dar doar borcanel ala de gem mi-a facut cu okiu. Aoleu eu parca sunt Mioritza, iarba nu-mi mai place, etc zilele astea m-a cam chinuit bebe. Dar macar stiu ca e bine si creste daca am eu greturi si altele!
In rest nimic, sunt foarte foarte obosita... Va pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Fetelor, a mea mica nu cere nimic, oare sa-mi fac griji? Ea cand merge in magazin se joaca acolo si gata, nu luam. Dar ultima data cand am fost in oras a fost interesata doar de chestii de baieti: elicoptere, masini, trenuri. De fapt e si pasionata de un baietel de la gradi, ea planuieste sa-l rapeasca si sa-l aduca acasa la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Belleanne, si Victoria tot asa face: se uita/joaca in magazin si gata. Zilele trecute mi-a cerut o Dora mare cat ea. Doar sa o care prin magazin. EU i-am cumparat-o, nu a cerut ea sa o aducem acasa. Dar stiu cat ii place Dora. Ea ptr. sambata a cerut de la Mos (vine Mosu la biserica) Caillou cu o masina rosie de curse (set). Pentru Mosu care vine in 25 Dec., mi-a facut o listaaaaaaa din catalog de jucarii de vreo 600-700 de dolari... acum, mai vedem ce vine si ce nu...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput