Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
Seara buna!
La multi ani Gabitzam!!! Toate cele bune iti doresc!
Fetelor ieri am vrut sa scriu dar nu a mers de pe telefon.
Va pup pe toate, noi noutati nu prea avem, tragem de noi sa rezistam pana vineri cand vine tati, eu sunt tare obosita si la capatul rabdarii cu multe si cu multi, doar Eva e o scumpa si sincer parca cea mai buna prietena a mea, ieri m-a luat in brate tare si mi-a zis "iubita mea"!!! Sa ma prapadesc cand am auzit-o! Toata ziua e dupa mine si sunt tare fericita cand o vad cat de mult ii place sa stea cu mine. Ne-am totuitat la pisicile aristocrate e mare fana!
Brrr ce frig a fost azi fetelor!
Mi-a fost rau azi, parca nu pot sa mai mananc nimic.
Am vazut ca vorbiti de dry cooker, avem si noi una probabil tot fake, i s-a luat teflonul ala si lipeste groaznic. E a soacrei. Pe mine m-ar interesa un steamer si friteusa aia de la tefal, stie cineva sa le laude? Sau nu?
Va pup fug in pat ca nu mai pot
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Alysh spune:
Buna dimineataaaaaa...haha, sunt singura la birou asa ca va scriu linistita
. Dar mai intai va ofer o 
Ieri nu prea m-am simtit bine...nu dormisem noaptea, am avut toata ziua o gheara pe inima si mi-era frica sa nu mor
. Azi noapte iar n-am dormit, Luca s-a tot foit, ii ies si caninii de jos in sfarsit, s-a dat toata noaptea cu capu' de tablia patului. 
Vlad a plans azi ca nu reusea sa se trezeasca si m-a implorat sa-l mai las: "vleau sa dooooooooolm, vleau sa doooooooolm" asa mila mi-a fost de el, off de mici o iau cu trezitul de dimineata. I-am promis ca vine imediat vacanta si dormim imbratisati pana la 10. oare?
Ce sa va mai spun? Am inceput sa le iau cadoutze de Craciun, dar mai am cate ceva pe lista. Am de luat si pt doamnele de la gradi, chiar voi ce idei aveti in sensul asta?
Va astept la o sueta!
PS: Ah, Lorich, Belleane, cel mai probabil voi ajunge acolo dupa 1 decembrie. deocamdata sunt la capitolul colectat haine, pampersi, cutii de lapte. Lorich, daca ai ceva, pune in punguta si daca ajung in weekend prin zona Herastrau, te sun. La noi e tare greu cu deplasarile, dar fac tot posibilul. Oricum pt transa asta am deja suficiente promisiuni. Multumesc din suflet 
Luminel spune:
'neatza! multam de cafea Aly!
vreau si eu la sueta![]()
imi pare rau de noaptea alba! si de Vlady cu trezitul; pai mi-e mie greu sa ma trezesc de cand a venit iarna, dar unui copil.
Cristi are noroc ca e inca la cresa deci programul e flexibil, o duce frate-sau cand se trezeste ea, unoori ajung si la 9 jumate.
inca o data felicitari pentru initiativa cu donatiile
te admir
eu nu am ce sa dau din pacate toate lucrusorele mici de la Cristi le-am dus la tara, in ideea sa le pastrez pentru nepoatele mele, cand se vor hotari sa faca copii![]()
Ylari, te invidiez ca te ntelegi asa bine cu Eva
glumesc! ma bucur pentru tine! unde nu e si Cristi asa...dar ieri ne-am inteles si noi mai bine....ma durea in gat si n-am putut sa zbier la ea![]()
![]()
deci vine tati definitiv! bravo! scapati de stresul despartirii!
si eu numar zilele pana vine tati al nostru in decembrie
Loricu, esti o rasfatata zilele astea, hm! profita la maxim de mami a ta!
tin pumnii sa fie bine cu Robrte la revenirea la gradi!
ma
si pentru mama lui Gabi, sa treaca cu bine de operatie!
hai ca am scris o gramada, va mai las si pe voi!![]()
o zi buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Aly, eu nu pot s ate ajut cu nicio idee de cadou la doamne, din pacate....pentru ca nici nu m-am gandit la asta pana acum.
Eu o sa le pun niste bani in plic la doamnele (la astia se bucura cel mai mult) pe langa cafea si ceva dulce! si gata...le ajunge...
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel 'neatza! multam de cafea Aly! vreau si eu la suetaYlari, te invidiez ca te ntelegi asa bine cu Eva Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |

hai ca asta a fost tare de tot!!
Alysh spune:
Lumi, cum mai si cafea si dulciuri si bani? Pai noi avem doua doamne principale, doua ingrijitoare care raman cu Vlad dimineata pana vin doamnele (el il duc la 7,30 si doamnele vin la 8 si pana atunci ramane cu ingrijitoarele deci tb sa le dau neaparat ceva) , mai e si asistenta medicala....deci cel putin 5...si la bani cam cat te-ai gandit pe cap de educatoare
50? 100? mersi, pup
Luminel spune:
si la noi sunt 6 in total la grupa: doua asistente principale si 4 ingrijitoare. ma gandeam la minim 50 de lei la fiecare asistenta si 25-30 de lei la ingrijitoare + cate o punga mare de cafea si cate o cutie de bomboane, ceva asa...
cum ti se pare?
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel si la noi sunt 6 in total la grupa: doua asistente principale si 4 ingrijitoare. ma gandeam la minim 50 de lei la fiecare asistenta si 25-30 de lei la ingrijitoare + cate o punga mare de cafea si cate o cutie de bomboane, ceva asa... cum ti se pare? Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Lumi e super ok! Eu nu indraznesc sa dau doamnelor bani din urmatoarele motive: una dintre ele clar nu vine pt bani la gradi ci din pasiune. Nu pot sa-ti spun ce bijoux-uri are, cum se imbraca, etc...se vede clar ca e asa. cealalta e o tipa cu atata bun simt, timida...o data tb sa-mi dea restul 5 lei si i-am zis sa-i pastreze pt fondul clasei, m-a refuzat, a spus ca fondul clasei a fost deja strans si nu m-a lasat pana nu i-am luat, deci mai mult ca sigur as jigni-o. La ingrijitoare cred ca ar merge un plic cu bani...ca de cate ori ma vad se plang de ce salarii mici au. Eu astept un raspuns de la mama ca e prin Dragonul Rosu si a zis ca se uita dupa niste seturi de cesti de cafea dragute.
oricum dupa ce am pachetele iti spun exact ce contin. eu le pregatesc din timp asa ca ai timp sa te inspiri daca vrei. dar repet, daca ale tale accepta, ideea ta e f buna.
Luminel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alysh
Lumi e super ok! Eu nu indraznesc sa dau doamnelor bani din urmatoarele motive: una dintre ele clar nu vine pt bani la gradi ci din pasiune. Nu pot sa-ti spun ce bijoux-uri are, cum se imbraca, etc...se vede clar ca e asa. cealalta e o tipa cu atata bun simt, timida...o data tb sa-mi dea restul 5 lei si i-am zis sa-i pastreze pt fondul clasei, m-a refuzat, a spus ca fondul clasei a fost deja strans si nu m-a lasat pana nu i-am luat, deci mai mult ca sigur as jigni-o. La ingrijitoare cred ca ar merge un plic cu bani...ca de cate ori ma vad se plang de ce salarii mici au. Eu astept un raspuns de la mama ca e prin Dragonul Rosu si a zis ca se uita dupa niste seturi de cesti de cafea dragute. oricum dupa ce am pachetele iti spun exact ce contin. eu le pregatesc din timp asa ca ai timp sa te inspiri daca vrei. dar repet, daca ale tale accepta, ideea ta e f buna. ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
ale mele accepta sigur
stiu ca e obiceiul pe acolo ca in fiecare luna sa li se bage in buzunare cate 5-10 lei, dar mie mi-e jena, asa ca prefer la ocazii din astea sa le dau mai mult o data si gata
gabitzam spune:
Va multumesc frumos pentru toate gandurile voastre bune si urarile de ziua mea. Va imbratisez pe toate 
Am scris si dincolo pe FB, mama este la ATI acum, monitorizata, cu perfuzii, etc. Fratele meu a fost tot timpul acolo. A vazut-o, se trezise din anestezie, o durea, i-au facut calmante. Tot ce s-a putut face acolo i-au facut. Tumoarea este destul de mare. Nu stiu ce facem mai departe. Deocamdata sa se puna pe picioare si mai vedem.

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu