Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni s-a mai zis pe aici ca sunt pocita la gura asa ca trebuie sa te pregatesti cu masca de gaze peste 9 luni.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lore ce faci?
Parca erai libera Wekendul asta, sper ca esti bine.
Eu intru la somn

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Buna fetelor,

Nu am mai scris de ceva vreme pentru ca nu aveam nimic de raportat dupa productia slabuta de foliculi obtinuta in urma injectiilor pt. ovulatie ( doar un folicul de 13 mm in Z13 a CM. Am incercat sa-mi pastrez calmul, am inceput sa iau tratament pentru prolactina marita si am prestat astfel: Z9, Z11, Z12, Z13, Z14, Z15, Z17, Z20. Am incercat sa nu ratam momentul ovulatiei, mai ales ca sotul sta f. bine cu gigeii
Astazi (Z25 a CM) am observat o pata rozalie pe absorbant. Nici nu stiu cum sa reactionez.. Mi-e frica numai sa ma gandesc ca ar putea fi de la nidatie.. Voi ce spuneti?
Va pup, si va doresc p saptamana minunata.

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
eu am luat deja exemplu si mi-am luat un sure check si un clear blue
nu fac azi ca mi-am dat seama ca e prea devreme
dar pe care sa-l fac primul joi?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

doamne ajuta!!!!! declaram joi zi de II

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

da, am fost libera weekend-ul asta dar am facut curatenie generala si am fost si pe la niste prieteni

asta seara ne-au invitat prietenii nostri la un minunat spectacol al lui tudor gheorghe

bestial, exceptional

pana la un moment dat cand a cantat o melodie intitulata: "Ruga pentru femeile care nu au inca copii" sau ceva de genul

sotul m-a luat imediat de mana, eu am oftat si am crezut ca o sa trec usor peste dar de unde....cand am auzit versurile am crezut ca mor
m-au luat niste bocete de am crezut ca intru in pamant de rusine
am plans cu o durere in suflet de credeam ca nu se mai termina
asa rusine imi era dar am avut grija sa nu ma vada prea multi

acum caut de zor melodia dar n-o gasesc

e superba, niste versuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna seara, dragele mele!

Am si eu o intrebare: luati careva extract de mladite de zmeur?
Eu iau acum la recomandarea dr mele pt ca dura cm vreo 8 zile si era foarte abundent. Am inceput sa-l iau din z15 cand am fost la control, iar cm mi-a venit in z33 m-a tinut vreo 5zile dar foarte foarte putin si nu stiu ce sa fac daca sa mai iau sau nu, acum nu am mai luat de 2zile pt ca nu mai am, dar nu stiu daca maine sa-mi mai cumpar sau nu.

Va pup pe toate!
O saptamna usoara!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=0GSVIoMf1rE&feature=related

asta-i melodia la care am plans la concert

sa nu ma injurati daca o sa plangeti

sigur nu o sa rezistati fara macar o lacrima

ascultati versurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Hello fetele!
Haideti la cafea
Incepe o noua saptamana , speram ca una cu multe teste pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetelor!
luciana mersi de cafeluta!
Yna eu iau extract din mladita de zmeur din 2009.cam 2 cure pe an.Mi-a fost prescris impreuna cu extract de coacaz negru pentru chisturi pe ovare.La mine au functionat foarte bine.Despre flux nu ma pot pronunta ca la mine mereu a fost putin si cu chegulete dar eu zic ca e mai bine sa nu il opresti acum. Mai continua sa il iei macar o luna, adica sa mai astepti o menstruatie si asa vezi cum stau treburile.

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo_82

Buna fetelor,

Nu am mai scris de ceva vreme pentru ca nu aveam nimic de raportat dupa productia slabuta de foliculi obtinuta in urma injectiilor pt. ovulatie ( doar un folicul de 13 mm in Z13 a CM. Am incercat sa-mi pastrez calmul, am inceput sa iau tratament pentru prolactina marita si am prestat astfel: Z9, Z11, Z12, Z13, Z14, Z15, Z17, Z20. Am incercat sa nu ratam momentul ovulatiei, mai ales ca sotul sta f. bine cu gigeii
Astazi (Z25 a CM) am observat o pata rozalie pe absorbant. Nici nu stiu cum sa reactionez.. Mi-e frica numai sa ma gandesc ca ar putea fi de la nidatie.. Voi ce spuneti?
Va pup, si va doresc p saptamana minunata.

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

'Neata fetele!

Ahhhhh Simo
nu stiu ce sa zic
asa am avut si eu joi sau vineri dar era de un roz care parca n-avea legatura cu culoarea rosie
acum astept cu sufletul la gura
in mod normal e de bine
dar mie mi-e sa nu fi avut halucinatii si cine stie de la ce sa fi aparut umbra mea de pata

Mergi la inceput