Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Histamina

eu sincer intru aici sa impartasesc acest subiect
chiar daca uneori devine obsesiv
am destui prieteni in afara acestui forum
dar m-am atasat sui de multe din fetele de aici
uneori abia astept sa intru sa impartasesc o anumita senzatie
de multe ori am intebari
de multe ori n-am nimic de zis
dar fac prezenta
insa.... acesta este un forum adresat strict acestui segment de femei: cele ce isi doresc un copil

intru aici pentru ca nu pot vorbi si sacai oamenii din jur care nu au aceleasi preocupari cu ale mele la acest moment
aici insa stiu ca sunt binevenita pe acest subiect
daca il diversificam, isi pierde savoarea, il diluam cu prea multe altele si nu stiu daca e ok

si cred ca suntem cu toatele destul de ok, vorbim si de altele, pe alocuri. si atat cat vorbim cred ca e suficient

nu stiu ce vrei sa schimbi dar noi ne simtim f bine asa
si eu am lipsit o vreme de pe forum, acujm vreo luna
si am revenit
nu am lipsit pt ca se vorbea doar despre asta aici. (doar asta e scopul acestui forum)
am lipsit pentru ca am vrut sa fac o pauza de la tot ce inseamna bebe.

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Histamina tu mereu amintesti de garda veche , de ce draga mea mai intri aici?Noi nu suntem garda ta veche si nu iti place comportamentul nostru , suntem niste stresate care isi numara petele de pe slipi si intepaturile de la ovare.Eu cred ca am cam avut rabdare cu tine:niciodata nu intri in discutii, ne anunti doar de viata ta dar de a noastra nu te doare capul,cand spui ceva o faci in mod autoritar ca si cum sigur ai dreptate si noi habar nu avem pe ce lume traim.Imi pare rau ca ai trecut prin atatea , imi pare rau ca nu te poti integra aici(poate aveam multe de invatat din experienta ta de viata) si acum clasicul nu te supara dar asta cred eu (stiu ca suna a ipocrizie dar este atat de folosita cand vrei sa ataci mai cu perdea)

Mergi la inceput

sincer...nici eu nu as vrea sa ma simt prost sau sa ma gandesc de doua ori inainte de a posta ceva aici...
si devine intr-adevar stresant gandul ca cineva in spatele unui calculator poate pufaie la postarea mea....
asta e parerea mea...si vad ca nu sunt singura

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Histamina eu cred ca aici ne descarcam , in nici un caz nu ne stresam reciproc.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

si eu cred la fel toate care sintem aici ne luptam sa avem un bb si cred ca e locul cel mai potrivit sa ne descarcam pt ca toate trecem prin aceleasi stari (speranta ,dezamagire;,bucuria cind una dintre noi vede 2 liniute)
si cu cine poti vorbi de toate astea daca nu noi intre noi
ca nu e tot una sa vin sa ma pling la voi ca au venit uriti sau la soramea care a ramas din prima si habar nu are de ovulati,
temperaturi si ce insemna stresul ca bb nu mai apare

Mergi la inceput

si intr-adevar....nu te prea implici in discutii...probabil ca nu ai sunt de interes
eu te admir, esti o mama eroina, si nu glumesc dar...
pe anca totusi am vazut-o discutand cu noi de multe ori, raspunzand la diverse topicuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Acum sa nu aruncati cu pietre in mine la ce am scris mai sus, ca eu de aici nu plec ati inteles!!!!!!!! Si daca o sa se vorbeasca de pesti de pesti vorbim!!!!!!!!!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

mie imi place pastravul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Citat:

si eu cred la fel toate care sintem aici ne luptam sa avem un bb si cred ca e locul cel mai potrivit sa ne descarcam pt ca toate trecem prin aceleasi stari (speranta ,dezamagire;,bucuria cind una dintre noi vede 2 liniute)
ca nu e tot una sa vin sa ma pling la voi ca au venit uriti sau la soramea care a ramas din prima si habar nu are de ovulati,

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

mirunita, si eu sunt inconjurata numai de femei care au ramas insarcinate 'just like this'
ce sa le spun lor? ca ma oftic ca nu pot si eu?....
vin aici, clar....
sotului de multe ori daca ii zic...e barbat...nu empatizam...
cel mai bine ma inteleg femeile, si mai ales cele ce trec prin aceleasi lupte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Hai fetelor gata , ne-am racorit...si lasati sa pufaie care cat vor important este ca noi gasim aici ce cautam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Citat:

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Ai dreptate ca in viata noastra nu ai cui sa povestesti de ovulatie, teste etc.
Eu am avut o prietena care s-a chinuit vreo 6 ani sa ramana insarcinata si vorbeam cu ea de toate acum ca a nascut daca dau sa ii zic ceva imi intoarce vorba si cauta sa nu dicute deloc despre asta, eu intru aici tot din acest motiv ca nu am cu cine vorbi despre semne, analize si tot tacamul, pentru ca imi sunteti dragi si pentru ca imi doresc foarte mult un copil care atunci cand o sa vina o sa fie foarte iubit.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:

Hai fetelor gata , ne-am racorit...si lasati sa pufaie care cat vor important este ca noi gasim aici ce cautam

Da de multe ori m-am gandit ca sunt multi cei care intra si citesc si nu scriu nimic si poate stau in spatele pc si comenteaza, putin imi pasa asta e viata mea, asta sunt si nu ma ascund dupa deget.
Iar dupa cum ati vazut eu tot timpul mai dau si cate ceva din casa ca sincer nu prea am prietene adevarate si nu am cui sa ma descarc

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput