Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(103)
Raspunsuri - Pagina 19

missmj spune:
wow lorich nashpa buba ai facut !!! ai grija femeie, vorba sotului...ia-ti niste antiderapante ! gluma gluma, dar era sa dai coltzu', Doamne fereste ! ti

Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj wow lorich nashpa buba ai facut !!! ai grija femeie, vorba sotului...ia-ti niste antiderapante ![]() ![]() ![]() Carmen , mamica fericita de ![]() ![]() ![]() |
haha, gluma, gluma, coltzul nu-l dadeam, da' mi-am cautat rotula prin umflatura aia... serios, ceva noroc o fo! Puteam sa-mi rup piciprul, genunchiul..Doamne fere, ce ma faceam eu cu 2 copii si gips??? brrr

loutzy spune:
Ma simt mai bine Carmen, dar inca stau si ma gandesc de la o fi. Ca nu am schimbat meniul zilnic cu nimic. Sper sa-mi treaca repede si sa nu ia si Stef.
Vream si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=16" target="_blank">aici pt pozele ly1.jpg si ly2.jpg

loutzy spune:
Waw Lori, cunosc sentimetul, eu am alunecat in baie pe gresie si m-am lovit cu sanul de chiuveta. sa treaca repede.
Vream si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=16" target="_blank">aici pt pozele ly1.jpg si ly2.jpg

gabrielaromt spune:
Bula viseaza cifra 11
Se trezeste , se uita la ceas era 11:11, se uita in calendar -11 noiembrie 2011.
Hotarat ca e un semn se urca in tramvaiul 11, ajunge la hipodrom si pune 11.111 dolari pe calul cu numarul 11 din cursa a 11-a.
Calul iese al unsprezecelea.

missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaromt Bula viseaza cifra 11 Se trezeste , se uita la ceas era 11:11, se uita in calendar -11 noiembrie 2011. Hotarat ca e un semn se urca in tramvaiul 11, ajunge la hipodrom si pune 11.111 dolari pe calul cu numarul 11 din cursa a 11-a. Calul iese al unsprezecelea. |

bine ca nu am facut si eu ca bula cu 11 al meu de ieri !!

Mayane spune:
Tunde, ai mail pe contul 2
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel

loutzy spune:
Gabirielaromt ai parolele pe PM.
Fac si capitol nou.

loutzy spune:
capitolash nout