Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(103)
Raspunsuri - Pagina 11

bebelu86 spune:
si nati sare de ceva vreme. iar de stat in picioare.e noua descoperire si o face cu mare placere ori de cate ori poate.
DAnina, Luiza treceti mai des pe la noi si ziceti-ne de buburuze ce mai fac
Danina sanatate multa. e si vremea virozelor, mucilor, etc. astae..trecem noi peste

ziki spune:
Buna seara, fete dragi!
Am avut azi o zi de nici nu am stiut cand a trecut...
Am avut si zumba, si casting de babysitter, si o shoppinguiala cu soatza, a fost super totul. Si, vestea cea buna e.. Habemus Babysitterum!
Ne-am picat cu tronc unii altora, nici nu a mai fost nevoie de intrebari suplimentare, ne-am inteles si la salariu, sunt extrem de multumita! Iar Felix a stat numai la dansa, a mancat de la dansa, mi-a placut f mult si chiar si ea a zis ca are noroc de asa copiluti (cra-cra!)
Am scos capul din obiectul de lemn cu doage de fier....
Ma duc sa citesc din urma, inainte de a-mi face bagajele pentru Mexic

ziki spune:
RIVS - eu cred ca intotdeauna exista libertatea de a alege, doar ca nu ne dam seama de ea. Trebuie multa introspectie pentru a-ti da seama ca nu exista Nu pot, ci exista Nu vreau...
parerea mea
SIMO nici eu nu mai am TV, am reziliat abonamentul luna asta si mai dureaza pana pe 30 ale lunii. Dar acum incepe sa-mi para rau de miscarea asta, pentru ca Bona o sa vrea sa se uite nitel la tv si ea, doar n-o s-o invat sa stea pe net.... Si nu stiu cum sa procedez, mi-e sa nu se urce pe pereti de plictis. Aveti vreo idee? Exista operatori de cablu doar pt TV? Se prinde macar TVR1 cu o antena normala?
IRINUKA - felicitari!!! intotdeauna este un plan B! sa stii asta!
p.s - soacra ta o fi vazut reclama aia la Tefal...
revin, ca nu apuc sa citesc tot, trebuie sa

aditzaC spune:
buna seara
danina chiar azi ma gandeam la tine , sanatate fetelor !
ziki..felicitari ! ma bucur pt tine
mirela multi , esti o femeie puternica si de multe ori ma intreb oare cum te desc cu 3 copii? imi pare rau ca sotul nu isi da seama ce femeie minunata esti
carmen..tare visul tau , eu cred ca sti numerele si nu vrei sa ni le zici
alinush felicitari pt bb2 sarcina usoara
am terminat si eu tb , i.am fc si lui mihai o prajitura doar implinim 10 luni azi si de ziua lui a dat cu capul in calorifer de si.a fc ditamai cucuiul si o dunga rosie , off eram in bucatarie si am auzit ditamai busitura de am sarit ca arsa ..el era cu tasu . bine ca nu s.a lovit la ochi
mai vroiam sa zic cv dar am uitat , il am pe fimiu in brate care baleste si cu mainile plin de bale ma ia de fata sa ma pupe :)))

zumzu spune:
ziki bravo! sa fie intr-un ceas bun!zi-ne si noua detalii. unde ai gasit-o? cati ani are?are experienta
roxx, de pe torenti dar mai mult la seriale ma uit pe serialepenet.ro, platesc 2 euro pe luna dar imi e f.comod si codul am observat ca pot sa il foloseasca si mai multi in acelasi timp
eu cu alaptatul pana ma intorc la munca, de fapt o sa il intarc cu vreo luna mai devreme. nu stiu cum ar trebui.deodata sau treptat?
carmen, mada fetele care va intoarceti la munca voi cum faceti(mada la tine nu mai stiu de fapt dc mai alaptezi sau nu)

zumzu spune:
Mirela la urmatoarea bebeluseala care o fac la mine vii si tu, si lasi bebeii cu noi si fugi la cosmetica,coafor sau unde mai vrei tu.Ce ziceti fetelor, avem grija de motanei?

zumzu spune:
ziki exista antena din alea parabolice cu care prinzi destule programe, astea romanesti

ziki spune:
revenii!
TUNDE- si Felix are extremitatile reci, cu sosete, botosei de fleece, tot rece il iau. si manutele la fel, dar nu tine manusile pe manute. chiar si din combinezon il iau cu ele tot recisoare. si... oricum stai la Polul Nord!
Si mie mi-a adus-o odata pe Flavia cineva de mana, cu mucii-n barba ca nu ma mai vedea - acum, la batranete, la 5 ani. Ii dadeam sa pape lui Felix si poate stateam mai aplecata de m-a pierdut din vedere... Asa ca se intampla si la astia mari daramite celor mici care se iau cu joaca si una-doua se pun pe plans cand nu mai vad pe mami/tati.
LORI- avatarul meu il am si tatuat. si cum nu mi-as tatua orice bazaconie...ma reprezinta, dar nu pot spune asa, in gura mare de ce anume
-> as vrea sa vad cine va fi prima curajoasa de la noi cu SARCINA3, ca BB3 o avem pe MIRELUSH...
(gresesc, o mai aveam si pe LILI-G, dar de mult nu a mai intrat, sa o pun pe lista de BB5 )
ADITZA, ZUMZU - multumesc frumos! si eu sunt happy-happy/joy-joy...
are in jur de 60 de ani, o fata plecata prin strainataturi, am gasit-o pe site-ul de vare vorbea ANDUTZA - veveve.cautabona-punct-ro
recomand site-ul ala oricui are nevoie de bona sau menajera. practic,castingul initial e facut de ei: ai o evaluare psihologica, un interviu scris, altul filmat )vreo 6-7 minute), intrebarile pe care le-ar pune orice angajator/mama, planningul cu orele in care e disponibila, zona in care prefera sa lucreze, salariul aproximativ, etc.
pentru a obtine nr ei de telefon, trebuie totusi platiti 10 euro prin sms, trebuie sa-si ia si site-ul ceva, logic, nah!
vorba ANDUTZEI, am riscat si chiar a mers - zici ca-s de la teleshopping...
ca sa revin, experienta nu are, dar a crescut-o pe fetita ei cu intoleranta la lactoza (acum 30 de ani!) si a dramuit fiece imbucatura de-a ei, asta o recomanda. partea haioasa e ca s-a crucit cand a vazut cat mananca fii-miu, ma intreba daca am o listuta cu ce preferinte are si i-am spus: eh, ce o fi prin casa. biata femeie s-a uitat la mine crucis, o fi zis ca-l hranesc ca pe porc, cu "orice am orin casa"
inca una si ma duc. am intrat aseara la crama murfatlar (chiar nu beau, desi povestile mele ma tradeaza) - si de acolo la mega image. intru eu la mega, si aud: "doamna, doamna, aveti produse cumparate de afara?" - ma intorc, ca o floare, si afisez un zambet larg:
- da, doar sticla asta de vin, de la crama murfatlar. - si scot sticla de sub carut.
paznicul (caci el era cu 'doamna, doamna'), vine spre mine si ma mai intreaba o data:
- e luata de afara??!
- da, repet io, de la Crama Murfatlar, de aici de pe colt.
Paznicul, pe acelasi ton de mirare sincera:
- Si ati dat bani pe ea??
Eu, tot ca o floare, fara macar sa zambesc:
- Nu. Am fugit cat am putut de repede.
Reactia lui nenea a fost de milioane. A avut vreo 3 secunde de ochi cascati, apoi un zambet tamp, apoi a inceput sa rada, apoi sa se fastaceasca:
- Imi cer scuze, nu asta am vrut sa spun, ziceam doar ca nu are eticheta, si am crezut ca...
No' bine, acum pot sa ma duc sa-mi iau amarata de paine si apa plata din mega...
Acestea fiind relatate, inchei transmisia, va doresc o seara plina de nabadai, si somn lin!
pe maine, sper...

zumzu spune:
fetele care mai luati hainute de pe net de la mamici,unde ma sfatuiti sa pun si eu la vanzare niste haine ca sa aiba vizibilitate?. nu vreau sa stau pe bazar sa bag hainuta cu hainuta,poate tot ceva gen picasa dar unde pun linkul cu picasa?
mersi