Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Miha e greu cu copiii, eu am renuntat sa incerc sa ii mai inteleg, si la noi fiecare zi e diferita si incerc sa ma adaptez zilnic la ce apare.Astazi de ex Natalia de la 3 jumate nu a mai dormit, niciodata nu a stat atat de mult treaza, asa ca am stat si eu mai mult langa ea si am facut conversatie, iar cand a venit sotul de la servici la 7 i-am plasat-o ca sa pot sa mai fac si eu cate ceva prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Despre noi.
Eliza rade ca in videoclip cand aude cuvinte care i se par ei amuzante. Azi a amuzat-o cuvantul vizita de exemplu...nu ma intrebati de ce De zambit cu gura pana la urechi se intampla cam tot timpul. De dormit peste zi...alta discutie! Doarme afara in manduca fara nici o treaba si inca jumate-maxim o ora cand intram in casa...dupa care deloc pana seara!
Adoarme pe la 9 maxim 10, prima trezire e la 4-4:30 dupa care 6 si ultima e cand la 7, cand la 8, in functie probabil de ora la care a adormit! din pacate eu nu adorm o data cu ea....
DE iesit iesim in fiecare zi, am avut si nevoie sa ies asa ca nu prea a avut incotro. Eu inca nu am plecat de acasa fara ea, ultima data cand am incercat bibe cu LM nu s-a aratat interesata de nici un fel.

Va pup pe toate toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Alexia, poate ma clarifici si pe mine (sau cine stie) care e diferenta daca alegi 1 an sau 2 ani la indemnizatie? De ce se pierd bani daca alegi 2 ani? Nu prea le am cu regulile in Romania, dar sunt curioasa!
Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Pai Miha daca stai 2 ani acasa primesti lunar 85% din salariu;daca incepi serviciul inainte de un an primesti de la stat 500ron pe luna plus salariul intreg, de asta se pierd bani.

ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011)

Anca 85%,nu 75???eu asa stiam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ilida, sigur ca spun reteta daca este cineva interesat, nu-i un secret. Eu le fac pe cele de pe elemental.ro

Oana, sampon bio, nu stii ce minuni face samponul curat, fara chimicale, la par. Eu as folosi o masca saptamanala de ulei de ricin cu ceva picaturi de ulei de jojoba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Te cred. zi de unde sa iau, ca sunt disperata! Si ulei de ricin cu jojoba, pun pe radacina, si dc da inainte de spalat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Talida, ca tot zici ca vrei sa iei gargarita aia.... Mie asa mi s a pus pata pe ea... M am dus la o prietena si am vazut o la ea. Si am rugat o sa o lase pe Imi un pic sa o testeze sa vad daca i place... Si a cautat motive: 'Poate sa si tina bine capul?' Pe atunci avea 1 luna si 3 saptamani si nu putea sa si l tina tocmai drept si prietena aia a mea a zis ca nu poate sa probeze gargarita pentru ca trebuie sa si tina capul bine.. Cand am luat o, scria pe cutie 0-6 luni.... Deci..... e bine sa o incerce bebe inainte de a o cumpara, altfel patesti ca mine!! Dar desigur tu decizi!

Eu sunt pur si simplu capiata... De la ora 7 Imi plange isteric incontinuu... Plimbare cu masina, san, cantat ce nu am incercat... Nu am mai patit sa planga in halul asta niciodata!! De obicei, dupa baia de seara dormea, dar azi, efectiv nu stiu ce s a intamplat cu ea!! Si mi plange si sufletul in mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Fetelor sunteti de-a dreptul minunate!!!
Chiar va multumesc ca existati!!!Un buchet mare de pentru toate si mare pentru fiecare in parte!

Am intrat sa ma laud si eu cu matza mea care de 2 zile si-a descoperit glasul, insa azi chiar a fost de pomina...a "vorbit" toata ziua, nu i-a tacut guritza decat atunci cand dormea sau la papat...desi nici la papt nu contenea cu gangureala.

E foarte curioasa, vrea sa vada ea tot, vrea sa traga ea de toate... Si taaare ar vrea ea in fundulet...o mai ridic de manutze si se impinge si se poticneste, si cand o las (cateva secunde si sprijinita total in bratele mele) e de-a dreptul extaziata...nu stie ce sa faca mai intai, se uita peste tot, da din maini si din picioare...e clar ca buna ziua ca ii place. Insa sa nu dea Domnul sa o pun jos...are un tignaaal!!! Are un plans specific de suparare...frate e jaaale mare cand plange de suparare. Eiii, ce ma mai cearta dupa aia, sau cand ii dau sanul/suzeta...eii mai suge puternic apoi mai ma cearta...si tot asa!
E de-a dreptul sfasietoare cand baga buzitza jos a suparare si face niste ohi plangaciosi...imi vine sa plang mie, d-apai ei

De stat pe burtica sta foarte des, capul si-l tine foarte bine; acum vrea sa atinga lucrurile din jur, da din picioare parca-i avion...vrea sa plece.
Se strofoaca sa se intoarca pe burtica, dar inca nu a reusit. Oricum ne urmareste cu privirea, se intoarce intr-o parte sau alta...E activa tot timpul.
Ziua aproape ca nu mai doarme...sau doarme in reprize de 20 de minute maxim.
Azi mi-a dormit mai mult dar asta ca a fost afara la aer!

Am o singura ingrijorare insa la ea...saliveaza incredibil de mult!! Face bulbucei la guritza aproape continuu. Si nu stiu de la ce..nu cred ca-s dintisorii inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Talida, ca tot zici ca vrei sa iei gargarita aia.... Mie asa mi s a pus pata pe ea... M am dus la o prietena si am vazut o la ea. Si am rugat o sa o lase pe Imi un pic sa o testeze sa vad daca i place... Si a cautat motive: 'Poate sa si tina bine capul?' Pe atunci avea 1 luna si 3 saptamani si nu putea sa si l tina tocmai drept si prietena aia a mea a zis ca nu poate sa probeze gargarita pentru ca trebuie sa si tina capul bine.. Cand am luat o, scria pe cutie 0-6 luni.... Deci..... e bine sa o incerce bebe inainte de a o cumpara, altfel patesti ca mine!! Dar desigur tu decizi!

Eu sunt pur si simplu capiata... De la ora 7 Imi plange isteric incontinuu... Plimbare cu masina, san, cantat ce nu am incercat... Nu am mai patit sa planga in halul asta niciodata!! De obicei, dupa baia de seara dormea, dar azi, efectiv nu stiu ce s a intamplat cu ea!! Si mi plange si sufletul in mine!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Sa nu fie de la mancarea indiana!
Eu iti spun din proprie experienta. Am mancat intr-o seara, acum 2 saptamani, ciorba de burta...sincer mi s-a facut rau de la ea si am avut probleme apoi toata ziua. Ei, si matza mea a plans in ziua urmatoare isteric! nicicum nu se potolea din plans!
S-a calmat dupa 2 doze de baby gripe water!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

fetele si bebeii plangaciosi

Noi am venit acum jumatate de ora de la agapa. A fost f ok si Petru a fost f cuminte.

Aly, Miha, imi pare rau pt bebeii plangaciosi. Si Petru era asa acum o luna, dar vad ca si-a mai revenit. Poate este doar o perioada, nu stiu.

Chiar daca este destul de greu, important este sa va pastrati calmul

Si Petru plange in masina, maaaamaaa. Maine vrem sa mai incercam o data sa-l punem in scoica. Vedem ce succes o sa avem. Sper sa stea !

Miha, uite ca la varianta excursiei de ziua mea, nu m-am gandit ...dar daca tot ai zis. Eu ziceam ca manduca este cadoul pt ziua mea...si pt toti mosii

Anca, mergem la Covasna, nu stiam ca este statiune. Vrem sa mai mergem prin Sf Gheorghe, Targu secuiesc si ce o mai fi prin zona...Maine insa nu cred ca o sa apucam sa vedem bine nici Covasna, pt ca plecam dupa slujba la un botez (la biserica doar) si abia apoi ne vedem de ale noastre.

Felicia , multi
Si Petru baloseste la greu.

Alexia, bine ai revenit

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Adra, la multi ani Evei, pt luni. Sa creasca mare si sa va bucure in continuare ! ...si sa nu va zapaceasca prea rau cu chitara si microfonul

Noi avem vreo 2 chitare , una clasica si una "electica", vreo 2 orgi...ne lipseste microfonul, dr il avem in comanda

Si totodata, la multi ani si tuturor Filipeilor ...inclusiv al meu

Noapte buna...ma duc ca mai am bagaj de facut

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput