Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 17

LORIALEX spune:
Buna seara si de la noi!
La noi a fost asa de cald astazi astefel incat am petrecut muult timp afara.Am iesit eu cu copii in timp ce sotul isi pregatea un examen pentru marti
Alexia s-a jucat cu niste fetite ,apoi au venit la noi sa se joace si a fost ff frumos.Parca chiar m-am relaxat!
In alta ordine de idei:MAI LASA-TI DULCIURILE CA O SA FIM NISTE OBEZE LA PRIMAVARA!!! -drept rasplata ,noi am terminat tortul(mai mult eu)
.Multe calorii,dar bune rau
Va pup pe toate in parte si urez o noapte linistita !
Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si
Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

LORIALEX spune:
Adra ,LA MULTI ANI EVEI!Sa fie sanatoasa,fericita si sa va bucure toata viata!Va doresc sa aveti o zi superba!!!
Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si
Luca,4 luni

lisssa_ana spune:
Seara buna fetelor!!!
La multi ani Evei pentru maine!!!
La multi ani tuturor Filip-ilor din odisee
Noi suntem bine, nu prea am avut timp de intrat poe net, am postat pe fb de ce. Multa munca frate cu torturile astea
.
Asa, Filip e bine-merci, creste ca Fat-Frumos, e un zambet toata ziua, dar si cand plange...ne cunoaste tot cartierul. Este fff alert si este foarte rapid. Cum prinde momentul in care e in curutul gol cum se impinge atat de tare in picioare incat trebuie sa il tin sa nu murdareasca tot patul
. Tare greu
Sunt topita dupa el, chiar daca ma trezeste in fiecare noapte si parca tot mai des in loc sa fie tot mai rar.
Ana e si ea o draguta, am tuns=o...rupe inimile acum. E tunsa mai fain ca si mine
si mai la moda, pun poza mai tarziu ca mergem la o petrecere
.
Asa, acum:
Miha, feliciatri pt cei 14 ani de vegetarism...sau cum se scrie.
Bravo tie, eu n-as putea.
Trebuie sa ai mare grija cu dieta lui Imi, copiii pot devenii anemici f repede. O alimentaie corecta este f necesara. Eu o hranesc pe Ana diversificat, oricum copiii isi fac singuri preferite pentru anumite mancaruri. Am sa ii respect decizia daca intr-o zi va veni la mine si imi va spune ca vrea sa fie vegan/vegetariana sau mai stiu eu cum. E decizia fiecaruia.
Oricum decizia va apartine.
M-ati innebunit cu tortul de mere.
Am o interbare: voi tineti post???Stiu ca noi avem voie sa papam ce vrem acum pe perioada alaptarii, dar totusi as vrea sa tin asa macar miercuri si vineri.
Ahhh...in legatura cu picatul parului, eu daca mai fac un copil chelesc clar, de abia mai am ceva in cap acum si toooot pica,...nu stiu de unde frate
Intrebare pt mamicile cu copiii de-o varsta cu Filip. Sunt centre de activitati in care pui copilul pe verticala, ele cica sunt de la 4 luni in sus, www.amazon.com/Baby-Einstein-Around-Discovery-Center/dp/B002NGNFBK/ref=pd_sim_sbs_ba_4" target="_blank">asa ceva, voi ii puneti??? Am primit unul de genul asta, dar tare as mai astepta macar pana la 5 luni. Voi ce ziceti?
na, va pup ca mergem la un botez
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana![]() Seara buna fetelor!!! La multi ani Evei pentru maine!!! La multi ani tuturor Filip-ilor ![]() ![]() Noi suntem bine, nu prea am avut timp de intrat poe net, am postat pe fb de ce ![]() ![]() Asa, Filip e bine-merci, creste ca Fat-Frumos, e un zambet toata ziua, dar si cand plange...ne cunoaste tot cartierul ![]() ![]() ![]() Sunt topita dupa el, chiar daca ma trezeste in fiecare noapte si parca tot mai des in loc sa fie tot mai rar ![]() Ana e si ea o draguta, am tuns=o...rupe inimile acum ![]() ![]() ![]() Asa, acum: Miha, feliciatri pt cei 14 ani de vegetarism...sau cum se scrie ![]() Bravo tie, eu n-as putea ![]() Trebuie sa ai mare grija cu dieta lui Imi, copiii pot devenii anemici f repede. O alimentaie corecta este f necesara. Eu o hranesc pe Ana diversificat, oricum copiii isi fac singuri preferite pentru anumite mancaruri. Am sa ii respect decizia daca intr-o zi va veni la mine si imi va spune ca vrea sa fie vegan/vegetariana sau mai stiu eu cum. E decizia fiecaruia. Oricum decizia va apartine ![]() M-ati innebunit cu tortul de mere. Am o interbare: voi tineti post???Stiu ca noi avem voie sa papam ce vrem acum pe perioada alaptarii, dar totusi as vrea sa tin asa macar miercuri si vineri. Ahhh...in legatura cu picatul parului, eu daca mai fac un copil chelesc clar ![]() ![]() Intrebare pt mamicile cu copiii de-o varsta cu Filip. Sunt centre de activitati in care pui copilul pe verticala, ele cica sunt de la 4 luni in sus, www.amazon.com/Baby-Einstein-Around-Discovery-Center/dp/B002NGNFBK/ref=pd_sim_sbs_ba_4" target="_blank">asa ceva, voi ii puneti??? Am primit unul de genul asta, dar tare as mai astepta macar pana la 5 luni. Voi ce ziceti? na, va pup ca mergem la un botez ![]() Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011) |
Eu nu l-as pune pana nu sta el singurel in fundulet din cauza de coloana!Eu zic ca-l solicita mult jucaria aia.E foarte buna sa se distreze si sa -ti mai tragi si tu sufletul,dar de la 6 luni zic eu (eu asa am procedat cu alexia),dar fiecare cum crede!

Loredana
mamica fericita de

mariaruxi spune:
Neatza! Eva
Sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani si celor ce poarta numele de Filip! Adra, Lissa si Squirrel sa va traiasca puiutii!
Anca trebuie depuse 2 dosare. Detalii despre acte si alte cele nu stiu sa-ti dau pt. nu m-am ocupat eu, ci sotul.
Lisssa eu nu mi-as pune copilul pana nu ar implini 6 luni.
Matei s-a trezit de dimineata si tragea cu mainile de pantaloni sa se ridice, imi venea sa-l mananc cu totul. De vreo 2 zile am observat ca se intoarce de pe spate pe o laterala, nu pe burta.
Mi-ati facut o pofta cu torturile si cu prajiturile voastre
Si eu simt nevoia de dulce, nu stiu cauza. Imi amintesc ca dupa ce am nascut-o pe Maria am mancat zilnic cate un ecler sau 2 timp de 2 luni, cam cum e Babyblue cu boema acum

mihahegarty spune:
EVA
EVA
Sa cresti mare, sa fii norocoasa, frumoasa si sa asculti pe mami si pe tati!!!
Neata la toata gasca din partea noastra.

mara_d spune:
Buna dmineata mamicilor , dar si bebeilor din dotare
Noi am avut un weekend plin, am fost intr-o plimbare pana in Harghita.Frumos, dar D nu vrea in scoica auto de nici o culoare.in landou sta, doarme, dar scoica il ARDE.
Duminica am fost la impartasit
Timpul zboara foarte repede...efectiv nu stiu cand trece o zi, o saptamana.
D e bine...sta treaz din ce in ce mai mult, acuma are treaba cu piciorusele.Nu am citit nimic, dar revin.
Colac peste pupaza, am ramas fara apa rece din cauza datoriilor enorme ale vecinilor nostrii...avem cazuri in bloc si de 100 si ceva de milioane(vechi)...deci...JALE.Masina nu are cu ce spala rufele, curatenie nu pot sa fac...mancare nici atat.Dupa ce am sunat la apaserv, am primit un raspuns sincer....Nu stim doamna cat dureaza,pana se achita niste bani..."deci...
citesc si revin

morenna spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR
inclusiv celor care si au sarbatorit ziua de nume de Mihail siGavril si bebelusilor care au inplinit uin nr. de lunite

Babylicious spune:
La multi ani, Eva!! Sa cresti mare si frumoasa, sa ai mereu sufletul plin de bucurii de copil! Sa fii sanatoasa si norocoasa, iubita si fericita!
La multi ani, Filipilor!! La multi ani pui de Andra, Flavia, Betty si Cristina! Sa va traiasca dragelor, si sa va bucurati de ei!
Mara, oribila treaba cu apa!! Macar de o opreau pe aia calda, dar cum sa opresti apa rece????
Morenna, bine ai revenit! Ma bucur sa citesc de bine de voi! Acum te asteptam mai des!
Betty, bine ai revenit si tu! Este superb tortul! cu fiecare tort sunt mai frumoase! Si bineinteles abia astept poze cu Ana!

mihahegarty spune:
Ancaai dreptate in raspunsul tau.
Oana, ce prajitura gatesti azi?
Mamutz, ne intrebai daca scoatem bebeii afara zilnic. Eu da, o scot in fiecare zi de luni-vineri. In weekend e randul sotului si el nu prea e fan iesit afara.... dar ieri ne a dus la o plimbare la mare.... Dar eu il incurajez sa iasa.... Aici e si foarte cald, ieri au fost 20 de grade!!! Daca s o mai raci, oi vedea daca oi mai iesi!!! Mai gasesc si motive de iesit, de exemplu azi trebuie sa mergem la cantarit.
Adra, foarte interesant link ul pentru cum sa te joci cu copii... Eu chiar vroiam sa va intreb cum va jucati voi cu bebelusii, pentru ca pur si simplu unora nu le plac jucariile sau nu deocamdata.