Strugurasi de sept-oct 2011 **04**
Raspunsuri - Pagina 20

Kora_B spune:
Hellena, felicitari ptr micul crestin
Cat despre intalnirea face-to-face, poate reusim sa ne mobilizam, fetelor din Bucuresti macar, si sa ne intalnim in decembrie, cam inainte de sarbatori
Citat: |
citat din mesajul lui hellena_d Fetelor= TOATE ![]() ![]() ![]() ![]() Am pus poze pe contul yahoo, mai urmeaza sa pun ![]() In cateva cuv ca sunt obosita rau (nu din pricina botezului ci a laptelui dupa care am alergat azi, a nervilor facuti ca nu am gasit si Petru nu mai vroia deloc Milupa ![]() Sunt fericita ca am un baiat exemplar de cuminte, cum o sa vedeti si in poze, Petru NU A PLANS DELOC LA BOTEZ :) Nici cand parintele l-a bagat in apa, nici cand l-a miruit, nici , nici, nici! Ba mint! A plans cand nasa i-a pus caciulita! ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup si va urez noapte buna si vise frumoase, puricii sa nu va pupe ![]() Minunea mea mica ![]() |
mamica de Iannis

Kora_B spune:
Klau, noi avem o lumina de veghe.
Foarte haioasa caciulita lui bebe
Citat: |
citat din mesajul lui klau_ditza voi stingeti lumina complet noaptea la bebe sau stati cu veioza? Eu as vrea sa inchid de tot lumina, poate doame mai bine, insa mi-e teama. Nu stiu de ce, simt nevoia sa supraveghez bebe din cand in cand. It's a boy !!! I'm a happy mother! 25.09.2011 Radu George |
mamica de Iannis