Strugurasi de sept-oct 2011 **04**
Raspunsuri - Pagina 17

zubi spune:
Seara buna fetele
Hellena, Irinush.felicitari pt botez, cat despre vaccin, Iriush,stai linistita,e floare la ureche..la Ayu nici nu s-a simtit, nu marait, nu febra, nu nimik, l-am facut seara pe la 6,si a odua zi l-am scos afara
Klau\-ditza, da, io c luminastinsa definitiv l-am invatat de mic, si nu are probleme,doar ce intra lumina de afara, si stii ca doarme fara trezire de la 23 la 8.00
Lali???????

seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Mersi Ionela.Inca nu-i dau lapte praf, mai astept.asa mi-a zis si doctora de fam. ![]() ![]() ![]() Sei, Elena face kk la 7 zile?!!!offffffff ![]() Racheel ![]() ![]() |
Elena nu face caca deloc, doar cu supozitor.. cred ca o sa ii dau ceai .. desi m-am certat cu mama de n ori ca eu nu ii dau ceai pana la 6 luni.. efectiv nu stiu ce sa mai fac..
Cred ca mai repede de asta nu mai ia bine in greutate pt ca nu mananca cum trebuie , dupa 2-3 zile in care nu face caca
Cea mai fericita

LenaC spune:
Sei, nu prea avem stari de veghe.
La noi dak nu e somn e mancare, dak nu e mancare e "vreau mancare" :D
Ionela, ai dreptate, dupa ce i-am pus o data apa de mare am aspirato (probabil nu bine), a vomitat putin laptic cu muci :(. Mersic de raspuns :*
Ionela am vazut si eu la Maia kk in direct, tot asa apos e.Cateodata nu ramane nimic pe pampers dupa ce se absorbe.
Klau_ditza eu am o lumina de veghe si o folosesc, am inteles ca bebeii pana la 6 luni sau un an nu le este frica de intuneric, deci ar trebui sa stingem si noi lumina ca sa o obisnuim.
Sei, ce inseamna apa termala la greu? de cate ori?
May, Ionela, voi pentru ce folositi aerosoli?

LenaC spune:
Sei, tu fa cum stii si cum simti, nu conteaza cu cine te-ai certat si cum. Deciziile se iau in functie de conditii. Daca nu are nevoi nu ii dai, dar daca este o situatie mai speciala actionezi ca atare

zubi spune:
Am vazut pozici cu bebei cei mai draguti, Clauditza, ce baietel dragut, May, super scumpa fi-ta, ce terminata e ea intr-o poza cu bibi gol langa ea, Smartkey,cien e????ce ranjit bebe...Gemenii sunt superbi, Hellena,foarte frumoase pozicile de la botez

seidana spune:
Lena.. eu o data cu apa inainte sa o aspir pt a inmuia putin secretiile/nasucul.. insa cum zici si tu te adaptezi situatiei..
Toata lumea e impotriva ceaiului, inclusiv eu am protestat, insa ce sa fac? nu mai am solutii..
Dar nu stiu CE ceai sa ii dau...
Apa termala la greu.. adik o dau pe fata si las zona respectiva umeda, ( sa fie fata bine hidratata), si de 2-3 ori pe zi..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)

seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi Am vazut pozici cu bebei cei mai draguti, Clauditza, ce baietel dragut, May, super scumpa fi-ta, ce terminata e ea intr-o poza cu bibi gol langa ea ![]() Zubi, cea mai fericita ![]() ![]() ![]() ![]() |
zubi e Inezluiza.... si eu mi-am sfaramat mintea dar am triumfat

Cea mai fericita

LenaC spune:
Citat de pe alt forum
"Nu cred ca ar trebui sa lipseasca din casa nici unei mamici gama Stelatopia de la Mustela.Crema e super ok pentru dermatite atopice.Face minuni"
Mi-as lua si eu, dar e destul de scumpa... mai astept sa vad evolutia bubitelor, poate nu e DA

May3 spune:
sei, nu e verzui, e ca mustarul.
lena, pt raceala/ nasuc infundat
ionela. merci
zubi, merci
si tu ai poze funny cu ayan :)
racheel, kk tre sa fie moale. ce cacacioasa mica ai
cred ca a ta e ea asa mai micuta, ca nici in burtica nu a luat mult. dr tau ce zice?
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro

seidana spune:
Lena.. Maia nu are dermatita din ce zici, asa ca nu o da cu tot felul de creme, noua atat laudata cold cream ne-a facut rau.. pt ca pielea ei e grasa nu uscata , si asa s-a incarcat prea tare, poate de aici si dermatita seboreica.. spal-o, da-o cu apa si vei vedea cum evoluati..
Tu o spalai cu sapun pe fata?
Eu imi propun sa incep sa mananc salate si vegetalee multe... si mai putina paine, orez, cartofi
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)