Strugurasi de sept-oct 2011 **04**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seara buna fetele

Hellena, Irinush.felicitari pt botez, cat despre vaccin, Iriush,stai linistita,e floare la ureche..la Ayu nici nu s-a simtit, nu marait, nu febra, nu nimik, l-am facut seara pe la 6,si a odua zi l-am scos afara

Klau\-ditza, da, io c luminastinsa definitiv l-am invatat de mic, si nu are probleme,doar ce intra lumina de afara, si stii ca doarme fara trezire de la 23 la 8.00

Lali???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Mersi Ionela.Inca nu-i dau lapte praf, mai astept.asa mi-a zis si doctora de fam.

Sei, Elena face kk la 7 zile?!!!offffffff

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Elena nu face caca deloc, doar cu supozitor.. cred ca o sa ii dau ceai .. desi m-am certat cu mama de n ori ca eu nu ii dau ceai pana la 6 luni.. efectiv nu stiu ce sa mai fac..
Cred ca mai repede de asta nu mai ia bine in greutate pt ca nu mananca cum trebuie , dupa 2-3 zile in care nu face caca

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, nu prea avem stari de veghe.
La noi dak nu e somn e mancare, dak nu e mancare e "vreau mancare" :D

Ionela, ai dreptate, dupa ce i-am pus o data apa de mare am aspirato (probabil nu bine), a vomitat putin laptic cu muci :(. Mersic de raspuns :*

Ionela am vazut si eu la Maia kk in direct, tot asa apos e.Cateodata nu ramane nimic pe pampers dupa ce se absorbe.

Klau_ditza eu am o lumina de veghe si o folosesc, am inteles ca bebeii pana la 6 luni sau un an nu le este frica de intuneric, deci ar trebui sa stingem si noi lumina ca sa o obisnuim.

Sei
, ce inseamna apa termala la greu? de cate ori?

May, Ionela, voi pentru ce folositi aerosoli?

Mergi la inceput

Sei, tu fa cum stii si cum simti, nu conteaza cu cine te-ai certat si cum. Deciziile se iau in functie de conditii. Daca nu are nevoi nu ii dai, dar daca este o situatie mai speciala actionezi ca atare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Am vazut pozici cu bebei cei mai draguti, Clauditza, ce baietel dragut, May, super scumpa fi-ta, ce terminata e ea intr-o poza cu bibi gol langa ea, Smartkey,cien e????ce ranjit bebe...Gemenii sunt superbi, Hellena,foarte frumoase pozicile de la botez

Mergi la inceput

Lena.. eu o data cu apa inainte sa o aspir pt a inmuia putin secretiile/nasucul.. insa cum zici si tu te adaptezi situatiei..

Toata lumea e impotriva ceaiului, inclusiv eu am protestat, insa ce sa fac? nu mai am solutii..
Dar nu stiu CE ceai sa ii dau...

Apa termala la greu.. adik o dau pe fata si las zona respectiva umeda, ( sa fie fata bine hidratata), si de 2-3 ori pe zi..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Am vazut pozici cu bebei cei mai draguti, Clauditza, ce baietel dragut, May, super scumpa fi-ta, ce terminata e ea intr-o poza cu bibi gol langa ea, Smartkey,cien e????ce ranjit bebe...Gemenii sunt superbi, Hellena,foarte frumoase pozicile de la botez

Zubi, cea mai fericita cu AYAN ( 02.09.2011 )
Multumim Doamne in fiecare secunda

zubi e Inezluiza.... si eu mi-am sfaramat mintea dar am triumfat

Mergi la inceput

Citat de pe alt forum

"Nu cred ca ar trebui sa lipseasca din casa nici unei mamici gama Stelatopia de la Mustela.Crema e super ok pentru dermatite atopice.Face minuni"

Mi-as lua si eu, dar e destul de scumpa... mai astept sa vad evolutia bubitelor, poate nu e DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

sei, nu e verzui, e ca mustarul.

lena, pt raceala/ nasuc infundat

ionela. merci

zubi, merci
si tu ai poze funny cu ayan :)

racheel, kk tre sa fie moale. ce cacacioasa mica ai
cred ca a ta e ea asa mai micuta, ca nici in burtica nu a luat mult. dr tau ce zice?

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Lena.. Maia nu are dermatita din ce zici, asa ca nu o da cu tot felul de creme, noua atat laudata cold cream ne-a facut rau.. pt ca pielea ei e grasa nu uscata , si asa s-a incarcat prea tare, poate de aici si dermatita seboreica.. spal-o, da-o cu apa si vei vedea cum evoluati..
Tu o spalai cu sapun pe fata?

Eu imi propun sa incep sa mananc salate si vegetalee multe... si mai putina paine, orez, cartofi

Mergi la inceput