Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 20
cris_82 spune:
bine ai zis cuscra
,nu trebuie sa judecam pe nimeni,se intampla si la case mai mari.Si tu lacra sa nu-ti fie rusine,nu are de ce.Asta e viata si noi daca putem sa te ajutam macar cu un sfat,cu o vorba buna sa nu eziti sa ne spui
.
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
cris....am o culoare de culoare, da????? tavalite....is niste chestii
. se coace un blat in cuptoe , se taie patratele mici si se insiropeaza intr-o chestie cu cacao, ro, unt, zahar, etc si se tavalesc prin nuca macinata
, is bune rauuuuuuu
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
sa te fugaresc emo cu tavalite le tale cu mi se umfla..tarazta la cap
si uite ce fac aicea

lali intra pe mess te rog
Mirunel
terorista 

BAZAR
madyrizi spune:
fetelor, eu iar am calculatorul b...t pt. ca m-a mancat in dos sa intru pe un site securizat si m-au prins ca n-am licenta. asa ca va scriu de la serviciu, unde eu tai si tot eu spanzur (inclusiv pe mine).
lali, pana n-o sa-i treaca gargaunii nu cred ca faceti mare lucru cu ea. nebuni sunt si parintii lui daca au permis asa ceva. se vede ca nu au prea multa minte. ei sunt tineri si li se pare ca tot ce zboara se si papa, dar astia batrani trebuiau sa puna piciorul in prag. ma rog, acum e greu s-o mai iei de acolo. va doresc sa aveti multa rabdare si macar s-o invatati sa nu ramana insarcinata la varsta asta ca atunci chiar isi rateaza toate sansele.
sunt alaturi de tine.
cris, fitzoasa fii-ta asta
. bine ca te poti tine de pedepse. eu n-am putut niciodata. uitam dupa o juma de ora
, dar am si copii cuminti. numai cat ma aud ca ridic tonul si stau drepti
.
fetelor, va inteleg cu debandada din casa cand zugraviti. la mine e o vraiste totala, dar... sper sa nu termine socrelul pana la craciun ca deja s-au invitat finii la noi si ma urc pe pereti ca eu vreau sa ma odihnesc si sa stau linistita. am intrat deja in depresia de sarbatori. de cativa ani nu mai simt nici o bucurie in preajma sarbatorilor, fie paste sau craciun.
si poate mi-a reparat sotul calculatorul ca altfel sunt in pom pana duminica.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Picky_toto spune:
Hai ca ma bag si eu ca musca-n lapte, ca doar ce am intrat si am citit ce ati scris pe aici si mai ales sa-i scriu si eu cateva lui Lali...asa ca incep..
Lali te superi, nu te superi, dar pe mine m-ai facut sa zambesc, cand am citit postarile tale.. ma fato, aici ne spunem necazurile, bucuriile si nu criticam/judecam pe nimeni..ptr ca pana la urma noi nu avem dreptul asta... asa asta a fost ca o paranteza..Revenim la oile noastre...sora ta cea mica s-a maritat..pai casa de piatra, nu?! daca ea a considerat ca a intalnit pe fat frumos si iubirea vietii ei, foarte bine..nu-i nimic gresit in asta..doar ca are o varsta mica..da acum intrebarea mea e, putea cineva sa o opreasca?! Eu cred ca nu...si aici nu tine de situatia din familie, ca poti sa ai niste parinti super, sa fi un copil exemplar si apoi sa iti suceasca cineva mintile si gata...pre ca nu se mai gandesc in viitor ci doar momentul conteaza. Eu zic sa te bucuri ca s-a maritat si ca familia baiatului o accepta si ca o stii unde este..era mai grav sa auzi ca a fugit de acasa si nu mai stiti nimic de ea..e fata..si putea ajunge in mainile oricui ...asa ca eu zic ca asta-i o usurare ca o sti undeva intr-un loc sigur. Nu ai ce-i face...daca nu era la 15,5, era la 16, sau la 25 si tot se marita...i s-a pus ei pata..si gata nu a gandit..greul de acum o sa vina..
Tatal tau nu are ce face... poate o parte din vina o poarta si el, sau poate nu, ca stii si tu ca fetele si mai apropiate de mame..iar lispa mamei tale isi spune prezenta in viata voastra...el nu are ce sa faca, amenintarile, nervi, nu-si au rostul intr-o astfel de situatie...important e cum va fi de acum incolo relatia lor, relatia voastra. Si pana la urma sora ta a vazut in tine un exemplu...ai un sot iubitor, protector...o casnicie frumoasa.. o siguranta, si poate ca asta a vrut si ea..si a avut impresia ca a gasit in baiatul respectiv, ce ai gasit tu in sotul tau...si poate ca asa si este..
Tu, voi, familia ei nu aveti ce face decat sa-i acceptati decizia, sa i-o respectati si sa il cunoasteti pe acel baiat...si da poate un sfat, sa nu faca copii de la varsta asta si sa-si continue studiile, macar liceul sa-l termine.
Diseara merg cu fetele la pediatra, fetele mi-au facut febra si azi si Stefi acuza dureri la urechii, iar Anna plange cand da sa suga si se tot trage de ureche..asa ca nu ar fi de mirare sa fi sa facut otita ..si daca nu au nimic, at e foarte suspecta febra la Stefi, ca dureaza de 1 sapt azi...in fine vedem diseara...
Stefi e bucuroasa, ca i-a venit masina acasa
..si de abia asteapta sa mearga cu ea, deja si-a facut planuri unde sta ea, Anna, eu si tati
..
Azi noapte mi-a stat vreo 2 ore treaza, acuzand durere la urechi si plangand dupa Picky, ca vrea si ea pe picky al ei ..asa ca daca la vara mergem in tara poate il luam inapoi..nu stiu..vad ca nu-l uita si are momente cand il vrea. Anna a fost si ea agitata, si se linistea langa mine in pat..deci sigur fetele au ceva ce le deranjeaza de sunt asa...
va las acum ca vrea Stefi sa o iau in brate, nu de alta dar la dadaca a tot plans dupa mine ;.v-am pupat.
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
getik1 spune:
piky mami ai pus punctul pe "i" in cazul lui lali
.
lali sti ca sunt disponibila 24/24 daca ai nevoie de ceva
, parerea mea o sti
ema poze cu noua culoare la par ne pui si nou
?
anna spor la treaba dar tu mai usr restu mai mult![]()
.
cris abar nu am ce am facut dar mere de zici ca sta
, laptopu.
si acu a o veste de sunt in culmea fericiriiiii cred ca pana la sfarsitu anului am gazeeeee
in sfarsit gata cu actele au iesit asteptam decat bransamentu, nu imi mai incap in piele de fericire

va 

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
ninia spune:
Feteleeee vin si io cu o rugamintee!!
Nepoata mea de 11 ani..m-a rugat daca pot sa-i gatesc cate ceva tipic romanesc, care sa poata lua la scoala sa serveasca copii (belgieni), au un proiect cu tarile din uniunea europeana, na si ea a ales Romania, stiind ca eu sunt romanca..Deci plssssss, ma ajutati si pe mine cu ceva idei , ce as putea sa fac, ca eu mai departe de cozonac ( pe care as putea sa-l feliez) si salata beuf ( pe care s-o pun in paharute micute sa poata lua usor fiecare) nu mai stiuuu..Ideea e sa fie ceva de servit usor..Im trebuie macar 3 chestii!
Asa ca plssssssssssssssssssss 

!!!
anna-mama spune:
Virginia, sunt asa la curent cu tema asta, pt ca si sora mea are la serviciu petrecerea de Craciun cu aceiasi tematica, si trebuie sa duca mancare tipic romaneasca
, am tot studiat si cautat si pe net si am ajuns la concluzia ca mai nimic nu este tipic tipic romanesc, toate mancarurile gasindu-se si in alte tari
chiar de salata beuf citisem ca este creata de un francez la un restaurant din Bulgaria, parca.... in fine, sora mea pana la urma a fost la un targ cu produse romanesti si a cumparat pt petrecere telemea de Sibiu, carnati de Plescoi si in plus mai face fasole batuta (desi nici asta nu e unicat)
Lali, nu ai de ce sa te rusinezi, Doamne fereste, dar noi nu suntem aici sa radem sau sa judecam pe nimeni. Este groaznic ce s-a intamplat, dar si f delicat subiectul..Eu mai intai as merge sa vad familia si conditiile in care locuieste individul respectiv si apoi as vedea ce decizie iau. Ideea e ca daca o ia cu forta de acolo, nu o va putea sa o pazeasca si sa o tina inchisa toata viata, si mai stii ce scenarii creeaza mintea ei necoapta ca v-ati bagat intre ea si marea ei iubire... eu as incerca sa o conving cu vorba buna. In plus, daca vreti chiar sa o rupeti de mediul ala trebuie sa faceti in asa fel incat sa aiba un liceu aproape de voi, unde sa vina zilnic acasa..... Poate ar fi bine sa vorbesti tu sau sora ta cu ea, poate va puteti intelege altfel decat ar comunica tatal tau cu ea.
Spor la zugraveala, la noi s-a ajuns la ditamai santierul plecati tot de la ideea ca doar zugravim 
Picky, sanatate multa fetelor, mergi cu ele la orl ca nu suna bine simptomele pe care le au. Vladut si fara febra mi-a facut o otita mica de la muci... Sa stapaniti sanatosi masina!
Cris, tot nu ai aflat vestile de la sora ta?
Ema, vrem poze si cu noua schimabre!
Getik[, hai ca poate reusiti si voi cu gazele, va tin pumnii! F frumoase podoabele!
Mady, offf, si voi de cand sunteti in renovari...sper sa terminati, cred ca te-ai saturat, nu mai pot eu si nu sunt decat cateva zile...
Nu mai stiu ce am mai citit, ca am tot citit in timp si de...acum ma grabesc si nu mai am timp sa reiau.
Pup
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
37+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ninia spune:
Piky , pai Mathias m-a batut la cap cu chitara electrica , am zis ca nu-i iau insa am gasit una fara corzi , deci numa cu butoane care face sunete fix ca una electrica..sa vezi ce incantare pe capul lui , si vai da capul meeu !
Da na daca nu-i aduce mosul ce i-a cerut o sa fie dezamagit..Si inca o constructie din lemn pe care poate rula bilute.. ii zice knikkerbaan in flamanda in rom, habar n-am !Elena o papusa doctor, si patut de dormit pt papusa, sau carut, ca cel primit de la ziua ei l-au stricat ( pe ultimile nu le-am luat , maine dau fuga si ma hotarasc).. Cate unul acasa si restul le duc la soacra ca sa le impacheteze ea pt acolo. Deci am de umblat maine ca nu le-am luat nici un dulce pt mos, si vreu si figurine de ciocolata si speculaas..
Cris fac poze cum sa nu fac la asa eveniment!!
Lali eu nu mai pot adauga nika in afara de ce au spus fetele , incercati sa vorbiti cu ea, daca o ameninta si se rasteste la ea nu rezolva mare lucru ci dimpotriva.
Fug..ca nu am facut nika de mancare , Mathias n-a fost azi la gradi , a tusit toata noaptea, si fata pe la 3 noaptea cauta joaca ca nu mai avea somn .. va inchipuiti ce bine am dormit
Nu ma uitati cu bucatele traditionalee plssssss!!
madyrizi spune:
ninia, eu visez la o oala de sarmale. mai am vreo 2-3 zile si se acreste varza... asa ca romaneste sau neromaneste, eu la asta visez. mancarea de gutui e romaneasca? 
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex