Buburuze de 2009 in actiune **25**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
cris....nu era locuinta, era un spatiu al unor tipi care cu asta se ocupau, organizare de party pt copii

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Neataaa!
Getik , La multi ani!! cu ceva intarzaiere..Sa fii sanatoasa, si sa ai parte de liniste!
Si ai mei is cu muci si tuse..Mathias a tusit mai toata noapteaa, asa ca s-a dus odihna meaa..M-a ajuns tare oboseala., singura cu 2 copilasi , am zis ca recuperez in w-kenduri..da de unde ca am avut multe activitati una dupa alta..Noi deja tre sa pregatim cadourile de mos Nicolae, o sa punem ghetutele sambata seara ca sa vina duminica.. Multi fac asta, pt ca cade in timpul saptamanii si nu pot sa-mi scol copii cu noaptea-n cap , sa se poata juca ceva Mathias cu jucariile primite inainte de a merge la gradi.. ca fix pe 6 au organizat sa vina si la gradinita, si nu pot sa nu-l las ca s-au pregatoit de mult cu cantecele ..etc. Asa ca o sa vina mosu duminica la noi , de 2 ori ca ne-a chemat si soacra dupa masa , si acolo alte cadouri .. mi se pare de fiecare data mult prea mult ..dar ce sa mai comentez.
cRIS, cred ca as fierbe de nervi daca mi-ar face soacra asa ceva , eu insa am noroc ca nu le baga prostii in cap , in schimb ii indoapa cu dulciuri, chiar daca eu ii zic ca nu au voie.degeaba ii explic ca tre sa avem grija cu greutatea Elenei si cum e ea pofiticioasa nu se poate opri Asta e si motivul pt care nu o las acolo prea des , doar in caz de urgente..Mi-a demonstrat singura ca nu e in stare sa nu le mai dea, ca face asta si de fata cu mine!..A trebuit sa trec cu vederea muulte da de la asta chiar ca nu pot sa tac din gura!! E super ca te sustine barbatul , al meu cam sta deoparte cand e vb de ai lui..
Multam de complimente la toate , da torturile mi-au iesit super , cica au fost si foarte delicioase.. insa muult de munca la ele, imi place sa le aranjez ce sa mai!
Ana , foarte frumoos carutul!! Si eu tot rosu am luat la fata!! C e putin mai ai!!
Ema super pozele!! Le-am vazut pe fb ca pe mailu comun n-am mai ajuns...Fataa da ce par buclat are fii-tu! Habar nu aveam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Sorilea parca tu intrebai de cadou pt mosu.Daca ma insel scuze!! Vroiam sa-ti zic ca la noi , la Mathias lego duplo a avut un succes enorm.. A inceput de pe cand avea 2 ani .. si acuma are o colectie destul de maree, si construieste mereu cate ceva, ii plac f mult. .Au muuulte , si masinile alea sunt de f buna calitate , nici sa vrei si nu se strica.. Parca sotul era plecat in Germania, si stiu ca acolo sunt mai ieftine..E numai o idee..
Simina , tu ce faci pe unde umbli?!
Picky multa sanatate la fete!
Alynta da eu le-am facut cu manuta mea , de la 0, mersi!
Eu m-am bagat tare in jucarii sa le sortez, sa bag in cutii si las numai cateva in living.. restul in beci, am sa le scot prin rotatie..peste tot numai jucarii pe aici.,si Mathias nu se deranjeaza cu stransul, mai degraba gogoasa,..sper sa termin de sortat pana la Craciun..
Va pe toate si ne auzim saptamana viitoare cand am mai liber..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani de ziua noastra, a romanilor!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele am revenit
cu noutatile facute ieri
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/2011/12/culorile-craciunului.html
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/2011/12/cercei-om-de-zapada.html

ninia multumesc mult, la copii sa se faca bine repede

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

sa va spun ce face buburuza cea mica [-)))] doarme, dar cred ca viseaza si vorbeste in somn, banuiesc ca il viseaza pe "mocaciun" ca tot canta mos craciun cu plete dalbe mor de ea, si rad singurape infundate sa nu scol copchilu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

La multi ani Romania!

La multi ani Yioanna! ce mai faceti?

Fetele is mai bine, au avut febra de dimineata, le-am dat nurofen si le-am dus la dadaca, ca eu am fost la munca. As mai fi stat cu ele acasa, dar am o clienta la care merg de 3 ori pe sapt si deh 2 zile ar fi fost prea mult. Acum vad ca nu au febra, doar muci si tuse..vedem cum se prezinta pana maine si daca nu)i ok si tot fac febra o sa mergem la pediatra.

Cris cum spuneam mai sus, am fost la munca. Eu sper sa fie doar o eroare si sa nu fi nici macar suspecta de aceasta boala.
Alynta cum mai rezisti mamicule?
Ninia sanatate multa la puiuti si distractie placuta la deschis cadouri..ce le aduce sinterklaas?
Anna cum te mai simti? v-ati apucat de cealata camera?
Ema am vazut pozicile pe mail, arati tare bine, iar Darius e tot mai frumusel.
Getik am vazut ce-ai mesterit, frumoase...da se mai face si aia, "pod" mai ales daca o sarbatoare cade joia..isi iau liber si vineri, si au o vacanta prelungita
Lavinia voi ce mai faceti?
Simina nu ai mai dat nici un semn? sunteti ok?
Lali tu ce mai faci? ce fac puiuti?
Mady tu dia oridine, tu executi, nu?! de aceea lipsesti de la apel? vezi ca-ti soliciti prea mult angajatul...
Andreea pe la noi nu intri sa dai de baut? ca ieri a fost ziua ta.. ce face Cezara?

Am deschis pc-ul cu un motiv..dar nu mai stiu care...asa ca am intrat pe aici oleaca ..

v-am pupacit pe toate.

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Picky o d-au inainte cum pot! Daca sunt sanatosi e cel mai bine! David e de aseara l bunici (ai mei) si e tare fericit! Cei mii au inceput sa faca pozne impreuna. Ieri mi-au varsat pe pat din solutia de geamuri- o lasasem pe birou si mi-au varsat jumatate din punga de taitei toata bucataria- era bine pusa in sertar!
Azi am fost singura cu cei 2 si m-am cam plictisit.
O seara frumoasa!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!!!

Ce faceti?Eu treaba multa ,altceva nu mai fac. Au venit alaltaiei socrii si l-au luat pe Paul l ei si profitamm,ca sa renovam o camera si sa facem curatenie generala. Asa ca eu ieri am scos 80% din lucruri,ca Vali sa scoata azi restul,sa astupe o gaura de la un cablu,sa schimbe o priza,si sa imi dea cu lavabil tavanul,de pereti ma pot ocupa eu cu datul cu lavabil. Sper numai sa fie Teodora la fel de "de comitet" ca ieri.

Va pup,sper sa pot reveni azi sa va pup pe fiecare in parte.

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am dormit ca naiba,mi s-a trezit azi noapte maimutica si a inceput sa tipe "mami,mami"cine stie ce o fi visat,cert e ca nu mai vroia sa doarma si am luat-o langa noi in pat.Am pus-o la mijloc intre noi ca sa nu cada din pat,ca are un stil de a dormi ca imi vine sa ma impusc.Ideea e ca a adormit foarte greu,s-a frichinit de a gasit-o batzul si ne-a pierit noua somnul,si a dormit infectta-su pe o bucatica mica de pat,fii-sa cracita si sucita de nu va pot descrie,iar eu cu o buca in aer,de am amortit ca naiba. Si ca sa fie tacamul complet,si neinvelita ca domnisora avea calduri.
Si o sa am azi la treaba de o sa-mi iasa pe ochi,deja am facut to do-ul pentru azi si m-a luat cu lesin

getutza lasa-o in puii mei de soacra ca tu mai tare iti amaresti zilele doar gandidu-te la ea.Trebuie sa vi la C-ta sa iti fac eu trainig cum sa ii faci fatza
Frumoase bijuuri..aveam eu cateva idei pe care vroiam sa ti le spun,dar stai sa vaz cum reusesc azi sa termin cu munca si poate reusesc sa te sun
App. felicitari lui Cezar pentru recunoasterea meritelor face o treaba buna cu ansamblul.
Ahaaa, si eu care ma gandeam ca numai fii-mea e setata pe Mos Caciun
ema se vedea din poze cum e locatia,dar mi-a placut atmosfera de acolo.
cris oare si noi la fel de soacre vom fi cand or aparea nepoteii?sper ca nuuuuuuu
Asta e..daca e sa cada marti Mos Nicolae,important e ca vor fi copiii incantati de venirea mosului de 2 ori.Sa le faci poze la copii sa-i vedem si noi,plssssss
Mititeii,si voi cu raceala?Multa sanatate la pitici sa treaca raceala mai repede
picky ma bucur ca sunt mai bine mandrele,ca nici pentru tine nu e ok sa lipsesti de la munca.
Mai conteaza de ce ai deschis pc-ul? important e ca ai intrat aciulea
alina nu te plange fata,ca copiii au vrut sa te ajute la treaba si sa-ti faca si de mancare,da?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput