Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Olga, eu daca fac urat la ceva din prima e mirosul de prajeala, mai ales din aia cu ceapa care intra-n haine si gata, si apoi la mirosul de transpiratie ; eu cand merg la soacra-mea ma gandesc bine cu ce ma imbrac, baiul insa e la par

Sa stii ca si eu va admir in fiecare an pozele de la Craciun , din pacate nu cred ca onoram invitatia nici anul asta, dar tot o sa venim intr-un an ca mi se pare totul desprins dintr-un basm

Si noua ne place sa ne strangem de sarbatori, cu familia apoi seara cu gasca, e traditie deja, ce regret in fiecare an e ca nu am spatiu mai mare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai tufete, nu m-am epuizat singura, m-a epuizat Phiphiliciul!!! Vreo ora juma am scapat si am profitat sa zac putin in pat, ca i se pusese pata pe tac'su di Doamne feri ce-a facut cu el, a zis ca-i vine s-o dea de pereti, va dati seama:))) Asa ca dupa ce-a revenit Sophia pe capul meu el a luat-o la goana si uite asa se sustrage de aproape doua ore, ticalosul
Avatarul ala al meu, mult m-am chinuit cu el!!! Am vrut sa pun o poza superba cu profilul lui Manole, de fiecare data zicea ca e prea mare poza, da' cat puii mei s-o mai micsorez, o facusem minuscula si tot degeaba!! Asa ca nici io nu stiu ce am acum la avatar, cred ca poza aia, dar invizibila!!:))
Apropo de mamaie, ce-mi amintesc io: cand aveam vreo 8-9 ani, in drum spre mare, am facut un ocol pe la ce neamuri i-au ramas maica-mii in zona ei de bashtina, in satu' natal. Si ma pun la povesti cu o fatuca dezinvolta, de fapt ea s-a bagat in seama cu mine ca io eram salbatica rau, adica foarte timida. Si la un moment dat, s-o intreb si io ceva, ca numai ea vorbea, zic:"ai fost undeva vacanta asta?" La care ea:"La Mamaia!" Iar eu, sa continuu conversatia:"cu parintii sau cu scoala?"
Baaai, si se pune aia pe un ras:"cum sa ma duc cu scoala la Mamaia, haaahaaaaa" si fuge in casa sa anunte pe toti ca ce nebuna-s io, ca mi-am inchipuit ca merge cu scoala la Mamaia si radeau toti ca prostii, imi venea sa intru-n pamant, wtf?!
Pana m-a lamurit maica-mea ca aia a mers la "mamaia" bunica-sa, nu in statiunea Mamaia!!
Deci un NU hotarat pentru "mamaie"!!! Nu e gigea!!!:))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

ILINCAAAA!!!!

CIND NE LAMURESTI SI PE NOI CE ESTE/AR TREBUI SA FIE A AVATAR-UL TAU?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Chiar asa! Ce e la avatar?

Buna seara, fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

INTREBARE: Dati "cu voie buna" snitzel la copii?
Ca, in capul meu, face parte din categoria "prajeli" dar in "duminica in familie bistriteana" se spune ca "snitzelucu' de pui" e papa bun pentru copii.

PS. Eu am incercat sa-i dau dar n-a vrut.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Vladimir nu e fan carne deloc. Asa ca atunci o simte-bucata mare- o scuipa.

I-am oferit "jnitzal" dar nu a dorit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Da. Oricum primeste la gradi, asa ca rarisim ii mai fac si eu. Si ii fac si chiftele. Na, ma mai iubiti?

Citat:

INTREBARE: Dati "cu voie buna" snitzel la copii?
Ca, in capul meu, face parte din categoria "prajeli" dar in "duminica in familie bistriteana" se spune ca "snitzelucu' de pui" e papa bun pentru copii.

PS. Eu am incercat sa-i dau dar n-a vrut.

Mama lui Ian.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Si lui David ii mai scapa cate-o chiftea cand se gatesc la noi in casa. Dar tot cam la o luna. Si sunt din carne de vita, pui sau curcan. Iubiti-ma si pe mine

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Vladimir e fan varza calita...
Hai ca am facut clubul chestiilor interzise.

Mergi la inceput

Citat:

M-am angajat sa merg cu Motanu diseara la un fel de reuniune si nu am nici un chef :((((( si nici nu imi vine nici o idee cum sa scap:((((

Fa-te ca vomiti de doo ori si gata...apoi ii spui ca te ia si burta si nu poti sa mergi acolo ca daca...te apuca:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

M-am angajat sa merg cu Motanu diseara la un fel de reuniune si nu am nici un chef :((((( si nici nu imi vine nici o idee cum sa scap:((((

Fa-te ca vomiti de doo ori si gata...apoi ii spui ca te ia si burta si nu poti sa mergi acolo ca daca...te apuca:))

Hai, tufato, nu-s asa de talentata la de-astea, sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, pai la mine alegerile nu prea-s alegeri, ci constrangeri. Am comis-o, apai gata, ce sa mai sovai...

Compensam pe alt plan: nu primeste ciocolata/barni/prajituri "de la cofetarie"/kinder. Asa ca ce iau pe mere dau pe pere

Citat:

Monn, referitir la intrebarea cu iubitu': la tine nu ma incinta neaparat alegerile cit ASUMAREA lor fara sovaire; cel putin, aparenta.

Mama lui Ian.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bianca, am iesplicat.
Lui Phiphi nu-i place carnea nici bucati mari nici mici. Am incercat sa-i dau snitzel, ca se uita la tac'su cum mananca, neah, bleah, nici n-a vrut sa guste. V-am zis ca-i dau de multe ori ciorba de legume si ma gandesc s-o fraieresc cu bucatele miiiici miiici de carne de pui sau vita amestecate acolo.
Ei, si fiind asa marunte vad ca le mananca, mananca tot, la rand...si cand e gata baga un deget in gura si ce credeti ca scoate?! Un...bol alimentar compus exclusiv din carne:))) Io nu stiu cum naiba separa asa carnea de legume si o arunca la sfarsit!
Am intrebat la gradi si cica mananca carne, io cred ca nu vad alea cand scoate Phihphi tocatura si-o pune la altul in blid!!!:)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bianca, am iesplicat.
Lui Phiphi nu-i place carnea nici bucati mari nici mici. Am incercat sa-i dau snitzel, ca se uita la tac'su cum mananca, neah, bleah, nici n-a vrut sa guste. V-am zis ca-i dau de multe ori ciorba de legume si ma gandesc s-o fraieresc cu bucatele miiiici miiici de carne de pui sau vita amestecate acolo.
Ei, si fiind asa marunte vad ca le mananca, mananca tot, la rand...si cand e gata baga un deget in gura si ce credeti ca scoate?! Un...bol alimentar compus exclusiv din carne:))) Io nu stiu cum naiba separa asa carnea de legume si o arunca la sfarsit!
Am intrebat la gradi si cica mananca carne, io cred ca nu vad alea cand scoate Phihphi tocatura si-o pune la altul in blid!!!:)))

Poate le da carnea tocata si nu are incotro

Mergi la inceput