Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, nu sint Monn si nici Bianca dar eu fac humusul cu naut natur in conserva. Ingredientele sint cele enumerate de Bianca + usturoi. Iese A, io-l fac cu seminte de susan pentru ca nu gasesc tahina in "Bistris"

Tot cu conserva de naut fac "pasta de naut" in care, pe linga boabele ce-i dau numele, pun ce am prin casa: philadelphia sau almette sau iaurt natur + ardei rosu+ ceapa rosie/verde SAU usturoi + verdeturi.

Tot "pasta" fac din conserva de linte dar cu ceapa si ce mai ai prin frigider.

Si, daca tot sint la capitolul "Gina Gospodina" , azi am facut prima data snitele din piept de pui FARA faina deloc; am pus in ou sare, piper, iaurt natur si usturoi (la mine, orice e cu usturoi e dezmat pentru papilele gustative).

PS. Stiu ca am zis ca nu gatesc azi, dar sint intr-o dispozitie de zile mari; avem pentru azi nu una ci 3 invitatii la zile de nastere; nu onoram decit una dar ma binedispune sa stiu ca INCA...pot sa aleg.

PPS. La ziua sora' mii mergem. Face 34 de ani. Iar Mark, cu o zi inaintea ei, face 4 ani!!!!!!! Va doresc la toate sa aveti parte de "neamuri" ca ale mele.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Si daca tot sint intr-o dispozitie de zile mari, musai tre' sa fac o precizare pentru tufetele care considera ca as fi incalcat "omerta" noastra, intelegerea de "nu te supara frate". Ei bine, am spus-o si o mai spun: NU m-am suparat, atita doar ca nu mi se pare...igienic, daca vreti, din punct de vedere principial, ca cineva care nu are nici o relatie -fie si "by choice"!- sa o judece pe a mea, in special in contextul dat. Nu neg, identitatea noastra "modeleaza" relatia de cuplu iar relatia de cuplu pe care o avem ne defineste intr-o oarecare masura dar nu despre asta era vorba in propozitie. Intr-un alt context, poate nici nu...m-as fi sesizat. Sper ca am clarificat lucrurile. A, mai vreau sa spun ca ceea ce am spus nu este o "adnotare", o "corectura" la textul Ancai (nu m-as auto-proclama veci "critic" al ei ) ci o POSTFATA, daca vreti, semnata de alt autor.

PS. O sa trec la caracterizarile restante. Dar daca mai e cineva "pe fir", sa-mi dea...un bip ca sa nu vorbesc ca Moise-n pustiu.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

ANAAN, MONNVAS si PISIGRI sint 3 tufete pe care le iubesc, asa cum poti iubi pe cineva cunoscut in spatiul virtual. Le iubesc pentru ca, desi extrem de diferite, au valoare si pentru ca, pe diferite paliere, imi pare ca sint facute dupa chipul si asemanarea mea.
Le iubesc pentru ca sint umane.
Le iubesc pentru ca au verticalitate.
Le iubesc inteligenta si unorul.
Le iubesc framintarile si dorul.
Mi-ar placea sa ma intilnesc cu ele toate -in sensul de "prezente" in acelasi timp- la bere, ceai, cafea, vin, canasta, povesti, teatru, film etc.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, pot sa vin si eu? Sau ies din tipar?

Mergi la inceput

Pe ANAAN, am iubit-o de la primele rinduri. Pina atunci, nu eram constienta ca "dragostea la prima vedere" poate functiona si-n spatiul virtual. Mi-e greu sa-i fac o caracterizare pentru ca mai mult o intuiesc, nu o pot creiona cu mintea. Iar sentimentele, adesea, mie imi par imposibil de redat in cuvinte. In firescul cotidian, ma lasa rece cuvinte ca "cea mai..." sau exprimari superlative dar nu am cum altfel sa scriu despre Ana.
Imi place latura ei delicata dar ador cind se revolta "barbatia" in ea. Imi place ca e diplomata dar mor de drag cind spune lucrurilor pe nume. Imi place cum zimbeste. Imi place cum glumeste. Imi place "ordinea" din mintea ei si "viltoarea" din suflet. Imi place dragul cu care se apleaca la nevoile celorlati. Imi place ca e Diri

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, pot sa vin si eu? Sau ies din tipar?

Hola, tufata!

Da, MI-AR PLACEA sa vii si tu!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Pe MONNVAS o iubesc neconditinat si subiectiv pentru ca...in Monnvas ma vad pe mine la virsta ei (fara sa fi fost niciodata atit de frumoasa!)

Monnvas, sper sa nu te supere comparatia; am spus deja ca sint subiectiva

Cred ca am mai spus ca Monnvas e perfecta pe toate planurile. Nu-i gasesc nici un defect, nici o imperfectiune. Imi pare ireala. Wonder Women.
Nu-i insir calitatile pentru ca nu-i vad defectele. Ca sa-mi definesc opinia despre Monnvas, spun doar ca, daca as avea o fata, as vrea sa semene cu ea.

Mi-ar placea ca lumea ei si lumea lui Marius sa devina Una ca sa n-o mai simt trista, uneori.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sunt si eu pe fir. N-am mai plecat nicaieri caci mi se pare prea obositor si film si cumparaturi si alergat dupa copil in aceeasi zi. Daca eram "normala" mai mergea...Asa ca am amanat filmul pe maine, iar astazi shoping Desi nu stiu ce cumparaturi o sa facem noi cu David

Aaaa...v-am zis ca i-am luat carut lui bebe? Este super Astazi cred ca il inauguram si ii facem proba cu David Este al cincilea carut la David Am facut si poze cum montau baietii carutul, tare simpatici

Novus multumesc ca mi-ai impartasit informatia legata de olita. Se lipeste sau nu de fund? Este mai mare, mai stabila?

Anamariame distractie faina la munte. Ce tanjesc dupa o astfel de iesire, fara copil

Ina LMA pentru surioara si nepotel Distractie faina diseara!!!
Si eu mancam aseara naut din borcan, cand a postat Pisigri mesajul cu humusul si vroiam sa-i dau aceasta idee, dar am uitat Este foarte bun. Eu am luat ceva de la Mega Image. Dar il mananc asa direct in borcan, caci nu am imaginatie sa fac ceva cu el si nici chef de gatit. Am o matusica ce gateste cel mai bun naut din lume: naut cu rata Doamne ce minunatie...Vine de Craciun la noi si o pun sa-mi faca

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus multumesc ca mi-ai impartasit informatia legata de olita. Se lipeste sau nu de fund? Este mai mare, mai stabila?

E ok, Ada nu se rastoarna cu ea , si ea isi admira operele de arta
Distractie placuta la shopping !! clateste-ti ochii si pt mine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda fain graiesti si-n scris !!

Tre' sa ma uit in urma la caracterizarile mele, mi se pare ca atatea as mai fi avut de spus la unele tufete dar imi vin acum in minte si ar parea ''ne-original'' ce as scrie, mi-e ciuda ca nu-mi pot ordona toate ideile din capsor cand vine vorba sa descriu pe cineva /ceva, off off !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput