BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!
Raspunsuri - Pagina 9
dana84 spune:
buna fetele
felicitari fetelor care ati nascut sa aveti bebei sanatosi si necolicosi si papaciosi
fetelor noi avem un program haotic , vorba liei eu nu mai am timp de nimik,nu mai stiu cand trece timpul cand e zi cand e noapte asta in conditiile in care copilul este cuminte si nu plange decat inainte de masa.asa ca fetelor incercati sa dormiti acum cat mai aveti bebeii in burtica cat de mult puteti ca dupa e jale
va las putin ca ma cheama datoria.....
Bianca77 spune:
hello,
vad ca fiecare isi rumega emotiile pe cont propriu si mai putin pe forum... Hai sa va zic de noi, ca am fost la dr aseara.
in primul rand, Aris, Iulia sau Emma ia bagati voi niste contractii incoace, unele din alea eficiente si dureroase, daca se poate . le primesc cu drag si va scap si pe voi de stress...
deci, la noi e liniste in continuare. Col inchis, lichid suficient, bebe creste ca la carte cu 200gr/ sapt, tensiune artere, placenta impecabile, zici ca sunt prin trim 2, nu dupa DPN ... fata e in continuare sus, la controlul vaginal de col nu se simte niikaa..
Anita, planul la noi e cam asa: saptamana asta am dezlegare la sport "extrem", plimbari si amor nebun , ulei de ricin sau ce alte metode alternative or mai fi existand... daca pana joia urmatoare nu se intampla nimic, o sa imi induca nasterea in sapt 41+. Dar inainte de perfuzii si hormoni cica trebuie sa imi bage un balon (n-am inteles f exact si n-am apucat sa citesc) cu care sa coboare fata mai jos. sper sa nu ajungem acolo..
asa ca de azi trec pe munca necalificata prin casa si gradina, doar doar s-or urni lucrurile .
Luny cred ca te sun dupa weekend-ul asta pt instructiuni pe direct.
Anita, multa bafta cu plimbarile. si celelalte fete care mai sunteti in situatie...
39+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
cristi07 spune:
dana, ce bine ca e cuminte bebelina. ne pui poze?
Ooka ce mai faceti?
offf...treaba cu somnul de dinainte de copil...e bun oricum...dar dupa 2 nopti nedormite zici ca nu ti-ai incarcat vreodata bateriile . dar sa speram ca nu vom acumula prea mult nesomn!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)
cristi07 spune:
e nevoie de adeverinta de salariat la internare? ce trebuie sa scrie in adeverinta?
dianalaura spune:
cristi, din cate stiu eu nu e nevoie de nici o adeverinta. Nasterea e gratuita la spital de stat, si pentru cei care nu au asigurare (vezi tigancile). Pe mine m-au intrebat doar cine e medicul de familie si medicul ginecolog
Dana, ma bucur ca e cumintica printesa ta Te pup!
Bianca, spor la "munci". Fa si o baie fierbinte in cada, si asta ajuta...
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
cristi07 spune:
diana, multumesc...nu mai stiam de data trecuta. Asa mi-a zis si dr mea ca nu e nevoie de adeverint, dar am vrut sa fiu sigura.
aris26 spune:
Asa...hai ca aproape am terminat si mancarea. am facut toate cumparaturile(acum ma rog de domnul sotz din dotare sa le aduca in casa, asta pana imi sare tzandara si ma infing in el si sa vedeti cum sare el atunci cu sacosele in dinti)
moldoveanca - of, iubeste-l tzine-l in brate asa cum cere. explica-i ca o fi plecat doar un pic si ca o sa-ti fie tare dor de el. pune toate fricile, temerile, gandurile lui negre in cuvinte si apoi demonteaza-le. chiar daca pare ciudata el simte nevoia sa auda din gura ta ca nu il parasesti, ca o sa-l iubesti si dupa...etc
bianca - na, eu am fost si acolo unde esti tu si te inteleg. "gluma, gluma dar acum nu pe bune...nasc si eu secolul asta?"
spor la gradinarit...si baia e o idee buna dar sa fie sotul pe aproape sa te scoata de acolo. profita si tu si mergi si la un epilat total ca mult tip dupa nu o sa mai suporti ceara in zona, miscare multa si sigur se rezolva saptamana asta
ah si musai fa un stoc de acrobatii conjugale ca si la astea o sa ai interzis ceva tip
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
dana84 spune:
cristiam pus poze
mai fetelor care aveti experienta asta mica a mea dupa fiecare masa regurgiteaza si la 30-40minute asa ca si cum ar voma...vi se pare normal???
aris26 spune:
oh Dana, imi aduc aminte cum era si nu imi vine sa cred ca iar incepe cat de curand
nu pot decat sa te incurajez zicand ca o sa te obisnuiesti de acum cam toata viata o sa fii in priza zi sau noapte, nu conteaza...dar cu timpul devine mai usor, nu stiu exact daca se intampla asta pt ca este cu adevarat ai usor sau doar ne obisnuim noi, mamele, cu stilul asta de viata
Citat: |
citat din mesajul lui dana84 buna fetele felicitari fetelor care ati nascut sa aveti bebei sanatosi si necolicosi si papaciosi fetelor noi avem un program haotic , vorba liei eu nu mai am timp de nimik,nu mai stiu cand trece timpul cand e zi cand e noapte asta in conditiile in care copilul este cuminte si nu plange decat inainte de masa.asa ca fetelor incercati sa dormiti acum cat mai aveti bebeii in burtica cat de mult puteti ca dupa e jale va las putin ca ma cheama datoria..... Dana fericita de Diana Maria ( 3.11.2011 ) Iti multumim Doamne |
aris26 spune:
sunt copii care asa fac. nepoata mea a regurgitat mult pana dupa 6 luni cand a inceput sa manance chestii solide. ai grija sa nu fie culcata perfect la orizontala dupa mese si nu pe spate.
Citat: |
citat din mesajul lui dana84 cristiam pus poze mai fetelor care aveti experienta asta mica a mea dupa fiecare masa regurgiteaza si la 30-40minute asa ca si cum ar voma...vi se pare normal??? Dana fericita de Diana Maria ( 3.11.2011 ) Iti multumim Doamne |