BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Bau!
m-am uitat pe diagonala si vad ca maine se naste la greu,
curaj fetelor, nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!
Matei e mai bine, multumesc ca v-ati gandit la noi, ziua e chiar f ok, la fel de agitat si vioi ca de obicei, la somn e mai nasol, sforaie si respira pe gura...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brindusa76/brindusa76.jpg)
brindusa76 spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
Hai BEA! Hai Oana! Hai Paula! si inca o data hai pt. neprevazute!
Uau, Emma, ce bine ca fetita e pregatita si ca are o greutate foarte OK pt varsta asta!
Bine, si tu ai fost cuminte...
Hai ca poate mai sta pana la 37 macar (dupa UM)
Bianca oare ce face? Ca ea a depasit termenul cu vreo 2 zile... 33+
Anastasia
![](images/user_woman.png)
alecori spune:
leonardo , micuta ta il asteapta pe al meu, sa nu se plictiseasca
am fost si noi ieri la monitorizare, totul ok...daca nu se intampla nimic, in 20 avem programare la cezahai fetele!!!
38+
Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corina_s/corina_s.jpg)
corina_s spune:
leonardo nastere usoara si tie..o sa iasa bebe cumva nu?
mie imi teama sa nu vina prea devreme..parca as vrea sa stea pana la 39 de sapt macar
emma eu zic sa nu iti mai faci probleme, bebelina are avans, o sa fie maricica, injectiile le-ai facut..o sa fie bine
eu raportez o plimbare azi pana in cora..si acum nu mai pot sa ma mai misc..ma dor oasele la fiecare pas..si nici in pat parca nu imi mai gasesc pozitia..off..eu am insistat ca vreau sa ies din casa 36+
Iulia7 spune:
Altesa, nuuuu, nu mi s-a lasat nimic, e tot acolo burtica. Tuguiata si sus. Sau nu pe mine m-ai intrebat? Arat ca un somalez, ca in afara de burta in rest nu s-a schimbat nimic, nici macar sanii n-au crescut decat fffff putin. Nu-mi da emotii, o sa stau acum sa masor zilnic unde e burta
. In schimb m-am pricopsit cu o raceala si abia respir. Sunt culmea pacientului: stau in casa, in pat (n-am mai iesit de duminica) si racesc.
Dar tu ai contractii? La mine sunt, e drept ca azi ca prin minune au fost mai putine decat ieri. Sa nu zic intr-un ceas rau... Am inceput sa cred ca nu au legatura cu tratamentul, ci pur si simplu ori le am, ori nu. Numar zilele... 31
Iulia7 spune:
Wildorchid, si eu sper sa mai rezisti cateva zile. Tin pumnii. Acum daca nu oi mai putea, tin pumnii oricum sa fie nasterea usoara si sa fiti bine .
Incepand cu ce saptamana nu se mai considera prematur? Eu stiam ca 36. Are importanta si greutatea? 31