BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

neatza!

urarile pentru maine si pentru un inceput de saptamana buna:

Nastere usoara si refacere rapida: Oana, Bea, BPaula, Anita (si ptr surprize ),
bebelusi sanatosi si frumosi !!!!

Nina, 35s+,
AMR minim 23 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Paula - hai curaj! nastere usoara, recuperare super rapida si un bebelus perfect sanatos

wild - daaaa...numai in pat, noaptea
daca era prima sarcina probabil ca asta faceam, dar avand un plod de nici 3 ani.....e o gluma sa imi propun sa stau in pat. poate merge faza la anumiti copii dar al meu e atomic rau de tot(nu stiu zau cu cine seamna). acum de exemplu a dat drumu la muzica greceasca la maxim si ma pune sa dansam impreunadar vad ca si lu' asta din burta ii place cand il zgaltzai
cred ca ma mai lasa un pic la laptop si acush imi inchide clapa si ma ia: hai mami, de-a ce ne jucam? unde plecam?
sper sincer sa fie bine sa poata merge la gradi ca altfel...vai de fundul meu
aseara a trantit un 39,1 si de atunci absolut nimic, se simte f bine, nu a mai facut absolut de,loc febra, e vesel si plin de viata, dar ma tot intreb daca e ok sa il duc, sa nu il tranteasca mai rau

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata

deci se pare ca trebuie sa incalzim majoretele pentru saptamana viitoare..vin bebeiiiii

HAI BEA, ANITA, PAULA, OANA, MIHAELA

azi avem si noi 36 de sapt implinite..intram in 37..si incep sa ma ia toate emotiile tare putin mi se pare ca mai e..

aris sanatate piticului, si ai grija de tine..trimite-l la tati pentru joaca..macar sa mai apuci sa te odihnesti si tu

luny cum mai e muf?

diana o sa inteleaga Stefanut ca se vor mai schimba unele lucruri, e baiat mare de acum

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

....... Acum vrea sa vina bebele si el sa fie un tatic bun pentru Calin

Diana, pentru baietelul destept si sensibil!
Aris, sanatate multa si sa stea bebe cat trebuie.

Nina, 35s+,
AMR minim 23 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata la amiaza!

Eu sunt un car de emotii.........
Ivan nu prea doarme.simte cred.....ca o sa plec.........dragu de el...................................
ofoffffffffffffff

sper sa fie bine

Scriu acum...ca dupa aia nu stiu daca mai apuc...pe la 6 plecam......si maine sper la ora asta sa fiu treaza..........
Doamne ajuta!

Multumesc inca odata pentru urari!
si pentru majorete si pentru titlu!!!!

Aveti grija de voi.......de bebeii din burtica si de aia din afara.....
nasteri usoare in continuare si bebei sanatosi!

o sa dau sms la diana maine cand o sa pot......
si nu cred ca ajung la laptop nici eu...daca ajung va scriu..dar il pun pe sot sa pun poza pe FB cu bebe Adam.........

Va pup!!!!!!!
Am emotii!
si nu mai pot!!!!!!!!!!
:)

Spor la de toate!
pupici

HAI oana!
Hai Paula!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 38+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

multa bafta Bea!

suntem cu gandul la voi fetelor...ce zi mare e si maine

corina - se joaca si ta-su...ne jucam toti cu el nu-i bai doar ca sunt convinsa ca 10 daca ar sta de capul lui tot nu cred ca ar ajunge..si nu e numai joaca, in perioada asta sunt foarte...nici nu stiu cum sa zic. tocatori. mami vreu suc, mami, vreau sus sa ma spal pe maini, mami vreu lapte cu cereale, mami vreau sa desenam, mami vreau sa fac pipi, mami...dupa care incepe: tati vreau sa desenam o chitara, tati vreau sa juca football, tati vreau sa punem mancare la catzei, tati schimba-mi dvd-ul....aoleooo de abia astept sa creasca un pic amandoi sa se mai joace si impreuna, desi cred ca imi cumpar dopuri de urechi si un fluier ca sa pot arbitra partidele
nu te plictisesti cu un copil mic in casa dar nici timp sa respiri nu ai...cu doi o sa fie si mai si.
in plus eu mi-am propus sa nu ma folosesc deloc de burta ca sa scap de el tocmai ca sa nu capete ura fatza de fratior. asa ca cel mult ii spun ca ma doare spatele si nu ii refuz decat luatul in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Salut fetelor.

Noi am mai fost la doctor lunea trecuta. Bebelusa avea in jur de 3200 gr. Eu fac miercuri 40 sapt. si mandra nu da nici un semn ca vrea afara. Ii e tare bine in burtica.

Mai merg joi la doctor sa vedem ce se intampla: mai asteptam sa vina natural sau imi declanseaza nastearea cumva! O sa-mi iau atunci bagaj si catel si purcel si raman la Mures pana nasc...

Cu plimbari lungi si sex n-a mers. Mai am de incercat bai calde!

Nastere usoara fetelor ce nasc zilele astea!

bebe

Mergi la inceput

leonardo - nastere usoara. iese ea cumva pana la urma.
sa ne dai de veste cand poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor , mai pe la pranz , nu ca as fi dormit , mai mult m-am chinuit si m-am obosit si mai tare .

felicitari denisa ! bine ai venit maia ! sa fiti sanatoase !

ma mut in sufragerie , poate adorm un pic ca mi se inchid ochii de oboseala !

duminica placuta va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

aaaa , am uitat !

doresc sanatate multa la puiutii bolnaviori ! ( aris si ancut)

bea ! nastere usoara , maine o sa-ti cunosti bebelul ! sanatate la amandoi !

Mergi la inceput