Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-miki-stiu ca ma/ne iubesti si ca, cuvintele tale au venit din suflet,problema e la mine-sunt revoltata prea mult,si e clar ca momentan nu gasesc calea sa diminuez sentimentul.calm, rabdare...,rabdare,calm..cam atat.alta problema a mea e ca uneori/sau de multe ori am avut credinta si rezultatul nu fuse pozitiv.este greu sa despart medicul de restul.oricum eu sunt destul de pragmatica-habar n-am dc asta e cuvantul..vreau dovezi,argumente,baze solide.le vreau,le caut.mult timp am vazut viata in alb si negru.am o prietena care mereu nu uita sa-mi aduca aminte ca avem si nuante de gri.acum le vad,le simt,le miros..dar nu pe toate pot sa le accept.sa le fac sa fie parte din fiinta meaai inteles ceva? n-are aface..
- pur si simplu nu sunt genul care sa ia lucrurile asa cum vin.nu am luat la facultate prima oara la Iasi,am dat a 2-a oara la C-ta,am luat rezidentiatul pe anestezie terapie intensiva, m-am razgandit-am mai dat o data -am luat hemato..nu am putut face copii-am facut ,dar ce n-am facut..prietena mea in schimb zice ca ea ar fi considerat un semn ca nu obtine ceva si nu ar fi luptat sa schimbe nimic...ca, asa e dat sa fie.sau ca asa a vrut Dzeu.ei bine, eu nu am putut fi niciodata asa..m-am enervat,si am luptat cu mai multe arme, mai cu sarg..firea mea nu se potriveste cu asta,sa iau lucrurile asa cum vin,de aceea imi e greu sa accept..
-gata, acum chiar fuseram off-topic rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-hei, scrieti si voi altceva, sa schimbam subiectulnu vedeti ca vb pe langa aratura?
-cum ati facut prazul? l-ati fiert sau doar oparit?mazarea de la cate luni se baga?ce mai introduc eu nou la 8 luni si nu era permis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

viss, eu nu stiu, nu cunosc de astea cu diversificari, nu vezi ca noi ne chinuim si nu ne iese deloc pasenta ? hai ca nu numai tu esti pe langa aratura, si eu cu menajera mea dar ce sa facem si noi, mai spunem de una, de alta... mai trece timpul , pana vine barbatu acasa nu? te invit la o salata beouf, acum o execut, ma duc acusi sa tai legumele si sa fac maioneza de casa buna cu lamaie si mustar si mai bag si la cuptor niste garlic bread

Alexina cum e Teea balerina? i-au trecut mucisorii ? sa treaca si sa nu mai se chinuie noaptea si nici pe tine cu trezirile

Roxy ai facut focul in soba? a nins la munte am auzit si pe la voi pe la Brasov? hai ca acusi il asteptam pe mosu

Miki nu mai am habar cat plateam la facturi in ro dar stiu ca era scump , aici preturile la gaz si lumina s-au scumpit in Sept cu aproape 20% chiar acum inainte de a intra in iarna cat despre salarii... nu putem compara asta-i clar dar si preturile sunt pe masura

Uff ma doare rau spatele deja dupa curatenia asta de azi, stiam ca asta o sa se intample, ca o sa plang dupa, dar ce puteam sa fac ? sa speram ca ma pot ridica din pat maine dimi

Maine avem programat sa iesim in oras in centru pentru ca e Lord Mayor`s Show si e o zi superba cu tot felul de spectacole si un foc imens de artificii pe Tamisa

s-a trezit si plangeeeeeee, am fugit

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph , pai tb sa impartiti lirele alea... 70% tu si 30 % ea ...
Viss, ti-am mai zis eu de mult ca nasticand tb... iti zic si acum... a intrat norocul in viatza voastra de cand ai nascut....
mandreeac, asta e sapt realizarilor pentru Rares
fica-mea cum prinde niste hartie o rupe si o indeasa in gura

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

sciu gresit ca sunt cu un ochi la laptop si un ochi la Andra care misuna

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Acum am citit tot... vin si eu la salata de beuf cu garlic bread

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

cred ca-ti dai seama ca ma duc sa pun cartofi si morcovi si telina la fiert... daca-i tai cubulete si le pun la abur

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

se maraie revin/.....

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Acum am citit tot... vin si eu la salata de beuf cu garlic bread

mami de fete frumoase:

pai hai pofteste , ce mai stai ? ...yum, acum ma duc josa la bucatarie sa tai legumele si sa fac salata si cand pleaca domnu sot de la birou sa pregatesc sa fac si garlic bread

am adormit la loc matza mofturoasa, s-a trezit plangand nu stiu de ce, visase ceva, cine stie... si ieri la fel a facut de vreo 2 ori si am mufat-o la tziti si i-a trecut, s-a culcat la loc

Andreea felicitari pentru iepurila eu nu pricep cum zici tu ca il controlezi mereu si dintr-o data i-au iesit dintii in gura, unul intreg si unu pe juma? ai facut vreo magie azi noapte ?

Happiness ce mai faci mami? ai mai dormit ? te-ai mai odihnit? cum e Maria?

ma duc sa fac salata pana nu se trezeste iar piscoata urland

O seara buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hello
am venit sa vad daca sunteti in regula ,nu care cumva sa va fi tras gaura neagra

pup puiutii nazdravani si pe cei muciosi
am citit pe diagonala asa ca nu va zic mai nimic personal...
insa ce vreau sa va zic ..puneti pe calorifer in camera vas /casoleta cu apa in care puneti o lingura de sare grunjoasa....noi decandam facut asta nu ne mai trezim infundate
sper sa va pot citi mai bine in seara asta...
vreau sa fac niste sarmalute-n foi de vitza si cat fierb sa-mi pierd timpul pe net...sper doar sa nu fie un vis spulberat de mofturicea mea..ca deazi noapte de la 4 ma bazaie continuu..nu-i intru in gratie cu nim ic....o fi tot legat de dinti, ca nu avem niciunul

pupici

Mergi la inceput