Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 15

roxy_s spune:
strumphitza vrea sa treaca ziua mai repede trebuie sa faca toata casa? nu trebuia sa faci tu nimic, ca doar de aia ai chemat-o pe ea.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy_s spune:
ailed inca n-am facut pizaa, am zis ca maine fac cu pui, ciuperci, porumb si vad eu ce mai pun. azi trebuie sa ma arpovizionez cu de toate.
tu stiai un aluat de pizza asa mai crocant?
fetele care stiti aluat de pizaa imi ziceti? unul fain asa si mai crocant dar nu uscat

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ailed inca n-am facut pizaa, am zis ca maine fac cu pui, ciuperci, porumb si vad eu ce mai pun. azi trebuie sa ma arpovizionez cu de toate. tu stiai un aluat de pizza asa mai crocant? ![]() ![]() fetele care stiti aluat de pizaa imi ziceti? unul fain asa si mai crocant dar nu uscat ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu faceam asa 500 g faina, 2 linguri de ulei de masline si un plic verde de drojdie uscata.. dr oetker si apa cat sa fie elastic parca 200 ml...si inanie sa pui umplutura il ungi cu unt frecat cu usturoi si oregano

am vazut aluat la paine cred ca o sa iau...e mai putin deranj...
mami de fete frumoase:

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!
Citim printre picaturi dar,nu stiu daca avem timp sa mai si scriem cate ceva astazi ca sunt treburi ca maine vine mama.Nu prea am idee ce sa fac de mancare,mai vedem.
Va pup si va doresc o zi minunata!

roxy_s spune:
ailed si cata aluat iese? oare imi iese o pizza din asta sau 2? tava aia de pizza este de 32 cm. oricum prima oara este mai asa ca dupa aia ma invat cat trebuie sa fac.
ally super ca vine mami tau distractie placuta, spor la facut papa...
fetelor am iesit. mergem pana in piata asa repede ca este friggg, cred ca sunt vreo 2-3 grade. si bate si vantul. azi ii pun fularelul la nasuc si ii dau combinezonul ca sa nu mai stau s-o imbrac

ailed_dota spune:
cred ca-ti ajunge de 2.... eu faceam aproape 2 tavi de aragaz , ca faceam pe bucati... fara ceapa si ardei pt Maria si cat mai iute pt noi
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

ailed_dota spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua si de la noi ![]() Citim printre picaturi dar,nu stiu daca avem timp sa mai si scriem cate ceva astazi ca sunt treburi ca maine vine mama ![]() Va pup si va doresc o zi minunata! Eduard Andrei ![]() |
fa-i ceva italienesc

mami de fete frumoase:

mandreeac spune:
citat din mesajul lui ailed_dota andreea felicitari pt realizari! cami, sa traiti fericiti, sa stii ca ieri n-am mancat de dulce... am recuperat azi cu negresa ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Delia, multumim din suflet!
Nasterea miracolului meu
Mami

ailed_dota spune:
se maraie fata mea.. de zici ca-i doina de jale la nai
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

mandreeac spune:
citat din mesajul lui ailed_dota neatza! sau nu stiu cum sa zic! ca de dormit am fost intre Maria si Andra ![]() ![]() ![]() yasmy, fa poza, nu tb sa te aranjezi, noi stim ca esti frumoasa, vrem sa vedem doarcum ai iesit. ![]() cami, in sfarsit te duci la doctor!pt tine! nu-mi vinesa cred!sa vii cu vesti bune! viss, daca reusesc sa le culc pe amandoua azi fac si eu ca tine.... cu para cu lapte stiu ca bunica a ajuns la spital cu matusi-mea.... ![]() ![]() ![]() e din partea mea ca e ziua lui tata al meu azi! face 62 de ani! Sa mi-l tina Dumnezeu sanatos! mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
SA iti traiasca si sa fie sanatos. GArnier naturals.

Nasterea miracolului meu
Mami