Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 12

roxy_s spune:
bb_yasmi gata, le-am vazut. este faina culoarea, imi place mie mi-e ca daca ma fac asa inchis n-o sa-mi placa cum imi sta. asa m-am obisnuit cu blondul asta
si eu tot ceva asa as vrea sau poate o nuanta mai deschisa. o sa incerc si eu ceva in genul asta, sa vad ce mi-o iesi.
iti sta bine asa, acum depinde cum te acomodezi tu ca totusi este o schimbare de la blond la inchis.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi wowww ce poza frumoasa cu sophia manechina ti-ai pus la nume !!! superr!!! hai ca pun repede-repede apoi o sterg poza cand avea iasmi 9 luni sa vezi cum eram ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
hai repede ca trebiie sa imi apara menajera si dispar de pe forum 15-20 min

despre ce poza vorbesti? asta de pe site de la numele meu sau pe picasa, coperta albumului?

_
Happy Mummy of

bb_yasmi spune:
viss asta este si parerea mea.
hai ca m-am abatut putin....am uitat scopul pt care mi-am inchis culoarea parului! vreau sa nu ma mai vopsesc pana in vara....si acu' ma apuca un ras ca era sa il trezesc pe lucas de cand tot zic ca nu ma mai vopsesc....cand in sfarsit nu o sa ma mai vopsesc o sa am fire albe in cap
si iti dai seama ca nu o sa stau asa
mamica implinita cu 2 comori !!

strumphitza spune:
am vazut poza , ce vrei sa spui ca nu erai sexoasa ?cam asa sunt eu acum, parca burta nu-i asa mare da tot e , destulaaa
sa nu mai vb de
cat de mari sunt , duble fata de cat am plecat in sarcina
Nick se roaga sa ramana ca acum sa nu scada dupa ce intarc
revin in 30 min
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

bb_yasmi spune:
strumf asta de pe site!! bine le-am vazut si pe cele de pe picassa, nu le ratez niciodata chiar daca nu apuc sa scriu. sophia este superbaa!!!!
roxy, dupa 2 spalari sa vezi cat de mult o sa se deschida si la mine. o sa incerce din nou blondul sa iasa la suprafata nu se lasa el asa usor

bb_yasmi spune:
daaa...strumf pe atunci ma vedeam cea mai sexoasa si kg nu aveam exagerat de multe , vreo 65-66 la 1,69 m dar erau puse ca naiba!!

bb_yasmi spune:
astept sa se treazeasca juniorul sa papam si sa iesim afara. mergem la farmacie cu lista sa fecam stocu' de ce avem nevoie in casa.

ailed_dota spune:
eu n-am gasit pozele....... eu as zice la culoarea asta cu niste suvitze blonde
viss, te pup mami, sper sa n-ajungeti ca cutit..., eu ma gandesc ca astia aici nu mi-au masurat asa ca la voi....asa ca nu stiu... sper sa fie oki... ca ilinca a avut o malformatie, avea doar un rinichi
, desi cardioloaga mi-a zis ca e oki sa iau betalokul pe sarcina si eu ca proasta n-am citit prospectul ... ca scria clar de malformatii renale
oricum e tardiv...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

ailed_dota spune:
strumph la noi e soare... dar e un frigggg... ma duc sa scot gecile groase...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

roxy_s spune:
bb_yasmi dar cam dupa cate spalari se duce culoarea? acum era si putin ud parul cand l-ai pozat?
adevarul este ca blondul parca lumineaza fata , este mai tineresc asa....dar si eu m-am saturat sa-l tot vopsesc mai ales cu amoniac. il stric, sunt constienta dar nici satenul ala care-l am eu nu-mi place. adica nu ca nu-mi place, nu ma mai pot obisnui eu cu el, cu inchis
eu o sa-mi fac cred un blond inchis... dar tot blond hai ca nici eu nu mai stiu cum. cand o sa fiu in fata raftului vad acolo ce culoare imi iau
persi de ce are febra acum? tot de la dintoci?
am inteles cu iaurtul, eu l-am tinut mai la caldura, nu stiu ce-am inteles eu acum am mancat din el si vad ca s-a mai intarit in frigi. este buuun, imi place. data viitoare o sa iasa perfect ca acum stiu cum sa procedez
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)